Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 5 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:08’ το πρωί και δύει στις  20:50’ το βραδάκι. Βρίσκεται στην 13η μοίρα και 33΄του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από το ίδιο ζώδιο και από την 7η μοίρα και 28’. Η σκέψη επηρεάζεται από το συναίσθημα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία, να επανεξετάσει κανείς τα υπέρ και τα κατά κάποιων θεμάτων. Κάνει και πάλι όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 10η μοίρα του Ταύρου, όπου μπορεί να γεννάει την περιέργεια και την έλξη προς το ασυνήθιστο. Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι στην 20η μοίρα και 56΄ ανάδρομος από τους Ιχθύς. Προσοχή στις απάτες και στις αυταπάτες αλλά εξαιρετική όψη για καλλιτέχνες αυτών των μοιρών.

Σελήνη τη στιγμή της ανατολής βρίσκεται στην 12η μοίρα και 43΄του Αιγόκερου, σε όψη τριγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή 7η μοίρα και 28’του Καρκίνου, επικοινωνία με συναίσθημα. Ενώ το τετράγωνο που κάνει με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’, βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα ετών.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, συνεχίζει την στιγμή της ανατολής το ταξίδι του από την 7η μοίρα και 28’ του Καρκίνου κάνοντας όψη τετραγώνου με τον Άρη από την 4η μοίρα και 12’ του Κριού, εκεί όπου ο λόγος εκφράζεται με παρορμητισμό και δημιουργεί διαπροσωπικές ρήξεις. Ενώ με την όψη εξαγώνου που θα έχει με τον Ουρανό από την 10η μοίρα στον Ταύρο, η επικοινωνία θα γίνεται κάποιες στιγμές με επαναστατική διάθεση.

-Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από την 7η μοίρα και 04΄των Διδύμων  εξακολουθεί και σήμερα να κάνει δύο εξάγωνα. Το πρώτο με τον Άρη από την 4η μοίρα και 12’ του Κριού, μία όψη άκρως ερωτική αλλά και κτητική και το δεύτερο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού. Όπου το βαθύ συναίσθημα διανθίζεται με έντονο πάθος.

-Ο Άρης από την 4η μοίρα και 12’ του Κριού, έχει εξαγωνική του όψη με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 29η και 47΄του Αιγόκερου, σύνοδο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού και τετράγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, από την 29η μοίρα και 07’ στους Διδύμους. Το μείγμα των παραπάνω όψεων του Άρη δείχνει ότι τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, μπορούν να βαδίσουν στο μονοπάτι της επιτυχίας, με πολύ προσπάθεια, αρκετή δουλειά, χρόνο αλλά και πίστη. Ενώ είναι μια όψη που δίνει ανθεκτικότητα.

-Ο Δίας τώρα από τις 23 μοίρες και 30′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 23 μοίρες και 59′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος από την 29η και 47΄του Αιγόκερου . Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

Το εξάγωνο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, από την 20η μοίρα και 55’ των Ιχθύων, δίνει καλλιτεχνικές ικανότητες, αμετροέπεια στη φαντασία λανθάνουσες εξιδανικεύσεις, ουτοπικές σκέψεις.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 54′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Τέλος η παρατεταμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 55′ στους Ιχθύες, με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 01′ στον Αιγόκερω, δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενίσχυση των ανθρωπιστικών αισθημάτων.

*Εξαιρετικό ένστικτο και διαίσθηση θα έχουν σήμερα αλλά και γενικότερα τις ημέρες αυτές, οι Αιγόκεροι Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες της 20ης και 24ς μοίρας των ζωδίων αυτών. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Τυχεροί στον έρωτα αλλά και στο χρήμα θα είναι οι Κριοί και Ζυγοί της 4ης μοίρας και οι Δίδυμοι με τους Τοξότες της 7ης και 8ης μοίρας. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Τη συναισθηματική τους παρόρμηση ας προσέξουν σήμερα, οι Καρκίνοι Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί της 13η και 14η μοίρας των ζωδίων αυτών. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!