Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 28 Μαρτίου 2020


Αφροδίτης τρίγωνο Δίας (06:16)

Με εξαιρετική διάθεση ολοκληρώνεις τις εκκρεμότητές σου και δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για την έναρξη νέων σχεδίων. Οι οικονομικές συναλλαγές έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα, καθώς η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Δία σε παροτρύνει να δραστηριοποιηθείς εντονότερα σε αυτόν τον τομέα. 

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας (ακρίβεια αύριο)

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για κοινωνική αναγνώριση, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει στον καθένα η όψη, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν πολύ θετικές συνεργασίες. Ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων για τους δεσμευμένους. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθείσαι από μία εσωτερική δύναμη για προσπάθειες που ποτέ πριν δε θα τολμούσες. Κύριος στόχος σου τώρα είναι να υλοποιήσεις κάποια παλιά σου οράματα, τα οποία δεν είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα. Αισθάνεσαι ως μπορείς να πετύχεις τα πάντα και η αλήθεια είναι πως ΜΠΟΡΕΙΣ! 

Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνας (06:01)

Αυτό το διάστημα θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και αισθάνεσαι πως ο μόνος τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι η ονειροπόληση. Το μυαλό σου ταξιδεύει συνεχώς και αδυνατείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 07:01 έως τις 14:38 

Σελήνη τρίγωνο Δίας (15:38)

Η αισιόδοξη οπτική με την οποία κινείσαι στον κόσμο σήμερα σε κάνουν δραστήριο/α και αποτελεσματικό/ή σ’ ό, τι κι αν καταπιαστείς. Αυτές τις ώρες πιστεύεις πως όλα μπορούν να γίνουν αν το θες πραγματικά και ίσως τελικά να είναι έτσι!

Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη (16:23)

Ευθυμία και κοινωνικότητα μας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Εκφράζουμε στους ανθρώπους γύρω μας τη ζεστασιά και την ευαισθησία που ενδεχομένως κρύβαμε όλο αυτό το διάστημα. Αν αποφασίσεις να “ανακατευτείς” με τον κόσμο σήμερα, γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του κύκλου σου και δεν αποκλείεται να πάρεις και τα κομπλιμέντα σου…! Απόλαυσέ το!

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας (17:19)

Με αυτή την όψη γίνεσαι, είτε πομπός, είτε δέκτης εκδήλωσης -ειλικρινών- συναισθημάτων και σκέψεων. Το αίσθημα ψυχικής υπεροχής και η ευθύτητα θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για έκφραση της ευαισθησίας, σε σχέση με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 2ου και του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 19η και την 23-24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των τριγώνων Αφροδίτης-Δία και Αφροδίτης-Πλούτωνα, της συνόδου Δία-Πλούτωνα και των θετικών όψεων της Σελήνη εξαρτάται από τους τους τομείς που ευνοούν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:41′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν να κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u