Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου


Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνει στο άτομο μία αντισυμβατική ώθηση που δεν ταιριάζει καθόλου σε συγκεκριμένα ηλιακά ζώδια.

Για παράδειγμα, αν ο Ήλιος του ατόμου βρίσκεται  σε γήινο στοιχείο, θα είναι πρακτικό και συντηρητικό, αλλά ταυτόχρονα θα έχει μία εκπληκτική φιλελεύθερη άποψη.

Αυτή η τοποθέτηση θα εμπνεύσει έναν μικρόκοσμο της Εποχής του Υδροχόου στο άτομο που θα φανερώνεται στον τρόπο που ντύνεται, στους φίλους που έχει και σε αυτά που κάνει στον ελεύθερό του χρόνο.

Το πιθανότερο είναι να μην καταλάβει ποτέ τον εαυτό του. Τείνει να είναι ελκυστικό και αινιγματικό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να καταλάβει πραγματικά, καθώς αυτό που βλέπει δεν είναι πάντα αυτό που παίρνει.

Θυμηθείτε πως ο Υδροχόος κυβερνάται από τον πλανήτη Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων και του απροσδόκητου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί όταν αυτός ο πλανήτης είναι ενεργός σε ένα γενέθλιο χάρτη ή συμμετέχει σε κάποια όψη/διέλευση.

Η Σελήνη επηρεάζει την συναισθηματική μας φύση, αυτό το άτομο θα είναι σχετικά απρόβλεπτο και θα μπερδέψει οποιονδήποτε προσπαθήσει να αλληλεπιδράσει μαζί του.

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την κυκλοθυμία τους, που οφείλεται στον κυβερνήτη τους, τη Σελήνη, αλλά η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει περισσότερα από απλές κακοδιαθεσίες που πηγαινοέρχονται μαζί με την παλίρροια.

Η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η αντισυμβατική σκέψη θα είναι συνδεδεμένες με την συναισθηματική του φύση. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα και του αρέσει να μιλά, έτσι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα στην έκφραση των συναισθημάτων του.

Επίσης η λογική μέσα του κυριαρχεί το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να τα πηγαίνει πολύ καλά όταν επικρατούν κρίσεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, νοιάζεται για τους ανθρώπους και δεν χάνει την ευκαιρία να βοηθήσει όταν χρειάζεται, ακόμα και να οργανώσει, μεγάλες ανθρωπιστικές προσπάθειες.

Η δύναμή του να λύνει προβλήματα και να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα είναι απόλυτα φυσικό για το συγκεκριμένο άτομο.

Αν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο Οίκο θα έχει ισχυρή επιρροή στην προσωπικότητα γενικά. Μπορεί ακόμα να κυριαρχήσει το ηλιακό ζώδιο, ανάλογα με την τοποθέτησή του.

Στον 2ο Οίκο, ανάλογα με τις όψεις των υπολοίπων πλανητών, του δίνει την τάση να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα υλικά αγαθά, ίσως σε σημείο να δώσει τα πράγματά του σε κάποιον που συμπαθεί ή σε οποιονδήποτε τα χρειάζεται περισσότερο από αυτόν.

Στον 3ο Οίκο, ενισχύει την πρωτότυπη σκέψη.

Στον 4ο Οίκο θα έχει αντισυμβατικές απόψεις απέναντι στο περιβάλλον του σπιτιού ή στη δομή της οικογένειας.

Στον 5ο Οίκο, οι ανθρωπιστικοί του στόχοι θα κατευθυνθούν προς παιδικούς οργανισμούς και η δημιουργικότητά του θα χτυπάει κόκκινο. Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι άφθονες και θα διαφέρουν μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο.

Στον 6ο Οίκο, η δουλειά του θα έχει άμεση σχέση με φιλανθρωπικές δραστηριότητες, με την υγεία ή ακόμα κτηνιατρικές επιδιώξεις.

Στον 7ο Οίκο, οι σχέσεις σίγουρα θα είναι διαφορετικές και συνήθως η πηγή τους θα είναι οι ομαδικές τους δραστηριότητες.

Στον 8ο Οίκο, δείχνει ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή, ένα ενδιαφέρον σε δραστηριότητες που αφορούν το θάνατο και κάποιες αντισυμβατικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Στον 9ο Οίκο, καλλιεργείται η συμμετοχή τους σε μεγάλες κοινωνικές αλλαγές είτε από το σπίτι είτε στο εξωτερικό.

Στον 10ο Οίκο, το άτομο μπορεί να δημιουργήσει μία συναρπαστική καριέρα κάνοντας επιλογές που πρέπει να περιέχουν αρκετή συναισθηματική ικανοποίηση ή έντονη απογοήτευση.

Ο 11ος Οίκος είναι το σπίτι του Υδροχόου και κάνει τις ομαδικές αλληλεπιδράσεις και την αποδοχή, κληρονομικό στοιχείο της ζωής του.

Στον 12ο Οίκο, το συγκεκριμένο άτομο θα έχει μερικές ενδιαφέρουσες και αντισυμβατικές ιδέες που θα έχουν σχέση με ψυχολογικά θέματα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Σελήνη στον Ζυγό

In category Σελήνη

Ποια φαινόμενα ορίζουν την καθημερινότητά μας; Η διάθεσή μας όταν Η Σελήνη είναι   ...

Σελήνη στον Υδροχόο

In category Σελήνη

Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης ...

Σελήνη στον Αιγόκερω

In category Σελήνη

Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύοντ ...

Σελήνη στους Ιχθύες

In category Σελήνη

Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ...

Σελήνη στον Σκορπιό

In category Σελήνη

Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u