Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!


Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις προκλήσεις γύρω μας έχουμε ανάγκη από σταθερές σχέσεις. Την σταθερότητα αυτή μπορεί να την βρίσκουμε είτε μέσα από την δουλειά μας, είτε μέσα από προσωπικές σχέσεις οι οποίες μπορεί να μην έχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, μας προσφέρουν όμως αυτή την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

Στις 24/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω ((25ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν με ευκολία όσο δύσκολα και απαιτητικά και αν είναι, θα ξεχωρίσουμε για την σταθερότητα την υπευθυνότητα και την συνέπεια μας.

Θα πάρουμε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον μας, θα βοηθήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να βρουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, μπορούμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και την εμφάνιση μας όπως να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους στο οποίο θα είμαστε συνεπείς αλλά και να προχωρήσουμε και σε μια αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση όπως για παράδειγμα μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα είναι πετυχημένη.

Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την χρονική περίοδο θα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια, χωρίς να έχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, παράλληλα όμως μπορεί να είναι σχέσεις με μεγάλη ηλικιακή διαφορά.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά  νέα για την δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει μετά από καιρό την επιβράβευση για την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει, μαζί με νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή για να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι θα σταθεροποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καλή περίοδος ξεκινά για τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές υποθέσεις που   ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια την οικογένεια σας γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά για την ψυχολογία σας, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο αποφασιστικοί από κάθε άλλη φορά θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει σε προσωπικό επίπεδο  να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας τόσο στους αγαπημένους σας όσο και στους συνεργάτες σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα προχωρήσετε σε μια συνεργασία η οποία θα είναι προς όφελος σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ σημαντική για τις οικονομικές σας  υποθέσεις είναι η περίοδος που διανύουμε.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας μετά από μια σημαντική επιτυχία, με τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Ενώ παράλληλα, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική σας επιδίωξη είναι να δημιουργήσετε σχέσεις οι οποίες θα αντέξουν στο χρόνο.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τονΚρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια σχέδια σας αξίζουν να προχωρήσετε και ποια όχι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία έστω και αν χρειασθεί να κινηθείτε για λίγο στο παρασκήνιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξεκινήσετε μια σχέση η οποία μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνεται ψυχρή και τυπική για εσάς όμως θα είναι ουσιαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό στην αρχή, να προχωρήσετε και στις αναγκαίες υποχωρήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα μεγαλύτερο άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε διοχετεύσει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα με την επιτυχία σας θα καταφέρετε να βελτιώσετε και την εικόνα σας. Για την επιτυχία σας μπορεί να μην λάβετε την οικονομική ανταμοιβή που σας αξίζει, όμως εσάς δεν θα σας πειράξει καθόλου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα προϊστάμενο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο από το ζώδιο σας , θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα κυνηγήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας όνειρα για το μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης είναι εδώ και αρκετές ημέρες ζωγραφισμένο στα χείλη σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο της Παρθένου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά για τον εαυτό σας, τις οικονομικές συνεργασίες και τις προσωπικές σας επιλογές. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην σεξουαλική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Σε ισχυρές συμμαχίες θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εύνοια ενός σημαντικού προσώπου μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με σκοπό να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!