Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, αλλαγή πορείας!!


Στις 22/4 ο Ήλιος ,που πριν από λίγες ημέρες έκανε την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου  θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου τον Ουρανό, ο οποίος  για τα επόμενα 7 χρόνια θα  βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου (2ο 32’), το σημαντικό για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) είναι ότι αυτή η σύνοδος θα ενεργοποιήσει την όψη τετραγώνου που είχαν σχηματίσει οι δύο αυτοί πλανήτες στην ίδια ακριβώς μοίρα στις 25/7/2018. Ο Ήλιος, είναι η πηγή της ζωής μας, είναι η χαρά της ζωής και οι εμπειρίες που θα κληθούμε να πάρουμε για να εκπληρώσουμε το αίτημα της ζωδιακής μας περιοχής. Από την άλλη πλευρά ,ο Ουρανός είναι αυτός, που έχει ως απώτερο στόχο να μας βγάλει από την πεπατημένη και να μας ωθήσει σε αλλαγές.
Η όψη συνόδου μεταξύ των δύο αυτών πλανητών ενισχύει την έμπνευση και την πρωτοτυπία, την διαφορετικότητα, φέρνει απρόσμενες εκπλήξεις, παράλληλα όμως μεγεθύνει την επαναστατικότητα μας με αποτέλεσμα να μας ωθεί σε έντονες ρήξεις με το περιβάλλον μας εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς, δίνει έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ,  μας ωθεί σε ριζικές αναθεωρήσεις και αλλαγές.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου (κυρίως των 5 πρώτων ημερών), καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι επαγγελματικές συνεργασίες που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένες μπορεί να αλλάξουν, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να  γίνουν πραγματικότητα άλλες που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι ήταν ένα άπιαστο όνειρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος των ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σας μόλις ξεκινά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει μια περίοδο αλλαγών οι οποίες θα σας βγάλουν από την πεπατημένη σας και θα σας ωθήσουν να αλλάξετε την οπτική σας σε όλους τους τομείς. Φυσικά ως εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού η λέξη αλλαγή σας τρομάζει, θα πρέπει όμως σιγά –σιγά να αρχίσετε να την συνηθίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδο εσωτερικών αλλαγών ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε μέσα σας αρκετές από τις πεποιθήσεις σας, μια διαδικασία που απαιτεί αρκετή εσωτερική δουλειά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναζητήσετε νέους επαγγελματικούς δρόμους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που όλοι νομίζουν για εσάς είναι ότι σας αρέσει να κινείστε μέσα στα όρια της οικογένειας σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει απρόσμενες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα κάνουν ξαφνικά την είσοδο τους στη ζωή σας μέσα από τα οποία θα ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, ενώ άλλα πρόσωπα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα θα φύγουν καθώς θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν έχετε τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Η λέξη αιφνιδιασμός δεν σας αρέσει καθόλου. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας  Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να φέρει ριζικές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην δημόσια εικόνα σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας είναι πιθανό να βρείτε τη στιγμή που δεν το περιμένατε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αφήσετε το αυστηρό σας στυλ και να γίνετε πιο χαλαροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες διαδρομές ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες, ενώ για αρκετούς από εσάς φαίνεται ότι εντελώς ξαφνικά θα ανοίξει ο δρόμος για το εξωτερικό. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι. 

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια πρωτότυπη και πιθανό λιγάκι ανορθόδοξη λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση, ενώ, η πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας εκπλήξει ευχάριστα και τονίσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ανατροπές στις μέχρι τώρα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Έτσι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκδηλώσουν έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας αντισυμβατικής σχέσης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η ρουτίνα της καθημερινότητας σας κουράζει. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας τους, ενώ άλλοι, μπορεί να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο ζωής τους, υιοθετώντας ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας με πρωτότυπες έως και προκλητικές ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να φέρει ένα ξαφνικό έρωτα ο οποίος θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως παιδιά του Ουρανού η λέξη ανατροπή σας αντιπροσωπεύει. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στην οικογένεια σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε τα νεότερα μέλη της οικογένειας σας να κάνουν την επανάσταση τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να εκδηλώσουν τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων και ρήξεων. Προσοχή!!!

ΙΧΘΥΣ

Τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής είναι πολύ έντονοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει , κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων να εκφράσετε τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες σκέψεις σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε την διανοητική υπεροψία και την προκλητική συμπεριφορά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u