Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, Έμπνευση και φαντασία !!!


Στη ζωή μας για να προχωρήσουμε μπροστά χρειαζόμαστε όραμα, ιδιαίτερα σε συνθήκες απαιτητικών καταστάσεων όπως αυτή που διανύουμε τους τελευταίους 12 μήνες, η ικανότητα μας να ονειρευτούμε το μέλλον μας, είναι αυτή που θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παγιδευτούμε στον κόσμο του ονείρου.

Στις 29/03 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (21ο 21’), θα αποτελέσει αυτή την πύλη διαφυγής που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα έχουμε την δυνατότητα να ονειρευτούμε τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά μας βήματα, θα μπορέσουμε να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της Τέχνης, θα χρησιμοποιήσουμε το λόγο μας για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που μπορούν να μας φανούν χρήσιμοι, θα καταφέρουμε να αναδείξουμε τα προτερήματα μας και θα καλύψουμε τα ελείμματά μας.

Ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό, είτε να πέσουμε θύματα κολακείας, είτε να για ξεγλιστρήσουμε από δύσκολες καταστάσεις να πούμε μικρά αθώα ψέματα. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σας δώσει την έμπνευση και όραμα για το μέλλον. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε σωστά τα βήματα σας και να δουλέψετε με πειθαρχία για αυτά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που θα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικούς συμμάχους θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία θα εκφράσουν τον θαυμασμό και την επιθυμία τους να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, αυτό που εσείς πρέπει να μάθετε είναι να βασίζεστε στα πόδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το επαγγελματικό σας μέλλον ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ μια νέα επαγγελματική προσφορά που θα σας γίνει αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να την δείτε με προσοχή. Καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την πεζή πραγματικότητα που ζείτε την τελευταία χρονιά. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ονειρευτείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, και δουλέψτε προς αυτή την κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε εύκολα θύματα οικονομικής εξαπάτησης, από άτομα που θα προσπαθήσουν να σας κολακέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιφυλακτικοί με τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να δείτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες.

ΖΥΓΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας, σας έχουν κουράσει. Για να αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις δύσκολες καταστάσεις και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να πείτε στους συναδέλφους μικρά αθώα ψέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ανησυχίες και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα με ιδιαίτερη ευκολία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, με την προϋπόθεση ότι θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες ιδέες και διαφορετικές λύσεις. Αρκεί, να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να θολώσουν την κρίση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα αναδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών επαφών σας, να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να κρύψετε με έξυπνο τρόπο τα ελείμματα σας, έστω και αν χρειαστεί να πείτε και μερικά κατά συνθήκη ψέματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές και σημαντικές συζητήσεις στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο σας, και να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συνεργασία. Στην αρχή όμως, θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε υπερβολικές οικονομικές προσδοκίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά ευέλικτοι θα είστε  αυτές  τις ημέρες εσείς  οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας, με έξυπνους τρόπους , ενώ δεν θα δυσκολευτείτε να ξεφύγετε από τις δύσκολες καταστάσεις, θολώνοντας εάν χρειαστεί τα νερά. Προσέξτε μόνο, μην μπερδέψετε την αλήθεια με το ψέμα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!