Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Δεκέμβριο του 2020


Ένας γεμάτος μήνας πλησιάζει… που θα ανατρέψει τα δεδομένα των περισσότερων ζωδίων. Κυρίως στην αισθηματική καθημερινότητα θα έρθουν λύσεις, νέα πρόσωπα, επανασυνδέσεις και προτάσεις ακόμη και γάμου – οικογένειας.

Για όλους:

Κριός

Είστε κάτω από την εύνοια του Κυβερνήτη σας, που σας προσφέρει ανταμοιβή σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητας σας. Οι χωρισμένοι – απόμακροι σύντροφοι, θα περιορίσουν τον εγωισμό και η ένωση θα έρθει εύκολα!

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ταύρος

Εκ ζωδίου έχετε την τάση να δίνετε πολλά περισσότερα, από ότι παίρνετε μέσα σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες! Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, έτσι ώστε να κάνετε τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Δίδυμοι

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί κάποιο άτομο, που να συγκινεί το μυαλό σας, αλλά αυτό θα αλλάξει αν και εσείς από την μεριά σας, αφήσετε να χαθεί το παρελθόν… και όλες αυτές οι σκέψεις που δεν σας πάνε πουθενά.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Καρκίνος

Μέχρι την νέα σελήνη του Δεκεμβρίου, θα έχετε καταφέρει με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να βρείτε λύσεις αλλά και να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι. Τύχη και σε όσους είναι ακόμη αδέσμευτοι, μέσα από φρέσκες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Λέων

Όλα μπορούν να συμβούν τις ερχόμενες εβδομάδες. Οι καταστάσεις είναι στα χέρια σας, και ο τελευταίος λόγος επίσης. Υπάρχουν προτάσεις που θα σας δελεάσουν… αλλά εσείς μην χαλάσετε τον προγραμματισμό σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Παρθένος

Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με το μέλλον σας, και πιθανόν να φέρει κάποιες σχετικές συζητήσεις στην επιφάνεια. Σκεφτείτε πολλάκις και μην χαθείτε μέσα σε αίολες προτάσεις και παρελθοντολογία!

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ζυγός

Οι πιο πολλοί του αέρινου σας είναι χαμένοι μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις, που όμως δεν τους ταιριάζουν ή έστω ενθουσιάζουν. Είναι πια στην δική σας διακριτική ευχέρεια, για να πάτε την ζωή σας σε ένα πιο ασφαλές – ποιοτικό σημείο.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

Σκορπιός 

Οι συμβουλές των άλλων, δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε. Ξέρετε ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά εσείς με την ζωδιακή σας δυναμική, δύνασθε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τοξότης 

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα σας αναζητήσει μια παλιά μεγάλη σας αγάπη. Ειδικά εσείς που ακόμη δεν έχετε προχωρήσει την ζωή σας, πιθανόν και να μπείτε στον πειρασμό, για μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Αιγόκερως

Τα φαινόμενα απατούν και το ξέρετε. Μπορεί να είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, αλλά μην ανάβετε το πράσινο φως σε άτομα που μόνο σας τάζουν… και δεν σας έχουν προσφέρει πρακτικά τίποτα. Τα εργασιακά σας, σας δίνουν μεγάλες επιτυχίες.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Υδροχόος  

Είστε ανάμεσα σε πολλές επιλογές και αυτό σας κάνει και μπερδεύεστε. Δώστε παραπάνω χρόνο και χώρο στις σκέψεις σας, και μην πιέζεστε.  Άλλωστε έχετε και ένα σωρό άλλα τρίτα ζητήματα, που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Ιχθύς

Η εποχή σας βρίσκει σε μια φάση ακινησίας, καθώς όλα δείχνουν να μην σας ευχαριστούν. Αυτό είναι κάτι που σας έχει μείνει από τα παλιά, αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε την δύναμη, και να ξαναδημιουργήσετε τις σωστές συνθήκες για εσάς!

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι σε αυτή τη γενεθ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Με τον Ήλιο για ακόμη τρεις εβδομάδες, μέσα στην πύρινη ζώνη του Κριού, όλα είναι πι ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Απρίλιο θα είσαστε αρκετά ευνοημένοι  Κριοί,Ζυγοί,Δίδυμοι και Τοξότες αφού με ...

Το ζώδιο του μήνα: Κριός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Κριοί ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι σε όλους υγεία α ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάρτιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Άνοιξη πλησιάζει και αυτό ήδη έχει φέρει μια πολλή καλύτερη διάθεση στον κόσμο τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο Μάρτιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Μάρτιος θα είναι πιο θετικός μήνας ωστόσο θα έχει κάποιες παγίδες για ορισμένους ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u