Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!


Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο σε διάφορα μέρη του κόσμου, όσο και σε προσωπικό.

Η ένταση και όλος αυτός ο ηλεκτρισμός που υπάρχει διάχυτος στην ατμόσφαιρα θα κορυφωθεί στις 20/01, όπου ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ουρανό σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου (6ο 44’).

Η τεράστια ποσότητα ενέργειας που έχει συσσωρευτεί θα προσπαθήσει,  αυτές τις ημέρες,  να βρει τρόπο για να εκτονωθεί, ας ελπίσουμε με όσο γίνεται ήπιο τρόπο. Αυτό που συμβαίνει συνήθως, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, είναι ότι, έχουμε την τάση να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις, να είμαστε ανυπόμονοι, να έχουμε ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά μας με αποτέλεσμα να προχωρούμε σε σπασμωδικές κινήσεις ή να αντιδρούμε βίαια, ενώ ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν την πορεία της ζωής μας και τα σχέδια μας.

Βέβαια, όταν εκτονώνεται με βίαιο και έντονο τρόπο μια κατάσταση, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι νιώθουμε ενεργειακά άδειοι. Φυσικά, αυτή η όψη, έχει και τα θετικά της , αφού μπορεί να μας έρθει μια ιδέα η οποία θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε και να εξελιχθούμε επαγγελματικά, ενώ παράλληλα, μας βοηθάει να αναθερμάνουμε και την ερωτική μας ζωή.

Σε κοινωνικό επίπεδο, αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας είναι να συμβαίνουν έντονες αντιδράσεις και βίαιες συμπεριφορές σε διάφορα σημεία του κόσμου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικές εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις ορισμένων χωρών, ή ένα ατύχημα στον αέρα, καθώς και έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Η όψη συνόδου του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 13 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας προσπαθείτε να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε μια κατάσταση που σας απασχολεί καιρό. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.  Ενώ σε προσωπικό, θα καταφέρετε να αλλάξετε το κλίμα υπέρ σας στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτές της ημέρες, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι δικός σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, που τόσο καιρό διστάζετε. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση του θυμού σας, γιατί τότε θα δούνε όλοι τι σημαίνει η φράση “Ταύρος εν υαλοπωλείο”. Άλλωστε, η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις αλλαγές της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα ενισχύσει το άγχος και την ανησυχία σας για το μέλλον και αυτό θα βγαίνει στην συμπεριφορά σας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να σας δώσει και μια έξυπνη ιδέα, την οποία πριν βιαστείτε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης, θα πρέπει να την σχεδιάσετε πολύ προσεχτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο δραστήριοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει αρκετές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε ξαφνικά να κόψετε δεσμούς με άτομα που θεωρούσατε χρόνια φίλους σας, ενώ, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές σε θέματα καριέρας. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια πολύ δελεαστική πρόταση η οποία θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και εγκαταλείψετε αυτό που κάνετε γιατί η κατάσταση που βιώνεται σας πνίγει. Όποια απόφαση και να πάρετε είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει ριζικά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον Ουρανό  στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ωθώντας σας ουσιαστικά σε νέα πορεία ζωής. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι μπορεί να αλλάξετε τομέα Σπουδών ή να προχωρήσετε σε μια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα μέσω διαδικτύου. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε ξαφνικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ είναι πιθανό να φέρει και απρόσμενα έξοδα. Από την άλλη πλευρά μπορεί να σας φέρει μια νέα οικονομική συνεργασία που δεν περιμένατε ή να σας ωθήσει να δώσετε οριστικό τέλος σε οικονομικές συνεργασίες που δεν σας είναι πια ωφέλιμες. Σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σε άλλους να προκαλέσει ξαφνικούς χωρισμούς στις προσωπικές τους σχέσεις ή την λύση μιας συνεργασίας με έντονο τρόπο. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να φέρει και μια απρόσμενη ερωτική σχέση η οποία θα ανατρέψει την καθημερινότητα σας, βγάζοντας από την παθητική στάση είχατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει ξαφνικά τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας. Για αρκετούς από εσάς μπορεί να σημαίνει ότι θα αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ για άλλους μια αλλαγή στην ηγεσία της εργασίας σας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαχειριστείτε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέα μονοπάτια θα περπατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε ένα ανατρεπτικό σχέδιο σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Και επειδή ο 5ο οίκος είναι ο οίκος των παιδιών, μπορεί να υπάρξουν και αναπάντεχες εγκυμοσύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας έχετε αφιερώσει όλη σας την ενέργεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.  Η   όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, σε αρκετούς από εσάς θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπες λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ή σε θέματα ακινήτου. Από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι εκρήξεις θυμού ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα, ωθώντας, αρκετούς από εσάς να αλλάξετε τα συναισθήματα που τρέφετε για ορισμένους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.   Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα και ξαφνικές εκρήξεις θυμού κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι όταν οδηγείτε, καθώς, εξαιτίας του εκνευρισμού σας θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!