Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι είναι το πιο πολυτραγουδισμένο φεγγάρι του χρόνου, από την μια ο καλός καιρός και από την άλλη το γεγονός ότι συμπίπτει με την περίοδο των διακοπών όπου όλοι μας είμαστε πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι, ενισχύει την επιθυμία μας να το απολαύσουμε.

Το φετινό όμως , όπως και όλη η  χρονιά άλλωστε, θα είναι λιγάκι διαφορετικό κυρίως για την ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) τους οποίους επηρεάζει άμεσα.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 18:58 μ.μ. στην 11ο 45’ του Σταθερού Υδροχόου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ομάδες, την αμφισβήτηση, τον ιδεολογισμό, τον ανθρωπισμό, τις ομάδες, την καινοτομία, και την επανάσταση χωρίς αιτία, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 15ο 53’ του Παρορμητικού Αιγόκερου.

Αυτή η Πανσέληνος έχει 4 σημεία φωτιά στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας.

Αρχικά γίνεται στον άξονα της Ύπαρξης (1ο-7ο ) και αυτό έχει ως συνέπεια τα θέματα των διαπροσωπικών μας σχέσεων να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής μας με πολύ έντονο τρόπο, γεγονός που δεν θα ήταν τόσο σημαντικό  εάν δεν είχε προηγηθεί η όψη τετραγώνου του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και η οποία από μόνη της φωνάζει ότι θα έχουμε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές  συνεργασίες.

Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, που γίνεται στον ίδιο άξονα, είναι πιθανό να ωθήσει σε αδιέξοδο κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες ιδιαίτερα όταν θα αποκαλυφθεί ότι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Και τέλος η όψη τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, που θα σχηματιστεί με ακρίβεια την επόμενη μέρα, θα πυροδοτήσει αρκετές αναταραχές και εκρηκτικές καταστάσεις, ενώ σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό, κάτι που όλοι απευχόμαστε, να προκαλέσει και αρκετές φωτιές.

Σε αυτή την Πανσέληνο όμως έχουμε και κάποιες βοήθειες τις οποίες μας της δίνει η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα η οποία μας δίνει το όραμα για να προχωρήσουμε.

Ενώ η ανοιχτή όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Άρη θα μας βοηθήσει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα τόσο στην καθημερινή μας ζωή όσο και στις σχέσεις μας.

Αστρικά αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 17ο 37’ του Αιγόκερω (πάνω στο Ωροσκόπο της Τροπικής Πανσελήνου) και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει περισσότερο τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς) μιας και στην 17ο προηγήθηκε πριν από λίγες ημέρες η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη, μια όψη  η οποία ήταν η αφορμή για αρκετές εντάσεις και καυγάδες και πιθανό να αναζωπυρώσει για άλλη μια φορά  τα θέματα  τα οποία είχαν και τότε συζητηθεί, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 21ο 45’ του Μεταβλητού Τοξότη .

Το μήνυμα της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου είναι:

Δέχομαι τις αλλαγές στις προσωπικές μου σχέσεις , δεν φοβάμαι να δώσω ένα τέλος σε όσες με πληγώνουν και να ξεκινήσω αν χρειαστεί από την αρχή. Αυτή τη φορά όμως, είμαι έτοιμος να βάλω τα όρια που χρειάζονται για να διαφυλάξω την προσωπική μου ηρεμία. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όμως είναι απαραίτητο για να προχωρήσω μπροστά.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος  στο ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Την κοινωνική σας ζωή έρχεται να φωτίσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος για εσάς τους Κριούς. Μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, ενώ είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να παλέψετε για σχέσεις τις οποίες θεωρείτε σημαντικές, ενώ δεν θα διστάσετε να αποχωριστείτε πρόσωπα τα οποία δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι και κρατούσατε στην ζωή σας για καθαρά συναισθηματικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Πορευτείτε σε νέα μονοπάτια φωνάζει με όλους τους τρόπους η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι η καριέρα όπως την ξέρατε δεν θα είναι πλέον η ίδια μιας και οι ανατροπές που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα τα οποία μακροπρόθεσμα θα σας πάνε περισσότερο. Όσο για την εικόνα σας, αυτή πολύ σύντομα θα αλλάξει ριζικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε διάθεση διακοπών είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να φέρει ένα ξαφνικό καλοκαιρινό έρωτα, ενώ για άλλους μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να τους ανατρέψει τα σχέδια των διακοπών τους. Το  μόνο σίγουρο είναι πως όπου και να  βρεθείτε θα απολαύσετε το Φως του Φεγγαριού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος δεν θα μπορούσε να σας αφήσει αδιάφορους. Εσάς αυτό το φεγγάρι έρχεται να φωτίσει τους καλά κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να σας ωθήσει να τους ξεπεράσετε, γιατί διαφορετικά θα βρεθείτε σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους έρχεται να φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου. Και επειδή θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός καθρέφτης αυτή τη φορά θα δείτε όλα τα θετικά αλλά και τις παθογένειες που υπάρχουν σε αυτές. Φυσικά, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό που προηγήθηκε να είστε έτοιμοι για αρκετές ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια διαφορετική καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Παρθένους. Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για αντιδράσεις μιας και οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αρέσουν σε πολλούς.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο χρόνο για χαρά και διασκέδαση ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας κάνει ιδιαίτερα θετικούς στην προοπτική ενός νέου έρωτα, ειδικά όταν το πρόσωπο αυτό θα προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή μόνο μην βρεθείτε ξαφνικά μπλεγμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού και τις οικογενειακές σας σχέσεις θα ρίξει φως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι ξαφνικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτους και ανασφαλείς, γεγονός που δεν ταιριάζει με την ψυχοσύνθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε τους γρήγορους ρυθμούς και να βρεθείτε σε μια νέα καθημερινότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την επιθυμία σας για ένα ταξίδι, έστω και ξαφνικά, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, ενώ θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε έτοιμοι να παλέψετε και να διεκδικήσετε το ερωτικό σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι είναι σημαντικό για εσάς και τι έχει πραγματική αξία για τη ζωή σας θα μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε ξαφνικά εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τι έχει πραγματική αξία για την προσωπική και την συναισθηματική σας ζωή. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι αδιαμφισβήτητα δικός σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που λειτουργείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι εντελώς ξαφνικά θα εισβάλουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τα καλοδεχτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά αγχωμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα μεγεθύνει το άγχος που έχετε για τη δουλειά σας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ξαφνικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε καλά κρυμμένα τα μυστικά σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u