Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Απριλίου 2020


Ο Ήλιος που ανατέλλει στις 06:30’ το πρωί θα βρίσκεται στις 10 μοίρες και 35’ λεπτά του Ταύρου. Θα κάνει σύνοδο με τον πλανήτη Ερμή όπου θα βρίσκεται στις 5 περίπου μοίρες στο ίδιο ζώδιο αλλά και τον πλανήτη Ουρανό που είναι στις 6 μοίρες και 47’ λεπτά αντίστοιχα. Το σχήμα δημιουργεί δυσκολία στο να καταλάβουμε όσο κι αν ψάχνουμε, που πήγαν όλα όσα θεωρούσαμε σταθερά τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοσμικό.

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στην 1η μοίρα και 19’ λεπτά του Λέοντα ευεπηρέαστη από το παραπάνω σχήμα, αφού κάνει όψη τετραγώνου με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να χάνεται η υπομονή ευκολότερα, να μη φιλτράρετε η κάθε πληροφορία σε βάθος, να παίρνονται παρορμητικές και αψυχολόγητες αποφάσεις. Ενώ θα είναι δύσκολο να επικρατήσει η λογική, έναντι του συναισθήματος.

Ο Κρόνος από τις 2 μοίρες του Υδροχόου, θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένας Κρόνος που προσπαθεί να διατηρήσει μάταια τη σταθερότητα σε συλλογικό επίπεδο, με ένα  Ουρανός που είναι εκεί για να ανατρέψει την προσπάθεια αυτή. Έτσι όλα εξελίσσονται σαν την αίσθηση που έχουμε όταν εναλλάσσονται  απότομα πότε το φρένο πότε γκάζι.

Ο Ποσειδώνας από τις 20 μοίρες και 12’ λεπτά των Ιχθύων εξακολουθεί να παραμυθιάζει την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 18 μοίρες και 45’ λεπτά σε όψη τετραγώνου. Δίνοντάς της την ψευδαίσθηση της αληθινής προοπτικής, τόσο στον έρωτα, όσο και σε επίπεδο οικονομικό, σε ατομικό τουλάχιστον επίπεδο.

Παράλληλα εξακολουθούν να βρίσκονται σε όψη συνόδου ο Πλούτωνας στις 25 μοίρες του Αιγόκερου και ο Δίας στις 26, που προμηνύουν αλλαγές εκ βάθρων, όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα, βγάζουν στην επιφάνεια σκάνδαλα και καλά κρυμμένα μυστικά.

Το παρατεταμένο τρίγωνο των αρχέγονων εραστών του ζωδιακού, του πλανήτη Άρη, από τις 21 μοίρες και 2’ λεπτά του Υδροχόου, με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 18 μοίρες και 44’ λεπτά των Διδύμων. Έρωτες γεννιούνται διαδικτυακά, ή μέσα από φιλίες σε ομάδες και συλλογικότητες, ψάχνοντας σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Ενώ μας βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσουμε πιο κτητικά αυτά που πιστεύουμε ότι μας ανήκουν.

*Ευνοούνται  στον έρωτα και στα οικονομικά αλλά και γίνονται περισσότερο τολμηροί στις διεκδικήσεις τους, όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο κοντά στις 18 μοίρες (+- 2*) των σταθερών ζωδίων Δίδυμοι Υδροχόοι Λέοντες και Τοξότες.

*Ας προσέξουν όσοι έχουν γεννηθεί στα σταθερά ζώδια του 1ου δεκαημέρου Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, ή έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά, κυρίως στον τρόπο που διατυπώνουν το λόγο τους.

*Καλό το παραμύθι κακό το παραμύθιασμα και ας το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όσοι είναι Ιχθύς Παρθένοι, ίσως μερικοί Καρκίνοι και  όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!