Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει


Με το Νέο Φεγγάρι του μήνα θα κάνει την είσοδο του ο Φεβρουάριος, ένα φεγγάρι που μας υπόσχεται πολλές ανατροπές αλλά και σοβαρές αποφάσεις, τις οποίες θα πάρουμε αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά .

Το πρωί της  1η Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 07:45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στην 12ο 19’ του Υδροχόου,   ένα ζώδιο που εκπροσωπεί όσο κανένα άλλο τις κοινωνικές ομάδες, την πρωτοπορία , την αντίδραση, την διαφορετικότητα πολιτικά κινήματα, την επιστήμη και την τεχνολογία,  θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ο δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στις 16ο 17’ του Υδροχόου, θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για αλλαγή πορείας και νέα ξεκινήματα στην ομάδα του Σταθερού Σταυρού.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν τόσο επιτακτική την ανάγκη να χτίσουν σε νέα δεδομένα την ζωή τους κυρίως οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού; Η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον 12ο οίκο του Ωροσκοπίου, κρύβει έντονο παρασκήνιο, προετοιμασία για πράγματα που θα μάθουμε αργότερα, συναισθηματική πίεση και άγχος το οποίο και μεγεθύνεται ακόμα περισσότερο εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει με τον Κρόνο, μια όψη που απαιτεί από εμάς να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και να χτίσουμε την ζωή μας πάνω σε σταθερά θεμέλια.

Οι αποφάσεις που θα πάρουμε και η στάση που θα κρατήσουμε, εξαιτίας της συνόδου του Κρόνου με τον Ωροσκόπο, θα μας φέρουν απέναντι στις ευθύνες μας, ενώ απαιτεί να δείξουμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ακόμα και σκληρότητα, απέναντι σε όσους αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η όψη τετραγώνου της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό θα οδηγήσει στην ξαφνική ανατροπή των σχεδίων , αλλά και σε αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, ενώ είναι πιθανό να πυροδοτήσει εντάσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις χειριστικές συμπεριφορές, τις μυστικές συμφωνίες αλλά και να οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις σκοτεινών κυρίως υποθέσεων. Ενώ σε ότι αφορά την ψυχολογική μας διάθεση, ιδιαίτερα σε άτομα που είναι πιο ευάλωτα, μπορεί να ενισχύσει τους φόβους και τις εμμονές τους.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να πυροδοτήσει φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας ,τα οποία απευχόμαστε, εξαιτίας κτητικών συμπεριφορών, αλλά και την πιθανότητα φωτιάς μέσα σε κλειστούς χώρους.

Την βοήθεια σε αυτή την Νέα Σελήνη την δίνει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, η οποία θα μας ωθήσει σε δυναμικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Ενώ σταδιακά θα αρχίσουμε να δεχόμαστε και την θετική επιρροή της συνάντησης του Άρη με την Αφροδίτη.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 18ο 10’ του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 22ο 07’ του Αιγόκερω.

Από την σύνθεση των δύο αυτών χαρτών παρατηρούμε ότι σχηματίζεται μια μεγάλη σύνοδος της Αστρικής Νέας Σελήνης, Αστρικού Κρόνου, Αστικού Ωροσκόπου με την όψη συνόδου του Τροπικού ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, γεγονός που εκτός που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το παρασκήνιο, τις εμμονές και την συναισθηματική σκληρότητα, μπορεί να προκαλέσει και αρκετές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές από ασθένειες, λοιμώξεις ή ατυχήματα.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα με τον Τροπικό Άρη, μπορεί να προκαλέσει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα αλλά και επιθετικές ενέργειες σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου είναι:

Αλλάζω τα σχέδια μου και χτίζω την ζωή μου σε νέα δεδομένα χωρίς να αφήνω τα συναισθήματα μου να επηρεάσουν τις αποφάσεις μου, ενώ απαιτώ από τους άλλους να δείξουν την ίδια συνέπεια.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Φεβρουαρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε σταθερές βάσεις θα βάλετε τις φιλικές σας σχέσεις εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ενώ μέσα από τις φιλικές σας παρέες θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανατροπές και αρκετή πίεση θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να βγείτε από την βολή σας και να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, στους νέους εργοδότες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μελλοντικά η προσπάθεια σας θα ανταμοιφθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκρατημένη αισιοδοξία έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις, με την προϋπόθεση ότι έχετε σχεδιάσει σωστά το κάθε σας βήμα. Ενώ, θα λάβετε και οριστικές αποφάσεις σε Νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα που σας απασχολούν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις ανασφάλειες σας θα πρέπει να ξεπεράσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία σας υπόσχεται σταθερότητα, με την προϋπόθεση ότι θα συνεργαστούν και οι δύο πλευρές σωστά. Σε προσωπικό επίπεδο, το άγχος και η ανασφάλεια που νιώθετε για την ερωτική σας σχέση θα σας ωθήσει να ζητήσετε την επιβεβαίωση από το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απαιτητικούς με τους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να διακόψετε και μια συνεργασία και να ξεκινήσετε μια νέα η οποία θα είναι προς όφελος σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να είστε ψυχροί και αποστασιοποιημένοι από το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε και σημαντικές πρωτοβουλίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής ή για να προχωρήσετε σε ιατρικές πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα τα μελλοντικά σας σχέδια, δείχνοντας σε όλους πως όταν θέλετε μπορείτε να δουλέψετε οργανωμένα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να πάνε την σχέση τους σε επόμενο στάδιο, ενώ οι αδέσμευτοο είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας θα κληθείτε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να βρείτε οριστικές λύσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με αυστηρότητα και να βάλετε όρια στα συγγενικά σας πρόσωπα, και να τους ωθήσετε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρονικά πιεσμένοι είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια καθημερινότητα με πολλές συζητήσεις , διαδοχικές συναντήσεις και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το θετικό για εσάς είναι ότι θα αναγκαστείτε να εστιάζετε στους στόχους σας και να μην αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αυστηροί με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε πιο προσεχτικοί και μετρημένοι στην δουλειά σας, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε το πορτοφόλι αλλά και τα επαγγελματικά σας κεκτημένα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πράξεις και όχι με λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα  είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα σχέδια σας και να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι μετά από πολύ σκέψη, ενώ είναι πιθανό να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όσους προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς  οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό κάποιες στιγμές να σας κυριεύσει το άγχος και η ανασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να νιώσουν την ψυχολογική τους διάθεση να αλλάζει, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!