Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, Οι επικοινωνίες έχουν θετική εξέλιξη !!!


Μετά από ένα ιδιαίτερο δίμηνο για όλους μας, η επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς  θα μας βοηθήσει να πάρουμε σιγά σιγά και πάλι την ζωή στα χέρια μας, έστω και με αρκετές προφυλάξεις.

Έτσι λοιπόν, την 04/05 η επιστροφή αυτή θα έχει την σφραγίδα της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου (14ο 52’), θα μας βοηθήσει να βρούμε τους ρυθμούς μας, με πολλές συζητήσεις τις οποίες θα πιάσουμε από το σημείο που αφήσαμε αλλά θα είναι πλέον σε νέες βάσεις, με αρκετές μετακινήσεις.

Ενώ πλέον θα έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε πρακτικές λύσεις και να μην αναλωνόμαστε σε ατέρμονες και χωρίς ουσία συζητήσεις, και μπορεί στις καθημερινές μας επαφές να είμαστε πιο προσεχτικοί αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ουσιαστικοί.  

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Θετικά θα είναι τα νέα για εσάς τους Κριούς, αφού αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια οικονομική συμφωνία, η οποία είχε μείνει στην μέση όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα στηρίζεται σε γερές βάσεις ενώ θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την αξία σας στο χώρο της δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Αυτή τη φορά όμως θα έχουν θετικά αποτέλεσμα, τα οποία θα ανακοινώσετε σύντομα. Επίσης αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να επικοινωνήσετε και με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ευκαιρία να κλέψετε τις εντυπώσεις του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Και αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με φίλους στην οποία θα καταφέρετε να παρουσιάσετε τις ιδέες και τις επιτυχίες σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς σημαίνει για εσάς πολλές επαγγελματικές συζητήσεις. Έτσι αυτές τις ημέρες , και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους που βρίσκονται μακριά, και πιθανόν εκτός χώρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Κατά τη διάρκεια τους θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί τους τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Τράπεζες, Εφορία), θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική έκβαση αυτών των υποθέσεων θα σας γεμίσουν χαρά και θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά και την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί, αφού θα δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις να αποκαθίστανται. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ευκαιρία να ξεχωρίσετε θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Οι έξυπνες και πρακτικές λύσεις που θα δώσετε στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το θαυμασμό ακόμα και των ανταγωνιστικών συναδέλφων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι, και για άλλη μια φορά θα καταπλήξετε τους φίλους σας αφού θα δουν ότι μπορεί άμεσα να πάρει σάρκα και οστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με τον πειστικό σας λόγο δεν θα αφήσετε και πολλά περιθώρια στο αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα βρείτε εσείς οι Υδροχόοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να τους κάνετε να νιώσουν ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Σε πιο έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, αλλά και αρκετές συζητήσεις στις οποίες όμως θα είστε άμεσοι και εύστοχοι, χωρίς να αναλώνεστε σε περιττά και χωρίς ουσία σχόλια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!