Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020


-Ισχυρές είναι σήμερα οι όψεις αντίθεσης που κάνει ο Ήλιος, από τις 24 μοίρες και 03΄του Καρκίνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από τις 22 μοίρες και 06’ του Αιγόκερου και τον Πλούτωνα από τις 23 μοίρες και 43’ του ίδιου ζωδίου.

Η όψη αντίθεσης με τη σύνοδο των δύο αυτών πλανητών, δίνει αμετροέπεια υπερβολή και εγωιστικές τάσεις, ενώ δεν αποκλείονται και οι χειριστικές συμπεριφορές από κάποιους.

-Ο Ερμής από τον Καρκίνο και την 6η μοίρα και 07’, εξακολουθεί να επιταχύνει αργά, κάνοντας όψη εξαγώνου με τον Ουρανό να βρίσκεται στις 10 μοίρες και 18’ από τον Ταύρο. Πρωτότυπες ιδέες ψάχνουν να βρουν εφαρμογή.  Ενώ η σκέψη μέρα με την ημέρα γίνεται πιο ξεκάθαρη.

-Αυξημένη διαίσθηση προσδίδει το εξάγωνο του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 49’ των Ιχθύων, ενώ κάποιοι ίσως ασχοληθούν με μεταφυσικές αναζητήσεις.

-Εξακολουθεί να υπάρχει παρατεταμένα και το εξάγωνο που κάνει η Αφροδίτη από τις 12 μοίρες και 24’ των Διδύμων με τον Άρη από την 10η μοίρα και 23’ του Κριού. Φλογεροί έρωτες ζήλιες και πάθη, συνθέτουν την ψυχολογία.

-Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με το βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τις 28 μοίρες και 57’ των Διδύμων, δείχνει ότι για να ακολουθήσει κανείς τα όνειρά του, χρειάζεται μερικές φορές να μηδενίσει για να ξανά αρχίσει.

*Ας ακολουθήσουν την τονισμένη διαίσθηση και το ένστικτό τους, οι Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι γύρω από τις 20 μέχρι 23 μοίρες των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο Μεσουράνημα πλανήτες, ή άλλους σημαντικούς δείκτες στα ζώδια αυτά. Καλό είναι να θυμούνται ότι όλα πρέπει αν έχουν και ένα μέτρο.

*Αγάπες ή έρωτες επανεξετάζουν οι Δίδυμοι Τοξότες Κριοί και Ζυγοί της 10ης μοίρας, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο Μεσουράνημα πλανήτες, ή άλλους σημαντικούς δείκτες στα ζώδια αυτά. Καλό είναι να θυμούνται ότι όλα πρέπει αν έχουν και ένα μέτρο.

*Ας κρατήσου, ένα μέτρο στα «θέλω» και στις επιθυμίες τους οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι, γύρω από τη 22η μοίρα των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο Μεσουράνημα πλανήτες, ή άλλους σημαντικούς δείκτες στα ζώδια αυτά. Καλό είναι να θυμούνται ότι όλα πρέπει αν έχουν και ένα μέτρο.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u