Πως θα μας επηρεάσει η άκρως ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για όλους την αφορμή να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους, αυτή τη χρονιά όμως, η γιορτή του θα κρατήσει λίγο παραπάνω αφού λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα θα απολαύσουμε την λαμπερή και άκρως ερωτική Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα.

Στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου το στοιχείο που κυριαρχεί είναι ο έρωτας και στο χέρι μας είναι να αφήσουμε τα συναισθήματα μας ελεύθερα για να την απολαύσουμε με όλη μας την ψυχή. Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν τόσο ιδιαίτερη αυτή την Πανσέληνο?

Αρχικά, το ολόγιομο φεγγάρι του Φεβρουαρίου  για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 16/02 στις 18:56 μ.μ., στο ζώδιο του Λέοντα (27ο 59’), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο περισσότερο από κάθε άλλο με τον έρωτα, την ομορφιά της ζωής, την χαρά , την λάμψη, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την λάμψη, την ηγεσία, την  μεγαλοψυχία και τα τυχερά παιχνίδια, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπους της για την Αθήνα είναι στην 9ο 17’ της Παρθένο, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο κυρίως με την πρακτικότητα , το στρατό με την υγεία, την εργασία, και τις εργασιακές σχέσεις.

Η όψη αντίθεσης  Ήλιου – Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο άξονα της δημιουργίας (6ο -12ος), θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα θέματα υγείας, όπου θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις, αλλά και με τις εργασιακές σχέσεις και τον τρόπου που εργαζόμαστε.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει το ζευγάρι των αιώνιων εραστών, του Άρη και της Αφροδίτης, την ίδια ημέρα θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και την ερωτική μας διάθεση, και θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί, ώστε καταφέρουμε να κερδίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, χωρίς όμως να χάσουμε το στυλ και την σοβαρότητα μας.

Άλλωστε η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Δήμητρα θα μας βοηθήσει να βγούμε νικητές στο παιχνίδι του φλερτ και με την εξυπνάδα και την διπλωματία μας να κάμψουμε όλες τις αντιστάσεις.

Και αυτό μπορεί ακόμα να μην φαίνεται τόσο έντονο, καθώς εξακολουθούμε να νιώθουμε ανασφαλείς και πιεσμένοι, μιας και θα βρισκόμαστε για λίγες ημέρες ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η σύνοδος του Αφροδίτης – Άρη με τον Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις, είτε με αφορμή ένα ταξίδι, από γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από το διαδίκτυο.

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν όσοι τολμήσουν, και σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο η επιρροή της θετικής όψης εξάγωνου που θα σχηματιστεί με ακρίβεια,  σε λίγες ημέρες, του Δία με τον Ουρανό.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο, υπόσχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά Νομικές υποθέσεις καθώς και την προώθηση των μελλοντικών μας σχεδίων.

Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ωροσκόπο, θα λειτουργήσει ευεργετικά σε θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών.

Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι αρχίζουμε να νιώθουμε λιγάκι πιο ανάλαφροι και ότι σταδιακά θα αρχίσουμε να αφήνουμε πίσω μας, κάποιους από τους περιορισμούς, οφείλεται στο γεγονός ότι η ασφυκτική πίεση της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό αρχίζει να χαλαρώνει.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουμε θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και σε θέματα διεθνών σχέσεων όπου η διπλωματία είναι πολύ πιθανό στο τέλος να κερδίσει.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 49’ του Λέοντα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 15ο 09’ του Λέοντα.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών κυριαρχούν η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Αστρικός Ωροσκόπος με τον Τροπικό Κρόνο θα μας ωθήσει να δούμε με ιδιαίτερα σκεπτικισμό και σοβαρότητα τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Δίας με τον Τροπικό Κρόνο μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολικά σκληρές συμπεριφορές.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Τροπική σύνοδος Άρη – Αφροδίτης με τον Αστρικό Ουρανό είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και ξαφνικούς χωρισμούς. Όσο για την όψη αντίθεσης που θα σχηματίζει η Τροπική Πανσέληνος με τον Αστρικό Ποσειδώνα, μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Απολαμβάνουμε τον έρωτα κάτω από το φως του φεγγαριού και χρησιμοποιούμε την διπλωματία για να κάμψουμε τις αντιστάσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την πιο ερωτική πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πάθος τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο έρωτας θα γίνει και πάλι προτεραιότητα στην ζωή σας, μετά από καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού σας και τη σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ , δεν θα διστάσετε να αποκαλύψετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άλλο παρά βαρετές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους  Διδύμους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης, με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, τις γνώσεις και την ευελιξία σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και ευχάριστες γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την πραγματική αξία της ζωής θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία, και να δείξετε σε όλου την αξία σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας και να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τις βελτιώσετε. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Αρκετό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της δουλειάς σας, ώστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Στην κοινωνική σας ζωή θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τις φιλικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα σας κερδίσουν με την γενναιοδωρία τους. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προκύψουν και νέοι έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην καριέρα σας έχετε ρίξει όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, και να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε εικόνα και το κοινωνικό σας προφίλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ θα έχετε και την δυνατότητα να βρείτε λύσεις στις Νομικές σας υποθέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας με το ταίρι σας, ενώ είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να έρθει από μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε ξεκάθαρα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και θα δείτε ότι ουσιαστικά δεν είναι αξεπέραστοι, ενώ αρκετοί θα ασχοληθείτε και με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις μας τόσο με τον σύντροφο σας, όσο και με τους συνεργάτες σας, και να προσπαθήσετε να είστε πιο αυστηροί μαζί τους. Το θετικό είναι ότι οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή την χρονική περίοδο σας υπόσχονται σταθερότητα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να δείτε την σχέση σας με τον  σύντροφο σας πιο καθαρά.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις και αρκετό άγχος το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ δεν θα λείψουν και οι έρωτες μέσα από το  χώρο της δουλειάς σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!