Σύνοδος Ερμή-Ουρανού, Απρόσμενες επικοινωνίες …


Σταδιακά αφήνουμε πίσω μας ένα ιδιαίτερο δίμηνο, το οποίο μας έβαλε στην διαδικασία, εξαιτίας του περιορισμού, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συνειδητοποιήσουμε τις αλήθειες μας, παράλληλα όμως ήταν και αρκετά δημιουργικό αφού όλοι μας είτε προσπαθήσαμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις, είτε μπήκαμε στην διαδικασία να γίνουμε πιο ευέλικτοι.

Ιδιαίτερα βοηθητική σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή στο να βρούμε έξυπνες λύσεις,  θα είναι στις 30/04  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (6ο 52’).

Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης θα έχουμε πρωτότυπες ιδέες τις οποίες θα μπορέσουμε άμεσα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή, και θα έχουμε και πάλι την αίσθηση της ελευθερίας.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που θα έχουμε με τους φίλους μας θα ακούσουμε ειδήσεις οι οποίες θα μας ξαφνιάσουν ή θα επικοινωνήσουμε με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε να επικοινωνήσουμε καιρό.

Από την άλλη  όμως η ανάγκη μας να επανέλθουμε και πάλι σε μια κανονικότητα θα μας κάνει ανυπόμονους ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές στιγμές έντασης.

Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήτανε να είμαστε λιγάκι προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, καθώς η νευρικότητα και η έλλειψη προσοχής δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,  Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευρηματικούς και παράλληλα πρακτικούς τρόπους θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρχαν ώστε να δώσετε ανάσα στο πορτοφόλι σας, και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς. Μαζί με την επιθυμία σας να κάνετε πράξη τις  έξυπνες ιδέες θα πρέπει να διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε νευρικά ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η εφευρετικότητα και οι πρωτότυπες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσετε, με την προϋπόθεση ότι και εσείς θα είστε ανεκτικοί με τους άλλους και θα τους δώσετε το χρόνο που χρειάζονται για να κατανοήσουν τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα ιδιαίτερα τολμηρό σας σχέδιο στους φίλους σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Ο ενθουσιασμός σας και η τόλμη σας θα εκπλήξουν ευχάριστα τα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να συμπεριφέρεστε πιο συντηρητικά.

ΛΕΩΝ

Σε νέα μονοπάτια ετοιμάζεστε να περπατήσετε εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τις πιο τρελές σας φιλοδοξίες. Αυτό μπορεί να είναι και η αφορμή για να προχωρήσετε σε ριζική στροφή στην καριέρα σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που ουσιαστικά σας γεμίζουν χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες και πρωτότυπες και άκρως ενδιαφέρουσες ασχολίες θα ξεκινήσετε εσείς οι Παρθένοι. Αρκετοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μέσω διαδικτύου την εκμάθηση μιας δύσκολης ξένης γλώσσας, ή να παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα σας βοηθήσει μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ

Ένας από τους τομείς που σας έχει δυσκολέψει είναι ο τομέας των οικονομικών σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση, η οποία μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί, σε μια οικονομική σας υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, είναι πιθανό να ανέβουν ξαφνικά οι τόνοι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον/την σύντροφο σας, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις σας να μην είναι καθόλου ψύχραιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον ρόλο του σωτήρα θα παίξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και δεν είναι τυχαίος αυτός ο τίτλος, αφού σε εσάς θα έρθουν οι συνάδελφοι σας για να δώσετε άμεση και πρακτική λύση σε ένα πρόβλημα που θα προκύψει στην δουλειά σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δημιουργικά σας ταλέντα θα ξεδιπλώσετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα τις πιο ανατρεπτικές δημιουργικές σας ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε ιδιαίτερα εφευρετικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, έστω και από μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι ανάγκες της οικογένειας σας απορροφούν όλη σας την ενέργεια. Το αποτέλεσμα θα είναι, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, να μην είστε καθόλου ανεκτικοί μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

Τηλεφωνήματα και νέα που θα σας ξαφνιάσουν θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο το τηλέφωνο σας δεν θα σταματήσει να χτυπάει, αλλά θα μάθετε και ειδήσεις για φίλους με τους οποίους έχετε να επικοινωνήσετε  καιρό και μπορεί να ξαφνιαστείτε ευχάριστα με τα νέα τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!