Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 13 Ιουνίου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:01′ το πρωί και δύει στις 20:48′ το βραδάκι. Βρίσκεται στη 22η μοίρα και 34′ των Διδύμων. Εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες που βρίσκεται τώρα στις 20η μοίρες και 38′ που από τη θέση αυτή, πολεμάει κρυφά και από το παρασκήνιο. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 20 μοίρες και 55′, κάνει κάποιον να ψάχνει τα ιδανικά και τα “θέλω” του στα υποκατάστατα, ή πιστεύει αναξιόπιστους λόγους κι ανθρώπους. Η όψη χιαστί που κάνει σήμερα ο Ήλιος, με τη σύνοδο των φαινομενικά ανάδρομων, Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βάζει κάποιον στη διαδικασία, να κοιτάξει μέσα του και να τα βρει με τον εαυτό του, ακόμα και αν χρειάζεται να κάνει συναισθηματικές υπερβάσεις.

Σελήνη τη στιγμή της ανατολής θα βρίσκεται στις 21 μοίρες των Ιχθύων, σε όψη τριγώνου με τον Ερμή από τη 13 μοίρα και 47′ του Καρκίνου. Εδώ η επίκληση στο συναίσθημα είναι πιο αποδοτική από την επίκληση στη λογική κάποιου, εάν θέλουμε να τον πείσουμε για ένα θέμα.

-Ο  Ερμή από τις 13 μοίρες και 47′ του Καρκίνου κι αυτός σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 08′, δείχνει ότι ιδέες που είναι προχωρημένες, μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος για να εκφραστούν. Ενώ θα κάνει όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα στον Κριό και 05′, όπου εδώ το παλιό πρέπει να δώσει τη θέση του στο καινούργιο.

-Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, από την 8η μοίρα και 13′ των Διδύμων, κάνει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 05′ στον Κριό. Η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα αλλά και στο πόσο δίνουμε το περιθώριο στον άλλο να εκφράσει ιδέες και απόψεις του.

-Ο Άρης από τους Ιχθύες που βρίσκεται τώρα στις 20 μοίρες και 38′, είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από από τους Ιχθύες που βρίσκεται τώρα στις 20 μοίρες και 55′, που ψάχνει τα ιδανικά και τα “θέλω” του στα υποκατάστατα, ή πιστεύει αναξιόπιστους λόγους κι ανθρώπους. Ταυτόχρονα κάνει όψη εξαγώνου με τους φαινομενικά ανάδρομους Δία που βρίσκεται στις 25 μοίρες και 54′ και Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 28′ του Αιγόκερου, μία όψη που στρέφει κάποιον στο βαθύ του συναίσθημα με το κίνητρο να ψάξει τον εαυτό του και να πολεμήσει  με τα σημεία που τον πονούν.

-Ο Δίας από τις 25 μοίρες και 54′ στον Αιγόκερω και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, ανάδρομος κι αυτός στην 1η μοίρα και 06′ και σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 28′ του Αιγόκερου ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο.  Εδώ οφείλονται οι τεράστιες αλλαγές και αναταράξεις των συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ένταση της επιβολής των δυνατών έναντι των αδυνάτων σε ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, για να γεννηθεί το καινούργιο στην ανθρωπότητα.

-Ενώ η όψη χιαστί του Δία από τις 25 μοίρες και 54′ στον Αιγόκερω με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες των Διδύμων και 08′, δείχνει ότι φυσικά ταλέντα δεξιότητες που έχει κάποιος άνθρωπος στις μοίρες αυτές, μπορούν να δρομολογηθούν, ή να βρεθεί το έδαφος να αναπτυχθούν.

-Η όψη χιαστί του Πλούτωνα R από τις 24 μοίρες και 28′ του Αιγόκερου με το βόρειο δεσμό της Σελήνης που βρίσκεται στην 29η μοίρα των Διδύμων και 08′, δείχνει ότι για να προχωρήσει κάποιος που έχει Ήλιο Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους δείκτες του γενέθλιου χάρτη του, πρέπει να κάνει δουλειά με τον εαυτό του και να απαλλαγεί από εμπόδια που προέρχονται από μνήμες ή βιώματα κυρίως από το παρελθόν.

-Ισχύει επίσης και το παρατεταμένο χρονικά εξάγωνο του Πλούτωνας  από τις 24 μοίρες και 28′ του Αιγόκερου, με τον Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 55′. Με τη συνεργασία αυτή των δύο πλανητών ενισχύονται οι πνευματικές ικανότητες η διαίσθηση.

*Ακολουθήστε την τονισμένη διαίσθησή σας, όσοι είστε  Καρκίνοι Αιγόκεροι Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι γύρω από τις 20 μοίρες και 24 των ζωδίων αυτών και όσοι έχετε  Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σας.

*Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη και τοξικά συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας, για να προχωρήσετε μπροστά τη ζωή σας, όσοι είστε, Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύς της 20ης μοίρας ή όσοι έχετε  Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σας.

*Όνειρα στόχοι και φιλοδοξίες που έμειναν πίσω, τώρα βρίσκουν το έδαφος να καλλιεργηθούν εκ νέου αλλά και να δρομολογηθούν. Αφορούν τους Κριούς και Ζυγούς της 9ης μοίρας ή όσοι έχετε  Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σας.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!