Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Η σχέση μας με τους άλλους, αποτελεί τον θεμέλιο λίθο, της κοινωνικής μας ζωής. Για να το πετύχουμε όμως, χρειάζεται να έχουμε μια ισορροπημένη προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή.

Η Πανσέληνος του Απριλίου,   θα πραγματοποιηθεί στις 06/04 στην 16ο 07’ του Ζυγού στις 07:34 π.μ., ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις προσωπικές σχέσεις, την συντροφικότητα , την συνύπαρξη μας με τους άλλους,  τις συνεργασίες, την αρμονία και την  ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις, την αισθητική, και την διπλωματία,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου, για την Αθήνα,  είναι στην 26ο 35’ του Κριού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το εγώ, την παρόρμηση, τον δυναμισμό και τα νέα ξεκινήματα.

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της υπηρεσίας και της θυσίας (6ο – 12ο),  θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις εργασιακές μας σχέσεις και στα θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, αλλά και τους εξοπλισμούς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με την σύνοδο Χείρωνα , Ήλιου, Δία, Έριδας , μας δείχνει ότι κύριο μέλημα μας θα είναι να κλείσουμε τις πληγές του παρελθόντος, και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, ενώ δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε παρασκηνιακά και να χρησιμοποιήσουμε όσες βοήθειες μπορούμε από το φιλικό μας περιβάλλον, ή ανθρώπους που βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σύμμαχοι μας, σε ότι και αν κάνουμε θα είναι οι θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής τόσο με τον Άρη όσο και με τον Κρόνο, οι οποίες μας ωθούν να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση, με την προϋπόθεση ότι έχουμε οργανώσει σωστά το κάθε μας βήμα. Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο, δείχνει ότι τα λόγια μας γίνονται πράξεις, χωρίς να αναλώνουμε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια μας, έχοντας πάντα την στήριξη των ανθρώπων που πιστεύουν σε εμάς.

Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με την Δήμητρα μας βοηθάει να βγάλουμε στην επιφάνεια το πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού μας, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσοχή των προσώπων, τόσο σε φιλικό, προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που μας ενδιαφέρουν.

Επίσης, η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μας βοηθά να κάνουμε όνειρα για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής και μας ωθεί να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας.

Επειδή όμως, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα που προηγήθηκε, θα προκαλέσει για λίγες ημέρες ακόμα, εντάσεις και διάφορες υπονομευτικές ενέργειες.

Ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Δήμητρα με τον Ποσειδώνα είναι πιθανόν να δημιουργήσει ψεύτικες καταστάσεις, οι οποίες πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν.

Αστρικά, η Πανσέληνος του Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στην 21ο 56’ της Παρθένου, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 02ο 24’ του Κριού.

Στη σύνθεση των 2 αυτών χαρτών, οι όψεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Δίας με τον Τροπικό Ποσειδώνα, μια όψη που είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Πλούτωνα , ενισχύει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και ωθεί σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες, επίσης είναι μια όψη που είναι συνδεδεμένη και με απώλειες. Επίσης, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Ωροσκόπος με τον Τροπικό Άρη είναι πιθανό να πυροδοτήσει εριστικές συμπεριφορές και επιθετικές αντιδράσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανόν να υπάρξουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι τόσο σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά, αλλά και σε προμήθειες στρατιωτικού υλικού.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Ήρθε η ώρα με σωστά μεθοδευμένες κινήσεις να δείξουμε την αξία μας και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο εργασιακό μας περιβάλλον.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο Ζυγό  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την ευτυχία στις σχέσεις σας θέλετε να βρείτε εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να κάνετε μια νέα αρχή. Άλλωστε φέτος έχετε την ευκαιρία να γιατρέψετε τις παλιές σας πληγές και με την βοήθεια του Δία να κάνετε νέα τυχερά ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμέτωποι με το βάρος των ευθυνών σας θα έρθετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, στο μέτρο που σας αναλογούν, ώστε να υπάρχει καλό κλίμα στην δουλειά σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι το παρασκήνιο, και να μην βάλετε ανέφικτους στόχους. Ενώ καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον έρωτα θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να αναπτύξετε με ιδιαίτερο πάθος τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας στον φιλικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον στο οποία θα δείξετε την πιο ρομαντική σας πλευρά, ωστόσο, θα είναι μια σχέση που για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη   χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ωστόσο, θα νιώσετε αρκετά ενοχικά, καθώς η καριέρα και οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν σε αυτή, απαιτούν από εσάς να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανόν να ανεβάσει τους τόνους τόσο στις φιλικές σας σχέσεις όσο και κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων. Αιτία είναι το άγχος σας για το μέλλον, αλλά και οι διάφορες αρνητικές σκέψεις που κάνετε καθώς τα πράγματα δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που εσείς τα θέλετε, ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάστε καθώς ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Πολλά έξοδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν και να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Ωστόσο, εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, μπορεί να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες και περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας θα είναι αυτές τις ημέρες  . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να καταφέρετε να κλείσετε τις παλιές πληγές που υπήρχαν σε αυτές. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει καθώς θα προκύψουν ιδιαίτερα τυχερές συνεργασίες, αλλά και νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάθεση αυτοκριτικής θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά ή να βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε την αυτοκριτική σας και  θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά ακόμα και από τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη κοινωνική σας ζωή θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό μέσα από αυτές να προκύψουν ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχος σας για άλλη μια φορά είναι η κορυφή.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εικόνα σας, ενώ είστε έτοιμοι να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να την βελτιώσετε και να προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τις επιτυχίες σας. Τα δυνατά σας χαρτιά είναι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μέλλον σας με άλλα μάτια ήρθε η ώρα να δείτε  εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα μελλοντικά σας σχέδια, και να αποφασίσετε με ποια από αυτά αξίζει να ασχοληθείτε σοβαρά. Και αυτό γιατί η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, τα επόμενα χρόνια θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά την Κοσμοθεωρία σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή με τις  οικονομικές υποθέσεις, τόσο τις δικές σας όσο και του συντρόφου σας. Η ανάγκη σας να είστε συνεπείς, θα ενισχύσει το άγχος και τις ανασφάλειες σας, τις οποίες και πρέπει να ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!