‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για πολλούς δύσκολο μιας και μας έφερε απέναντι σε καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστούμε με εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς, παίρνοντας οριστικές αποφάσεις.

Η είσοδος του, στο γοητευτικό και άκρως μυστηριώδης ζώδιο του Σκορπιού θα μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό τρόπο δράσης. Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 στις 01:59 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 21/11 στις 10:39 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η ανάγκη μας να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων της ζωής μας στα χέρια μας, θα μας ωθήσει να πεισμώσουμε και να μην κάνουμε πίσω στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους.

Nα αλλάξουμε τον τρόπο που δρούμε και παρατηρώντας με ιδιαίτερη προσοχή ότι γίνεται γύρω μας προσπαθώντας να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, θα μάθουμε να έχουμε υπομονή και επιμονή ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εκφραστικά μας μέσα, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο σαγηνευτική πλευρά του εαυτού μας, με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσουμε τις μικρές αναποδιές ή τις καθυστερήσεις να μας απογοητεύσουν, μιας και για τον Σκορπιό αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το, όλα ή τίποτα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα έχουν την ενέργεια και την διάθεση να προωθήσουν τα σχέδια τους και να βάλουν τις βάσεις για το μέλλον τους, ενώ αρκετά πιεστική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (2ο 48’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τον λόγο τους.
  • Στις 31/10 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου (8ο 37’), θα φέρει αρκετές ανατροπές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σχέσεις των  εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 31/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (8ο 41’), θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (18ο 16’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτο τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (22ο 59’), θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ολοκληρώσουν με επιτυχία τους προσωπικούς και τους επαγγελματικούς τους στόχους.
  • Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη (23ο 17’), η οποία θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα με ιδιαίτερη ευκολία έχοντας την εύνοια της τύχης.
  • Στις 15/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (23ο 15’), θα προσφέρει το άγγιγμα της τύχης στους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο.
  • Στις 19/11 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (27ο 25’), θα βοηθήσει να μείνουν σταθεροί στις αποφάσεις τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ήλιου στο  ζώδιο του Σκορπιού τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια και καλή τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία). Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ θα προχωρήσετε και σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, βασική σας προτεραιότητα θα γίνει η σχέση σας με τον /την σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινή σας ζωή θα γίνετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο  εκτός από τις νέες ευθύνες που φέρει στην δουλειά σας, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χωρίς να χάνετε άσκοπα το χρόνο σας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και άκρως ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ορμή που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα νέα και ιδιαίτερα δημιουργικά σχέδια σας, θα κάνετε πράγματα που θα σας γεμίσουν χαρά, ενώ ο έρωτας θα παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Με θέματα σπιτιού θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε και ένα τέλος σε τυχόν διαφορές που μπορεί να είχατε στο παρελθόν με συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε αλλαγή σπιτιού ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα αλλάξει ριζικά τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές συζητήσεις για την δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Πιο ανάλαφροι και ουσιαστικοί θα είστε το επόμενο χρονικό  διάστημα εσείς οι Ζυγοί.Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα υλικά και συναισθηματικά κεκτημένα σας, ενώ από την άλλη πλευρά με χαρά θα δείτε να φεύγουν τα εμπόδια από το δρόμο σας και να προχωράτε σε μια σημαντική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα αλλά και στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά με κάθε επισημότητα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται μια γενέθλια χρονιά με ανατρεπτικές καταστάσεις αφού αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε ουσιαστικά την πορεία της ζωής σας, και να την βάλετε σε νέες σταθερές βάσεις, εσείς απλά δεν πρέπει να φοβηθείτε τα νέα δεδομένα. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική αλλά κουραστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο και να προχωρήσετε στην οργάνωση των επόμενων σας πλάνων. Κατά τη διάρκεια της θα έχετε ανατρεπτικές ιδέες, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε και παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ευκαιρία να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές γνωριμίες με την βοήθεια των φίλων σας, η σοβαρότητα και η πειθαρχία σας θα είναι τα στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή σημαντικών προσώπων τα οποία και θα σας πάρουν κάτω από την προστασία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την καριέρα και την εικόνα σας ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, δουλεύοντας σκληρά προχωρώντας παράλληλα στις απαραίτητες αλλαγές, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας τονίζοντας τις ικανότητες σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιά ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να κλείσετε οριστικά τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!