Λέων: Δράματα και κλάματα!


Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρεύουν –να τον έχουν σαν θεό!

Δεν είναι τυχαίο που ο Λέων αντιπροσωπεύει τη βασιλεία στη μυθολογία. Έχετε τόσο μεγάλη προσωπικότητα που δεν είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους που θα σας λατρέψουν.

Η συμβατότητά σας με τα άλλα ζώδια έχει μεγάλο εύρος καθώς είστε άτομο που μπορεί να συνεννοηθεί με τους άλλους, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε όσο ψάχνετε για τον έρωτα. Ό, τι κάνετε διατυπώνει όσο περισσότερο δράμα γίνεται.

Με εσάς, Λιοντάρια, ποτέ δεν είστε απλά «ερωτευμένοι» -βρίσκεστε στην πιο καταπληκτική σχέση που έγινε ποτέ στην ιστορία του κόσμου, ή είστε οι πιο απεγνωσμένοι, πληγωμένοι και κακοδιάθετοι ελεύθεροι.

Δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα από αυτά, καθώς όλα σας τα αισθήματα είναι υπερβολικά.

Έτσι, δεν υπάρχει ούτε μία βαρετή στιγμή στη σχέση σας, είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε όχι –για αυτό όποιος θελήσει να συμβαδίσει με έναν Λέοντα θα πρέπει να δέσει τη ζώνη του και να προετοιμαστεί για μια άγρια βόλτα.

Σε αντάλλαγμα για την αφοσίωση και την λατρεία του συντρόφου σας, προσφέρετε γενναιοδωρία, οικονομική και συναισθηματική, καθώς και μία εκφραστική, επιδεικτική φύση, αρκετά χαρίσματα, έναν αγώνα για πολυτέλειες και την ευκαιρία να απολαύσει ο σύντροφός σας τη δόξα σας.

Μοιάζει με καλή προσφορά, έτσι δεν είναι; Ναι, αλλά.

Όπως πάντα, η αληθινή συμβατότητα υπάρχει στο πως εσείς και ο σύντροφός σας χειρίζεστε τα άσχημα. Σαν λέων, θέλετε να έχετε τον έλεγχο, απαιτείτε τη προσοχή του άλλου και θέλετε να ελέγχετε τα πάντα σε απόλυτο βαθμό.

Αυτή η τυραννική συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας, και η δογματική φύση σας σε συνδυασμό με την αλαζονεία σας δεν βοηθούν.

Υπάρχουν πάντα τρόπου να ξεπεραστούν τα προβλήματα μιας σχέσεις αν είστε και οι δύο ερωτευμένοι, και εδώ σας βοηθά αρκετά η δυνατή προσωπικότητά σας. Είστε παθιασμένοι και αποφασιστικοί από τη φύση σας, και δεν παρατάτε μία σχέση αν δεν προσπαθήσετε πρώτα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι από τη στάση σας, δεν καταλαβαίνουν πως μπορείτε να πληγωθείτε εύκολα, διότι είστε τόσο συναισθηματικά ιδεαλιστές –έτσι ο καλύτερος συνδυασμός για εσάς είναι ένα παιχνιδιάρικο και νεανικό ζώδιο που θα λατρέψει τις υπερβολές σας και θα κάνει κριτική που και που όσον αφορά την αυταρχική σας φύση.

Τα Πύρινα ζώδια είναι καλός συνδυασμός για έναν Λέων, αν και όταν προσθέσεις φωτιά στη φωτιά, υπάρχει πιθανότητα κάποιος να καεί.

Τα ζώδια του Αέρα έχουν την τάση να δεχτούν την ανάγκη σας για έλεγχο όταν έχει βάση, και να σας βάζουν στη θέση σας όταν πρέπει, έτσι ταιριάζετε ιδιαίτερα.

Ένα Γήινο ζώδιο μπορεί να σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στη γη αλλά μπορούν επίσης να πνίξουν την ερωτική σας ζωή, ενώ τα ζώδια του Νερού είναι σίγουρο πως μπορείτε να τα κυριαρχήσετε –τέλειο για εσάς, αλλά όχι τόσο καλό για εκείνα.

Το κλειδί για μία επιτυχημένη σχέση για τα Λιοντάρια, είναι να συνειδητοποιήσετε τα όρια –τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στο χάρισμα και στην αλαζονεία και αυτή ανάμεσα στον ενθουσιασμό και στο δράμα.

Η τάση σας να δημιουργείτε δράματα από το πουθενά, μπορεί να είναι εξαντλητικό για μερικούς ανθρώπους, και η δημιουργική αγάπη ή τα γενναιόδωρα δώρα σας δεν μπορούν να διορθώσουν μία άστατη σχέση, αν ο σύντροφός σας ψάχνει για σταθερότητα.

Τα καλά νέα είναι πως όταν βρείτε τον τέλειο σύντροφο, θα μείνετε για πάντα. Όταν ερωτεύεστε είστε ιδιαίτερα πιστοί, έτσι σε μια σχέση οι πιθανότητες να παραστρατήσετε ή να σαμποτάρετε τη σχέση σας είναι ελάχιστες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!