Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:01′ το πρωί και δύει στις 20:47′ το βραδάκι. Βρίσκεται στη 19η μοίρα και 42′ των Διδύμων, που θα κάνει όψη τριγώνου εκείνη τη στιγμή με τη Σελήνη από τις 14 μοίρες του Υδροχόου, μια όψη που δίνει ανεξάρτητο πνεύμα και αυτοπεποίθηση. Εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς που βρίσκεται τώρα στις 18 μοίρες και 41′. Έναν Άρη που από τη θέση αυτή, πολεμάει κρυφά και από το παρασκήνιο. Ενώ παράλληλα εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από από τους Ιχθύς που βρίσκεται τώρα στις 18 μοίρες και 41′, που ψάχνει τα ιδανικά και τα “θέλω” του στα υποκατάστατα, ή πιστεύει αναξιόπιστους λόγους κι ανθρώπους.

Σελήνη τη στιγμή της ανατολής θα βρίσκεται στη 14η μοίρα και 4′ του Υδροχόου, σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από την 9η μοίρα και 44′ των Διδύμων και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, στην 8η μοίρα ακριβώς. Το σχήμα αυτό δείχνει ότι ότι ενώ υπάρχει η πρόθεση να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα σε διαπροσωπικές σχέσεις, εντούτοις  η εμμονή σε απόψεις που δεν βοηθούν ή βγάζουν εγωισμό, προκαλεί απότομες αντιδράσεις και στο τέλος ασυνεννοησία. Κάνοντας παράλληλα τη στιγμή εκείνη τη βοηθητική όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα στον Κριό, που σημαίνει ότι, αν ξεπεραστούν μνήμες που μπλοκάρουν την εξέλιξη, μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα επιφέρουν ανάπτυξη.

-Ο Ερμής στο ξεκίνημα της αυγής, βρίσκεται στη 12η μοίρα και 18′ του Καρκίνου, σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από  τον Ταύρο, στην 8η μοίρα. Νέες ιδέες και ενάντια σε κάθε συντηρητική άποψη, φέρνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στάσης ζωής. Ενώ θα κάνει όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα στον Κριό, όπου εδώ το παλιό πρέπει να δώσει τη θέση του στο καινούργιο.

-Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, από την 9η μοίρα και 44′ των Διδύμων, κάνει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα στον Κριό. Η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα.

-Ο Άρης από τους Ιχθύες που βρίσκεται τώρα στις 18 μοίρες και 41′, είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ποσειδώνα από από τους Ιχθύες που βρίσκεται τώρα στις 18 μοίρες και 41′, που ψάχνει τα ιδανικά και τα “θέλω” του στα υποκατάστατα, ή πιστεύει αναξιόπιστους λόγους κι ανθρώπους. Ταυτόχρονα κάνει όψη εξαγώνου με τον R από τις 24 μοίρες και 32′ του Αιγόκερου, μία όψη που στρέφει κάποιον στο βαθύ του συναίσθημα με το κίνητρο να ψάξει τον εαυτό του και να πολεμήσει  με τα σημεία που τον πονούν.

-Ο Δίας από τις 26 μοίρες και 09′ στον Αιγόκερω και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, ανάδρομος κι αυτός στην 1η μοίρα και 15′ και σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 32′ του Αιγόκερου ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο.  Εδώ οφείλονται οι τεράστιες αλλαγές και αναταράξεις των συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ένταση της επιβολής των δυνατών έναντι των αδυνάτων σε ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, για να γεννηθεί το καινούργιο στην ανθρωπότητα.

-Ο Κρόνος *R από την 1η μοίρα και 15′ του Υδροχόου, βρίσκεται σε όψη χιαστί με το βόρειο δεσμό της Σελήνης στις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων. Ο συντηρητισμός και οι απόψεις που προέρχονται από ξεπερασμένες τακτικές, ακυρώνονται, με τρόπους που διέπονται από ξεσπάσματα αντιδράσεων παγκόσμιας εμβέλειας.

*Ευνοούνται οι Δίδυμοι Τοξότες Κριοί και Ζυγοί, που είναι γεννημένοι στην  9η μοίρα των ζωδίων αυτών, ή όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη τους στα παραπάνω ζώδια, εφόσον τα βάλουν με τα δύσκολα και τα βρούνε με τον εαυτό τους.

*Θα χρειαστεί να κάνουν τις υπερβάσεις τους, ως προς τα “πρέπει” και ότι θεωρούσαν σωστό μέχρι σήμερα για να εξελιχθούν, Υδροχόοι Λέοντες Δίδυμοι και Τοξότες που είναι γεννημένοι στην 1η μοίρα των ζωδίων αυτών, ή όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη τους στα παραπάνω ζώδια, εφόσον τα βάλουν με τα δύσκολα και τα βρούνε με τον εαυτό τους.

*Νέες ιδέες και ενάντια σε κάθε συντηρητική άποψη, φέρνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στάσης ζωής σε Ταύρους Σκορπιούς Καρκίνους και Αιγόκερους, που είναι γεννημένοι κοντά στις 8 με 12 μοίρες των ζωδίων αυτών, ή όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!