Astrotip ημέρας Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020


Κριός

Εάν έχετε ήδη πάρει τα σημάδια και βλέπετε ότι έτσι όπως βαδίζετε, οι εξελίξεις σας προσπερνούν, με περισσότερη αποφασιστικότητα, αλλάξτε ότι δείτε και λειτουργεί σαν πέδη στη ζωή σας.

Ταύρος

Μπορεί ανάμεσα σε όσα έχετε να σκεφτείτε, κάποια να σας δημιουργούν διλήμματα. Δεν είναι πάντοτε σωστό να ακολουθείτε την καρδιά σας έναντι της λογικής σας.

Δίδυμοι

Μία ημέρα αρκετά αισιόδοξη η σημερινή, αφού θα δοθεί μία λύση σε ένα θέμα που σας απασχολούσε καιρό και σας άγχωνε.  Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε δεσμεύσεις σε άλλη περίπτωση εφόσον δε θα είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις καλύψετε.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην αντιδράτε παρορμητικά, όταν ακούτε κάτι που μπορεί  να σας βγάζει από τα ρούχα σας.  Ακούστε τι έχει να σας πει όποιος σας προκαλεί και θα ανακαλύψετε τα ακριβή κίνητρά του.

Λέων

Μη μεταφέρετε στο σπίτι και την οικογένεια, θέματα που δημιουργούνται στην εργασία σας και σας προκαλούν υπερένταση.  Κρατήστε ένα κομμάτι της ημέρας για εκείνους που αγαπάτε και αφιερωθείτε μόνο σ αυτούς.

Παρθένος

Μη χαλιέστε εάν κάποια πράγματα που συμβαίνουν τα έχουν αναλάβει ανάξια άτομα. Σίγουρα η αξία σας λίγο αργότερα θα αναγνωριστεί από εκείνους που χρειάζεστε και θα τη διαπραγματευτείτε με τους όρους σας.

Ζυγός

Αλλαγές σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τακτική ή στάση σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς. Εάν δείτε ότι δεν προχωρούν προκαλέστε τις αλλαγές από μόνοι σας. Επισπεύδοντας τις.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να βολεύεστε, όταν η καθημερινότητά βασίζεται σε μια σταθερή ροή, που τίποτα δεν την αλλάζει. Οι καιροί όμως που έρχονται θα σας αναγκάσουν να ξεβολευτείτε και να βρείτε αλλιώς την τύχη σας.

Τοξότης

Φερθείτε με μέτρο στο πως ξοδεύετε τα χρήματά σας, γιατί δε εποχή ούτε για ανοίγματα, ούτε για αγορές καταναλωτικών προϊόντων που στην ουσία δε σας είναι εντελώς απαραίτητα.

Αιγόκερως

Εάν σκέφτεστε επαγγελματικά ή οικονομικά να δοκιμάσετε διαφορετικά την τύχη σας από αυτό που κάνετε μέχρι σήμερα, διερευνήστε τις προοπτικές που υπάρχουν αλλά τις κινήσεις σας κρατήστε τις μυστικές και μακριά από ανθρώπους που δε θέλουν την άνοδό σας, ή αλλιώς επαγγελματικούς ανταγωνιστές.

Υδροχόος

Κατεβάστε το ύψος του εγωισμού σας και αν χρειαστεί να επανεκκινήσετε μία σχέση που θα άξιζε εκ νέου να υπάρχει στη ζωή σας αλλά διαταράχτηκε και ήρθατε σε ρήξη το προηγούμενο διάστημα, ρίξτε γέφυρες. Θα διαπιστώσετε ότι λίγοι είναι εκείνοι που αξίζουν τη φιλία σας.

Ιχθύς

Μην αμελείτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και χαρίστε τον στον εαυτό σας και σε εκείνους που αγαπάτε. Μην φορτώνετε παραπάνω το πρόγραμμά σας από όσο μπορείτε να αντέξετε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!