Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου ..


Τέλος στο επικοινωνιακό χάος και στην καθυστερήσεις που προκάλεσε η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπει από τις 22/02.  Η ορθή του πορεία θα ξεκινήσει  από την 11ο 04’ και μέχρι τις 16/03 στις 00:25 π.μ. θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες.΄

Έτσι, το επόμενο χρονικό διάστημα η επικοινωνία θα αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται, βάζοντας τέλος στα επικοινωνιακά μπερδέματα και στην ασυνεννοησία που είχε προηγηθεί. Θα έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση. Ενώ, θα έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις καταστάσεις γύρω μας και να πάρουμε ξεκάθαρη θέση απέναντι στα γεγονότα.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι  ιδιαίτερα ευνοϊκή  για  τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς), τα οποία θα έχουν την δυνατότητα  να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ, σημαντικές  συζητήσεις τόσο  σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Η μοναδική όψη  που θα σχηματίσει ο Ερμής μετά την επιστροφή του σε ορθή πορεία στο  ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

  • Στις 05/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (17ο 32’), υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η επιστροφή του  Ερμή  σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο αισιόδοξοι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας  με τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ θα έχετε την δυνατότητα με την βοήθεια των φιλικών σας προσώπων να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους έχετε την δυνατότητα να πετύχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες  στο χώρο της εργασίας σας, και να ξεχωρίσετε. Ενώ, όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε θετικά νέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια ,  έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλα για να τακτοποιήσετε και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την αυτοκυριαρχία σας θα βρείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους , βρίσκοντας τις καλύτερες για εσάς λύσεις. Ενώ θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε και μια πολύ σημαντική οικονομική συνεργασία.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε ουσιαστικά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ενώ, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και στη δημιουργία νέων συνεργασιών οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποτελεσματικές λύσεις στη δουλειά σας  θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας και να ξεχωρίσετε για την αποτελεσματικότητα σας. Επίσης, με χαρά θα δείτε να βελτιώνεται η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας., γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στο πρόσωπο σας. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα δημιουργικά σας σχέδια για τα οποία δουλεύεται εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οριστικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις  θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, αλλά στα θέματα που αφορούν ένα ακίνητο. Ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα εσάς τους Τοξότες. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις φιλικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη καθώς θα νιώσετε ότι πλέον οι άλλοι σας καταλαβαίνουν, αλλά και γιατί θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι.  Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία για την οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό και να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας και καταξίωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι, γεγονός που θα τον εκπλήξει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον ξέρετε τι θέλετε και πως θα το αποκτήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κρατήσετε κρυφή την επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/3 – 14/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Διέξοδο στους περιορισμούς και στην ρουτίνα της καθημερινότητας, θα προσπαθήσουμ ...

Πως θα μας επηρεάσει η 3η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, εξαιτίας των πολλών περιορισμών που υπάρχουν για λίγ ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πανδημία του covid , έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούμε στην ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη με το ξύπνημα της φύσης, την αναγέννηση, και φυσικά την ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/2 – 7/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, νέα εποχή… την αφετηρία μιας νέας περιόδου εγκαινιάζει η ...

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, θα αποχαιρετήσουμε, τον τελευτ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u