Ήλιος στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΙΣ 20/01/2020

Αλλαγή στην διάθεση αλλά και στον τρόπο που λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του οραματιστή και πρωτοπόρου Υδροχόου. Μετά την παραμονή του στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου εξαιτίας των απαιτητικών όψεων και των Εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ατμόσφαιρα γύρω μας ήταν αρκετά πιεσμένη.

Η μετακίνηση του Ήλιου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δεκτικοί στο νέο και διαφορετικό το οποίο θα μας τραβήξει και το ενδιαφέρον, θα μας ωθήσει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή σε κοινωνικά ζητήματα και πιθανό γύρω από θέματα που αφορούν τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ενώ θα αισθανθούμε αρκετές φορές την επιθυμία να ανατρέψουμε οτιδήποτε θεωρείται παλιό και μη λειτουργικό τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές μας. Άλλωστε η λέξη ανατροπή ταιριάζει γάντι στον Υδροχόο.

Ο Ήλιος  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/01 στις 16: 54 μ. μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 19/02 στις 6: 56 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και οι Κριοί και οι Τοξότες, ενώ για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), το αίτημα που εκφράζει ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, και αυτό δεν είναι άλλο από το ρήμα αλλάζω, θα γίνει ακόμα πιο έντονο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 23/01 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (2ο 43’), θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/01 η Νέα Σελήνη (4ο 21’), θα ωθήσει σε  νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, έστω και με απότομο και ανατρεπτικό τρόπο.
  • Στις 09/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα  (20ο 00’), θα στρέψει την προσοχή στις διαπροσωπικές  σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τα 12 ζώδια : 

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο αισιόδοξη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε πιο κοντά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια νέα γνωριμία μέσα από φίλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε δεκτικοί στις νέες προτάσεις οι οποίες μπορεί αν αλλάξουν ουσιαστικά την μέχρι τώρα πορεία σας. Άλλωστε έχετε μπει σε νέα φάση ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε και να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι με τον / την σύντροφο σας είναι ότι πρέπει για να αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις για τα οικονομικά σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εσείς οι Καρκίνοι. Εξετάστε με προσοχή όλα τα δεδομένα και πάρτε τις αποφάσεις σας γιατί οι καλές συνεργασίες δεν περιμένουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σιγουριά σας θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας μπαίνουν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα θέματα που απασχολούν τόσο τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο όσο και τους συνεργάτες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εντελώς ξαφνικά να εισβάλουν και νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε τάξη την καθημερινότητα σας θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Έτσι εκτός από τις υποχρεώσεις που θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά και με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Το  χαμόγελο και η καλή διάθεση θα επιστρέψει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού αλλά και τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Οι λύσεις που θα βρείτε θα είναι ουσιαστικές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε και με το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Από την άλλη πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους οι οποίοι θα ζητήσουν την βοήθεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το πορτοφόλι σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Μια νέα οικονομική συμφωνία ή η επιβράβευση της σκληρής και αποτελεσματικής σας δουλειάς με τη μορφή ενός bonus  θα είναι για εσάς η καλύτερη απόδειξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο τα νέα για την ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη δράση σας ταιριάζει γάντι σε εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά σας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα και να βάλετε τα θεμέλια για νέα πράγματα στην ζωή σας. Άλλωστε και η παρουσία του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου αυτό ακριβώς ζητά και από εσάς. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να αποσυρθείτε στο παρασκήνιο θα είναι πολύ έντονη από εδώ και στο εξής. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε λιγάκι τους τόνους, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, τις οποίες θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σε λίγο καιρό.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u