Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:04′ και δύει το βραδάκι στις 20:51′. Βρίσκεται στην 4η μοίρα και 01′ του Καρκίνου σε διαρκή όψη τετραγώνου με τον Άρη από την 28η μοίρα και 12′ των Ιχθύων και σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από την 29η μοίρα και ο6′ των Διδύμων. Ο αυτοέλεγχος δεν είναι εύκολος, ενώ συχνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα που θα αποζητούν την εκπλήρωσή τους. Ενώ το εξάγωνο που κάνει με τον πλανήτη Ουρανό από την 9η μοίρα και 38′, μπορεί να γεννάει την περιέργεια και την έλξη προς το ασυνήθιστο.

Σελήνη στις ο6:ο4′, θα βρίσκεται στην 21η μοίρα και 54′ του Λέοντα, σε όψη εξαγώνου με το βόρειο δεσμό, από την 29η μοίρα και 6′ των Διδύμων. Όσοι διαθέτουν ταλέντα ή δεξιότητες, που έχουν να ασχοληθούν καιρό, τώρα αν ανακαλεστούν, ή μπουν  σε εφαρμογή, μπορεί μέσα από εκεί να υπάρξει ακόμα και κέρδος.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, από τη 13η μοίρα και ο4′ του Καρκίνου, είναι σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 38΄του Ταύρου. Προσδίδει πνεύμα εκκεντρικό αλλά και διάσπαση προσοχής, ενώ πολύ συχνά, καλλιεργείται η τάση της αμφισβήτησης.

-Η Αφροδίτη και αυτή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 5η μοίρα και 20′ των Διδύμων,  εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο που είναι στη μηδενική μοίρα και 26′ του Υδροχόου, όπως και όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 18′ του Κριού.  Απωθημένα από το παρελθόν καταπιέζονται και ζητούν τώρα εκτόνωση.

-Ο Άρης από την 26η μοίρα και 12′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ από το ίδιο ζώδιο και θυμίζει σε παράφραση το στίχο απ το τραγούδι “με τόσα ψέμματα που ντύθηκαν οι λέξεις, πως να το βρεις το αληθινό να το πιστέψεις”. Εξακολουθεί να κάνει εξάγωνα με τους φαινομενικά ανάδρομους και σε σύνοδο, Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 13′ του Αιγόκερου, το Δία από τις 24 μοίρες και 42′ του ίδιου ζωδίου και τον Κρόνο, από την μηδενική μοίρα και 26′ του Υδροχόου. Ανταγωνιστικές τάσεις, παρασκήνιο και επιβολή εξουσίας με αθέμιτους τρόπους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 06′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του, ακόμη και αν η σκέψη γίνεται ουτοπική.

-Ο Δίας τώρα από τις 24 μοίρες και 42′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 13′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 26′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 06′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Τέλος η παρατεταμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 57′ στους Ιχθύες, με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 13′ στον Αιγόκερω, δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενίσχυση των ανθρωπιστικών αισθημάτων.

*Ευνοούνται οι Αιγόκεροι οι Καρκίνοι και οι Δίδυμοι με τους Τοξότες, που είναι γεννημένοι κοντά στην 28η και 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, στο να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή του, αρκεί να έχουν τόλμη και αποφασιστικότητα, να κοιτούν μπροστά και να αφήσουν πίσω τους το “χτες”,  και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Ας προσέξουν τον τρόπο που θα εκφράσουν παλιά απωθημένα τους οι Δίδυμοι Τοξότες Υδροχόοι, γεννημένοι γύρω από τις 5 πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!