Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 16 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:02′ και η δύση στις 20:49′. Ο Ήλιος βρίσκεται στις 25 μοίρες και 26′ των Διδύμων, όπου τη στιγμή εκείνη κάνει μία όψη εξαγώνου με τη Σελήνη από τις 26 μοίρες και 44′ του Κριού. Η όψη αυτή δίνει αυτοπεποίθηση δημιουργικότητα και σκέψη θετική για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

Εξακολουθεί να κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 22 μοίρες και 33′ των Ιχθύων. Ο πόλεμος συμβαίνει παρασκηνιακά. Ζητείται η εκπλήρωση των επιθυμιών με τρόπους πλάγιους. Η όψη αυτή προκαλεί πείσματα και εντάσεις. Τα όνειρα εκπληρώνονται μέσα από υποκατάστατα. Όψη τετραγώνου εξακολουθεί να κάνει και με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 56′ των Ιχθυών. Υπάρχει η τάση της αναβλητικότητας. Δεν γίνεται ευθεία αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενώ τέλος βρίσκεται σε όψη χιαστί με τη σύνοδο των Δία Πλούτωνα και Κρόνο, που επηρεάζει το κοσμικό επίπεδο. Από την όψη αυτή βγαίνει η τάση της επιβολής των ισχυρών προς τους αδύναμους. Η ανατροπή των παγκόσμιων ισορροπιών όπως και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ενώ θα υπάρξουν αποκαλύψεις και κολοσσιαία σκάνδαλα.

Σελήνη από τις 26 μοίρες και 44′ του Κριού, θα κάνει τετραγωνική όψη με τις συνόδους του Δία Πλούτωνα και Κρόνου, δίνοντας την αίσθηση, ενός διάχυτου φόβου κι ανασφάλειας, για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά και την ελπίδα ότι όλα θα γίνουν καλύτερα στο μέλλον, αφού κάνει εξάγωνο με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 08′ του Κριού.

-Ο Ερμής από τις 14 μοίρες και 34′ του Καρκίνου, θα κάνει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 09′ του Κριού. Θέματα περιουσιακά ή οικογενειακής φύσεως ρυθμίζονται καλύτερα λόγω της θετικής πρόθεσης μεταξύ συγγενών να διευθετηθούν.

-Η Αφροδίτη είναι φαινομενικά ανάδρομη στην 6η μοίρα και 59′ των Διδύμων. Έχει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 09′ του Κριού. Βγάζει στην επιφάνεια παλιά απωθημένα και ανεκπλήρωτες προσδοκίες, ενώ δεν αποκλείεται η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων να είναι συμπλεγματική.

-Ο Άρης από τις 22 μοίρες και 33′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 56′ των Ιχθύων, που γεννάει την ανάγκη να πιστέψει κάποιος σε ουτοπίες και δίνει ευπιστία σε ανυπόστατες υποσχέσεις και λόγια. Το εξάγωνο που κάνει με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εκφράζεται με υπόγειους ανταγωνισμούς, ισχυρογνωμοσύνη και εγωισμούς, χειραγώγηση των ισχυρών προς τους αδύναμους.

-Ο Δίας τώρα από τις 25 μοίρες και 38′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 25′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 57′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 08′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

*Δίδυμοι Τοξότες Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι γύρω από τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών, καλούνται να αλλάξουν τη ζωή τους εκ βάθρων, ακόμα και αν χρειαστεί κάποια πράγματα να τα μηδενίσουν για να τα ξανά αρχίσουν. Το ίδιο και όσοι έχουν στην 29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στη συγκεκριμένη μοίρα.

*Ας προσπαθήσουν να αντισταθούν στα όμορφα λόγια και στις ωραίες υποσχέσεις προσέχοντας παράλληλα τη αναβλητικότητά τους, οι Ιχθύες οι Ταύροι και οι Σκορπιοί γεννημένοι στην 22η μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στη συγκεκριμένη μοίρα.

*Η ημέρα είναι εξαιρετική, στο να τα βρουν με συγγενείς τους και να μπορέσουν να συνεννοηθούν για κληρονομικά θέματα, οι Καρκίνοι Αιγόκεροι και Ζυγοί, γεννημένη κοντά στη 14η μοίρα των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στη συγκεκριμένη μοίρα.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!