Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σημαντικές συζητήσεις…


Στις 14/03 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο των Ιχθύων  , θα συναντηθεί με τον Ήλιο σχηματίζοντας όψη συνόδου (24ο 11’). Σε αυτή τη συνάντηση o Ερμής  αυτό που θα κάνει είναι να πάρει λίγη από την ενέργεια και τη ζεστασιά του ζωοδότη  Ήλιου. Ωστόσο, η  συνάντηση αυτή έχει μια βασική ιδιαιτερότητα, αφού εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα μπούμε στην διαδικασία να επανεξετάσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας για την εγκυρότητα τους πριν τις εκφράσουμε, επίσης αρκετοί από εμάς θα έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και άλλα εκφραστικά μέσα όπως η τέχνη. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε περίοδο προετοιμασιών βρίσκεστε εσείς οι Κριοί .  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί τις  μυστικές συζητήσεις  γύρω από τα νέα  επαγγελματικά σας βήματα. Επίσης, είναι ιδανική για να επανεξετάσετε τις προσφορές που σας έχουν γίνει στο παρελθόν. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έχετε μια απρόσμενη είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την  κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ καλό θα ήτανε να αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μια περίοδο σημαντικών συζητήσεων βρίσκεστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ερμή, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό να ενεργοποιήσει και συζητήσεις οι οποίες είχαν σταματήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη που ταιριάζει σε αυτή την όψη είναι καθυστερήσεις . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αιτία να υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναβολές σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην έχετε απώλειες. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες, ενώ, είναι ιδανική για να επαναδιαπραγματευθείτε τους όρους ενός οικονομικού διακανονισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την επανεκκίνηση μιας παλιάς συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να νιώθετε ορισμένες στιγμές ότι παίζετε το σπασμένο τηλέφωνο. Ηρεμήστε και αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλος με τον ανάδρομο Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, αφού θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, και να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας από τους τομείς που απορροφά μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σας είναι η οικογένεια σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσουν να επανεξετάσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επανεξετάσετε μια προσφορά που σας είχε γίνει στο παρελθόν για ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στην επικοινωνία. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία γιατί, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε πριν στείλετε ένα μήνυμα να ελέγχετε προσεχτικά τον αποστολέα ώστε να μην στείλετε κάτι που δεν πρέπει και εκτεθείτε, ή να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν μιλήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί να ξαναδείτε τις προοπτικές μιας οικονομικής συνεργασίας, η οποία για κάποιους λόγους δεν είχε ολοκληρωθεί στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Τα φετινά σας γενέθλια θα σας μείνουν αξέχαστα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Επίσης, καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μετράτε τα λόγια σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u