Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει


Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα, αποτελεί την φωτογραφία των θεμάτων που θα μας απασχολήσουν μέσα στο διάστημα των επόμενων 29 περίπου ημερών. Στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου μας ωθεί να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας και δώσουμε αξία σε ότι είναι σημαντικό για εμάς.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα  πραγματοποιηθεί στην 28ο 25’ στις 18:53 μ.μ.. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο, που όπως γνωρίζουμε είναι συνδεδεμένο την ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική), την ύλη, το χρήμα,  την γη, την τροφή, τα ακίνητα, την φύση, την ανάγκη μας για κατοχή πραγμάτων και σταθερότητα, την υπομονή, την επιμονή αλλά και την αμετακίνητη στάση, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 09ο 40’ του Σκορπιού.

Η όψη Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον 7ο Ηλιακό οίκο, του Ωροσκοπίου και αυτό μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε μια νέα αρχή στις προσωπικές μας σχέσεις και στις συνεργασίες μας, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να βρούμε λύσεις και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν σε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρούμε πολύ σημαντικές για εμάς.

Άλλωστε η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον θα μας γεμίσει με δύναμη για να αγωνιστούμε για ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς, και μας ωθεί να δουλέψουμε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό για την προώθηση των μελλοντικών μας σχεδίων.

Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί στην προσπάθεια μας να συντομεύσουμε την απόσταση που πρέπει να διανύσουμε, είναι πιθανόν , εξαιτίας της όψης τετραγώνου Δία – Πλούτωνα, είτε να ακολουθήσουμε υπόγειες διαδρομές είτε να κάποιοι να προχωρήσουν σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης.

Από την άλλη πλευρά, η  όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα πυροδοτήσει βίαιες αντιδράσεις , ιδιαίτερα σε όσους νιώσουν ότι κάποιοι προσπαθούν να μπουν εμπόδια στα σχέδια τους. Επίσης, είναι μια όψη που σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα , όπως σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων.

Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία , μπορεί να μας κάνει ανεξέλεγκτους, μας κάνει να χάνουμε το μέτρο και την αίσθηση του κινδύνου, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουμε ευθύνες στις οποίες δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά και σε βίαια ξεσπάσματα. Επίσης, είναι μια όψη που σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει φωτιές.

Επίσης, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ωροσκόπο , μας δείχνει ότι ο μόνος τρόπος για να λύσουμε τις διαφορές μας είναι μέσω της συζήτησης και της διπλωματικής οδού.Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες.

Όσοι όμως, έχουμε δουλέψει μεθοδικά και έχουμε οργανώσει σωστά τα επόμενα μας βήματα, η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις και ότι χτίσουμε να είναι επάνω σε γερά θεμέλια.Ενώ η όψη αντίθεσης , που σχηματίζει η Δήμητρα με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μας δημιουργήσει ψεύτικες προσδοκίες και καταστάσεις οι οποίες και θα διαψευσθούν.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 4ο 14΄του Ταύρου και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος για την Αθήνα είναι στην 15ο 29΄του Ζυγού.

Στην σύνθεση των 2 αυτών χαρτών, αυτά  που τονίζονται πολύ έντονα είναι τα θέματα της επικοινωνίας, καθώς  από την μία πλευρά η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Ερμής με την Τροπική Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει αρκετούς καυγάδες και εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις των ζευγαριών.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αστρική Νέα Σελήνη με την όψη εξάγωνου που Τροπικού Ερμή με τον Τροπικό Κρόνο, μας υπόσχεται ότι μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή η οποία θα στηρίζεται πάνω σε σταθερές βάσεις, παράλληλα όμως θα υποστηρίξουμε και τις αποφάσεις που έχουμε πάρει.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

H απόφαση μας να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας, δεν πρέπει να μας παρασύρει σε υπόγειες διαδρομές γιατί το πιθανότερο είναι ότι μελλοντικά θα κληθούμε να πληρώσουμε τις συνέπειες. Οι κόποι μας μπορούν να ανταμειφθούν χωρίς να χρειαστεί να πατήσουμε επί πτωμάτων.

Όσο αφορά την χώρα μας , μιας και διανύουμε περίοδο εκλογών, καλό θα ήταν να πρυτανεύσει η λογική και να μην παρασυρθούμε από φανατικές αντιδράσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Μαϊου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις  θα ασχοληθείτε εσείς οι Κριοί. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πατήσετε επί πτωμάτων για να πετύχετε τους στόχους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα αρχή ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να προχωρήσετε σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να μην προχωρήσετε σε σχέσεις οικονομικής και συναισθηματικής εξάρτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συμφωνίες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ αρκετοί θα ζήσετε έντονες κρυφές ερωτικές ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην  κοινωνική σας ζωή θα ρίξετε όλοι σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει το δρόμο για να έρθετε πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο το οποίο θα σας εμπνεύσει με το δυναμισμό και το πείσμα του.

ΛΕΩΝ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κάνετε ένα νέο τολμηρό επαγγελματικό ξεκίνημα, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις και αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να ανταπεξέλθετε.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να προσέχετε τις αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα θυμού καθώς μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι η επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή δουλειά, και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, και να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα σας αποδώσουν μακροπρόθεσμα. Σε  προσωπικό επίπεδο, η ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονος, γεγονός που δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε  αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία όμως δεν πρέπει να ακολουθεί σκοτεινές διαδρομές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη τις πληγές του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από  τις εμμονές και συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, στις οποίες θα πρέπει να αποδείξετε την αξία και την αποτελεσματικότητα σας.  Ωστόσο, για να πετύχετε αυτά που θέλετε, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές, απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενη είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, και η παρουσία του Δία σε αυτό, ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.  Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο της συναισθηματικής και οικονομικής εξάρτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη σας περιουσία. Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να περάσετε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα είναι η αφορμή για να ψάξετε στα βάθη της ψυχής σας και να πετάξετε τα βαρίδια που κουβαλάτε από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, να αναπτύξετε με σοβαρότητα τα επιχειρήματα σας και να δείξετε ότι μπορείτε να είστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί, χωρίς να αναλώνεται άσκοπα τον χρόνο σας σας περιττές συζητήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε ουσιαστικές συμβουλές και θα είστε υπομονετικοί με τους φίλους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!