Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο


Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήνα που υπαγορεύεται το βασικό αρχέτυπο κίνητρο της προσωπικότητάς του.

Αυτή την εποχή του χρόνου, οι άνθρωποι μαζεύονται και συγκεντρώνουν όλη τη σκληρή δουλειά του καλοκαιριού, καθώς και όλη τους την αναμονή από τον προηγούμενο χειμώνα.

Βγαίνουν στα λιβάδια καθώς το φως του καλοκαιριού αρχίζει να ξεθυμαίνει και το καλοκαίρι ξεκινά να φεύγει. Με τον ίδιο τρόπο ο Παρθένος λατρεύει να φέρνει την τάξη στο χάος και να δημιουργεί αρμονία μέσα στα πλήθη.

Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, έτσι ο Παρθένος είναι άτομο που λειτουργεί με το μυαλό, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει στην παιδική του ηλικία να διεισδύσει στην υπόλοιπη ζωή του, πράγμα που σημαίνει, πως οτιδήποτε και αν κάνει έχει ένα επίπεδο διασκέδασης και αθωότητας.

Στις σχέσεις η ένταση ανάμεσα στο πνεύμα και στον θαυμασμό, μπορεί να παράγει επίδειξη συζητήσεων και ανεξάρτητη αναζήτηση για γνώση.

Αυτοί είτε θα σας σπρώξει μακριά από τον Παρθένο σύντροφό σας, είτε θα σας φέρει πιο κοντά καθώς θα σας φανεί ενδιαφέρων και δυναμικός.

Ο Παρθένος δεν είναι απλά ντροπαλός, αλλά είναι και πολύ αυστηρός απέναντι στον εαυτό του, και αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε περίπλοκα χαρακτηριστικά προσωπικότητας.

Μπορεί, αρχικά, να φαίνεται πως είναι εντελώς απόμακρος, χωρίς συναίσθημα, αλλά να ισχύει το αντίθετο εντελώς. Είναι αρκετά ευαίσθητος, και αυτό μπορεί να φανεί σε οποιοδήποτε βάθος εξερευνηθεί μέσα σε μία σχέση.

Το πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό του Παρθένου, είναι η κριτική του. Η κριτική που υπάρχει σε κάθε Παρθένο.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας να τον κάνετε να καταλάβει πόσο σας ενοχλεί αυτού του είδους η κριτική, εκείνος επιμένει. Συχνά είναι σημάδι πως νιώθει ανολοκλήρωτος, και δεν έχει να κάνει με εσάς.

Όμως, είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο τις απλές σχέσεις, αλλά και τις πιο σημαντικές.Ο Παρθένος δυσκολεύεται να βρει κάποιον που να ανταποκρίνεται στα ιδανικά του, αλλά όταν το κάνει, μπαίνει στον πειρασμό να τον τελειοποιήσει.

Όσο όμορφο και αν φαίνεται να αφήσετε έναν Παρθένο να σας δείξει τα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας επειδή τον αγαπάτε, είναι σημαντικό να θυμάστε πως με αυτό τον τρόπο αντανακλώνται οι δικές του ανασφάλειες.

Αν τον αφήνετε να συνεχίσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά, αναμορφώνετε τα ζητήματά τους που έχουν να κάνουν με την ταυτότητά τους.

Μην τον αφήσετε να σας κοροϊδέψει όμως. Είναι εύκολο να μπερδέψετε το πόσο ντροπαλός είναι με το πόσο επιφυλακτικός είναι. Νιώθει περισσότερο άνετα συζητώντας παρά ανακαλύπτοντας τα πιο βαθιά συναισθηματικά του μυστικά.

Για αυτό το λόγο, με το να τον παρατηρείτε και να τον αγγίζετε έχετε περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσετε μία στενή σωματική επαφή, σε αντίθεση με την εύγλωττη ομιλία.

Θέλει να τον κρατάνε όταν χρειάζεται να τον αγαπούν, να τον ταΐζουν όταν πεινάει και να τον φιλούν όταν αισθάνεται πάθος. Καθώς είναι ζώδιο της Γης αισθάνεται πιο άνετα όταν εκφράζεται και από τις πέντε του αισθήσεις, έτσι φημίζεται πως είναι πολύ καλός στο κρεβάτι.

Προειδοποίηση: Το να κρύψετε κάτι από έναν Παρθένο έτσι ώστε να μην τσακωθείτε, μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Θα ελαχιστοποιήσει το κίνητρό του να κάνει κάτι θετικό για εσάς.

Θα νιώσει πως δεν τον νοιάζεστε όταν δεν τον αγγίζετε, και θα χάσει το ενδιαφέρον του. Δωροδοκήστε έναν Παρθένο με έρωτα και σεξ, αλλά ποτέ με αρνητικές απειλές.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Παρθένο

Ιχθύες: Αν και είναι το αντίθετό σας ζώδιο είναι ο πιο ιδανικός σας σύντροφος.

Οτιδήποτε σας λείπει, ο Ιχθύς το έχει άφθονο, και το αντίθετο, έτσι τίποτα σε αυτή τη σχέση δεν είναι ακατόρθωτο, και κάθε μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα.

Ταύρος: Ο Ταύρος έχει μεγάλη καρδιά και ταυτόχρονα θα δίνει μεγάλη βάση στις ιδέες και στις σκέψεις σας.

Αιγόκερως: Είστε και οι δύο τελειομανείς και μπορείτε να δουλέψετε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα, φέρνοντας αρμονία στους κόσμους σας.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Παρθένο

Κριός: Είναι πολύ κυριαρχικός και δεν θα ανεχτεί την τάση σας να κριτικάρετε τα πάντα.

Ζυγός: Είναι εντελώς ανίκανος να δεχθεί τη κριτική σας.

Υδροχόος: Οι πιθανότητες σε αυτό το συνδυασμό είναι 50-50, αλλά αν δεν ταιριάξετε, τότε θα κάτσετε ο ένας στον λαιμό του άλλου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!