Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 23 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:03′ και δύει το βραδάκι στις 20:51′. Βρίσκεται στην 2η μοίρα και 07′ του Καρκίνου σε διαρκή όψη τετραγώνου με τον Άρη από την 26η μοίρα και 57′ των Ιχθύων και σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από την 29η μοίρα και ο7′ των Διδύμων. Ο αυτοέλεγχος δεν είναι εύκολος, ενώ συχνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα που θα αποζητούν την εκπλήρωσή τους. Ενώ το εξάγωνο που κάνει με τον πλανήτη Ουρανό από την 9η μοίρα και 34′, μπορεί να γεννάει την περιέργεια και την έλξη προς το ασυνήθιστο.

Σελήνη στις ο6:ο3′, θα βρίσκεται στην 24η μοίρα και 40′ του Καρκίνου, σε όψη τριγώνου με τον Άρη από την 26 μοίρα και 57′ των Ιχθύων, όπου στις ίδιες ακριβώς μοίρες βρίσκεται σε σύνοδο με το Ποσειδώνας από το ίδιο ζώδιο. Μία όψη που κάνει κάποιον συναισθηματικά να κυνηγά ουτοπίες αλλά δίνει παράλληλα και καλλιτεχνική φαντασία. Ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε όψη αντίθεσης, με τη σύνοδο των φαινομενικά ανάδρομων πλανητών Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 16′ στον Αιγόκερω, Δία από την 24η μοίρα και 55′ στο ίδιο ζώδιο και Κρόνο που είναι στη μηδενική μοίρα και 33′ του Υδροχόου.  Δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια για το τι συμβαίνει στον κόσμο.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, από τη 13η μοίρα και 53′ του Καρκίνου, είναι σε όψη ανοιχτού τριγώνου με τον Κρόνο από τη μηδενική μοίρα και 33′ του Υδροχόου, ενώ συνεχίζει να έχει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 34΄του Ταύρου. Προσδίδει πνεύμα εκκεντρικό αλλά και διάσπαση προσοχής, ενώ πολύ συχνά, καλλιεργείται η τάση της αμφισβήτησης.

-Η Αφροδίτη και αυτή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 5η μοίρα και 25′ των Διδύμων,  εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο που είναι στη μηδενική μοίρα και 33′ του Υδροχόου, όπως και όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 17′ του Κριού.  Απωθημένα από το παρελθόν καταπιέζονται και ζητούν τώρα εκτόνωση.

-Ο Άρης από την 26η μοίρα και 57′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ από το ίδιο ζώδιο και θυμίζει σε παράφραση το στίχο απ το τραγούδι “με τόσα ψέμματα που ντύθηκαν οι λέξεις, πως να το βρεις το αληθινό να το πιστέψεις”. Εξακολουθεί να κάνει εξάγωνα με τους φαινομενικά ανάδρομους και σε σύνοδο, Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 16′ του Αιγόκερου, το Δία από τις 24 μοίρες και 55′ του ίδιου ζωδίου και τον Κρόνο, από την μηδενική μοίρα και 33′ του Υδροχόου. Ανταγωνιστικές τάσεις, παρασκήνιο και επιβολή εξουσίας με αθέμιτους τρόπους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του, ακόμη και αν η σκέψη γίνεται ουτοπική.

-Ο Δίας τώρα από τις 24 μοίρες και 55′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 16′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 33′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Τέλος η παρατεταμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 57′ στους Ιχθύες, με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 16′ στον Αιγόκερω, δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενίσχυση των ανθρωπιστικών αισθημάτων.

*Τονισμένη διαίσθηση θα έχουν και θα καταλαβαίνουν τι κρύβεται πίσω από λέξεις και συμπεριφορές, οι Ιχθύς και Παρθένοι γεννημένοι γύρω από την 20η μοίρα των ζωδίων αυτών και Καρκίνοι και Αιγόκεροι της 24ης μοίρας, Καθώς και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Κερδισμένοι θα είναι εκείνοι που θα αναδείξου τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες της 29ης μοίρας των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!