Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!


Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υποχρεώσεων μας αλλά και των δεδομένων συνθηκών το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι λίγος, γι’ αυτό και οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και πρέπει να τις περνάμε με χρήσιμες και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Στις 25/10 η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού (02ο 48’), θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο οι επικοινωνιακές μας δεξιότητες θα τονιστούν ακόμα περισσότερο, ενώ οι συζητήσεις που θα έχουμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα είναι βαθιές και ουσιαστικές.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ξαναδούμε θέματα που απασχόλησαν και στο παρελθόν ή μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρώτο κύκλο επαφών, ενώ είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε και πάλι μια συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη.

Ο λόγος μας θα είναι πειστικός ενώ δεν θα διστάσουμε να αγγίξουμε και θέματα που έχουν πολύ βαθιές ρίζες.

Το  μόνο που πρέπει να προσέχουμε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας είναι το μεταφορικό μας μέσο, μιας και διανύουμε περίοδο με ανάδρομο Ερμή.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου τους καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις για τα οικονομικά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συζητήσετε τις προοπτικές μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα μπορείτε να ξεκινήσετε να συνεργάζεστε ξανά με ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξομολογηθείτε στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο τα βαθιά σας συναισθήματα αλλά και τις φοβίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα αυτή τη φορά θα ακούσετε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που έχουν να σας πουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό σας συνεργάτη με τον οποίο είχατε εξαιρετική συνεργασία στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβληματισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εργασίας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής  ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, εντοπίζοντας τι κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις τους, παράλληλα όμως εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας ζητώντας την γνώμη τους, ώστε πριν το υλοποιήσετε να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε μια πολύ σημαντική συζήτηση με το ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος  Έρμης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα και από κοινού να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να εκφράσετε και τους προβληματισμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Παρθένους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο  Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει κοντά σας φιλικά σας πρόσωπα τα οποία θα ζητήσουν την συμβουλή σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, το μόνο που πρέπει να κάνετε πριν από το ταξίδι σας είναι να περάσετε από έλεγχο το μεταφορικό σας μέσο.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με τους αγαπημένους σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο το ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να εκφράσετε στους αγαπημένους σας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα και να τους δείξετε ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγνητίζετε τα πλήθη θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να μαγέψετε τους συνομιλητές σας με το λόγο και το βλέμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά μυστικοπαθείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο του Σκορπιού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να αναθεωρήσετε και αρκετά από τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έχετε μια συζήτηση με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον τα μελλοντικά σας σχέδια, και θα λάβετε την υπόσχεση ότι θα σας βοηθήσουν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η σοβαρότητα και η συνέπεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την καριέρα σας προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξανασυζητήσετε με τους ανωτέρους σας τους μελλοντικούς σας στόχους και να επανασχεδιάσετε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για να τους πετύχετε. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην απογοητευτείτε εάν αυτές τις ημέρες δεν έχετε απαντήσεις από τις συνεντεύξεις που έχετε δώσει, γιατί μέσα στον επόμενο μήνα θα έχετε νέα.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύες . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα σχέδια σας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε και με τις Νομικές σας υποθέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του διαδικτύου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή- Κρόνου, Τακτοποιώ τις εκκρεμότητες μου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η φετινή χρονιά, είναι σίγουρο , ότι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Και καθώς πλησ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/11 – 6/12/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλωσόρισμα του χειμώνα, γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μαζί του ξεκ ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Αισιόδοξα μηνύματα …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η βασική μας επιθυμία, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να ακούσουμε καλές ειδήσεις, ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης τους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπ ...

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Χωρισμοί και επανασυνδέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην ζωή μας, και φυσι ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αχτίδες, έμπνευσης, αισιοδοξίας και χαράς ψάχνουμε αυτές τις ημέρες όλοι μας.Η ενα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u