Σύνοδος Ερμή-Κρόνου, Τάξη στις υποθέσεις μας !!


Οργάνωση, αυστηρότητα, πειθαρχία, πρακτικότητα, με αυτές τις λέξεις θα περιγράψουμε το κλίμα των επόμενων ημερών. Υπεύθυνη για αυτό το κλίμα θα είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει στις 10/01 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με τον Κρόνο στο Αέρινο ζώδιο του Υδροχόου (2ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα αναγκαστούμε να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, να τακτοποιήσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας υποθέσεις, να γίνουμε πρακτικοί και αποτελεσματικοί, να αφοσιωθούμε στους στόχους μας όσο ασυνήθιστοι και αν είναι, θα δείξουμε στους άλλους το αυστηρό μας πρόσωπο βάζοντας όρια στις σχέσεις μας, και πιθανό να είμαστε άκαμπτοι στις απόψεις μας, ενώ αρκετοί από εμάς θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε σε χρήση ένα παλιό μεταφορικό μέσο.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Δίπλα σε ισχυρούς συμμάχους θα βρεθείτε εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε της εντυπώσεις και την εύνοια σημαντικών προσώπων από το φιλικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον, με την σοβαρότητα και την ακεραιότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις  θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να οργανώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει όσους από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους.  Ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε ένα σημαντικό κύκλο συζητήσεων που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυστηρότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να δείξετε εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο αυστηροί τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας, απαιτώντας από αυτούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις ικανότητες σας θα χρειαστεί να δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης, τις οποίες και θα ανακοινώσετε στο ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού θα χρειαστεί να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις σε μια οικογενειακή σας υπόθεση ή στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας τα οποία σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ουσιαστικές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε πιο άμεσοι και ουσιαστικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, και να μην αναλώνεστε σε περιττές λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Φυσικά οι όροι θα είναι αρκετά σκληροί, όμως αυτό εσάς δεν σας πτοεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόλυτοι και αυστηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, οργανώνοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματα σας. Ενώ θα απαιτήσετε από τους συνεργάτες σας να μείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους που θα βάλετε δουλεύοντας με συνέπεια.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετό άγχος θα έχετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον. Το θετικό είναι ότι θα σας αναγκάσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να δείτε ποιες από τις ιδέες σας μπορούν να πάρουν άμεσα σάρκα και οστά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!