Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020


-Μία από τις πιο σημαντικές όψεις της σημερινής ημέρας, είναι το εξάγωνο που κάνει ο πλανήτης Ερμής από τη 10η μοίρα του Καρκίνου, με τον πλανήτη Ουρανό από τη 10η μοίρα και 28′ του Ταύρου.

Πρωτοποριακές ιδέες τώρα θα μπορέσουν να προωθηθούν και να βρουν την εφαρμογή τους, πιθανόν όμως να παρουσιαστούν και κάποιες εκκεντρικές συμπεριφορές μερικών ανθρώπων, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

-Παράλληλα ο Ερμής από τη 10η μοίρα του Καρκίνου, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τη 13 μοίρα και 38′ του φλογερού Κριού, γι αυτό και καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι εντάσεις μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, για θέματα κληρονομικά ή άλλες τυχόν διαφορές που μπορεί να εκκρεμούν μεταξύ τους.

-Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, η Σελήνη που θα βρίσκεται στην 21η μοίρα και 22′ του Λέοντα, θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με το βόρειο δεσμό της Σελήνης που είναι στην 28η μοίρα και 55′ των Διδύμων.

Ανακαλούνται παλιοί στόχοι όνειρα και φιλοδοξίες όπου η πραγμάτωσή τους με φιλότιμη προσπάθεια και αφοσίωση, θα είναι εφικτή.

-Μεγάλοι έρωτες, αλλά και ζήλιες διανθισμένες με πάθη και έντονη κτητικότητα, φέρνει το εξάγωνο της Αφροδίτης από την 16η μοίρα και 34′ των Διδύμων, με τον  Άρη από τη 13 μοίρα και 38′ του φλογερού Κριού.

Φέρνει όμως και την ανάγκη για γρήγορα κέρδη σε υλικό επίπεδο, ανταγωνιστικές συμπεριφορές στους επαγγελματικούς χώρους και σε κοινωνικούς τομείς.

-Η όψη χιαστί, του φαινομενικά ανάδρομου Πλούτωνα από την 23η μοίρα και 34′ του Αιγόκερου, με το βόρειο δεσμό της Σελήνης που είναι στην 28η μοίρα και 55′ των Διδύμων, δίνει τη δύναμη και τη θέληση, να κατακτήσει κάποιος πεδία, που άλλοτε έβρισκε πόρτες κλειστές, με πίστη και στρατηγική στην εκπλήρωση των σκοπών του.

-Αυξημένη διαίσθηση αλλά και την έφεση να ασχολείται κανείς με θέματα που άπτονται της παραψυχολογίας ή άλλων τέτοιου είδους τεχνών, δικαιολογείτε από την συνεχή όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων, Πλούτωνα από την 23η μοίρα και 34′ του Αιγόκερου, με τον Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 44′ των Ιχθύων.

*Παθιασμένους έρωτες αλλά και την αγάπη τους για τα τυχερά παιχνίδια και γρήγορα κέρδη, θα ζήσουν οι Δίδυμοι και Τοξότες, της 16ης και 17ης μοίρας και οι Κριοί και Ζυγοί της 13ης με 14ης μοίρας των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο, Μεσουράνημα πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

*Ακόμα και αν οι ιδέες τους είναι ρηξικέλευθες, θα μπορέσουν να τις περάσουν στο περιβάλλον τους, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι της 10ης μοίρας, άλλα και οι Ταύροι με τους Σκορπιούς στην περίπτωση που θέλουν να επιχειρήσουν σε κάτι νέο, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο, Μεσουράνημα πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

*Ευκαιρίες για να ασχοληθούν σε γνωστικό επίπεδο με μεταφυσικές αναζητήσεις, θα έχουν οι Παρθένοι με τους Ιχθύες της 20ης και 21ης μοίρας των ζωδίων αυτών, όπως και οι Καρκίνοι με τους Αιγόκερους στις αντίστοιχες μοίρες, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο, Μεσουράνημα πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!