Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 30 Ιουνίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:06’ το πρωί και δύει στις  20:51’ το βραδάκι. Βρίσκεται στην 8η μοίρα και 47΄του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από το ίδιο ζώδιο και από την 10η μοίρα και 20’. Η σκέψη επηρεάζεται από το συναίσθημα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία, να επανεξετάσει κανείς τα υπέρ και τα κατά κάποιων θεμάτων. Συνεχίζεται η διαρκής όψη τετραγώνου με τον Άρη από την 1η μοίρα και 14’ του Κριού. Ο αυτοέλεγχος δεν είναι εύκολος, ενώ συχνά θα βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα που θα αποζητούν την εκπλήρωσή τους. Τέλος, το εξάγωνο που κάνει με τον πλανήτη Ουρανό από την 9η μοίρα και 49′, μπορεί να γεννάει την περιέργεια και την έλξη προς το ασυνήθιστο.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής βρίσκεται στη 2η μοίρα και 31’ του Σκορπιού, σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από το ίδιο ζώδιο και από την 10η μοίρα και 20’. Η μνήμη ανακαλεί ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που έγιναν βιώματα από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να βγαίνουν στην επιφάνεια συμπλεγματικές συμπεριφορές και απωθημένα ετών, εξαιτίας του τριγώνου της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 21’ του Κριού.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, από τη 10η μοίρα και 20′ του Καρκίνου, είναι σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 49΄του Ταύρου. Προσδίδει πνεύμα εκκεντρικό αλλά και διάσπαση προσοχής, ενώ πολύ συχνά, καλλιεργείται η τάση της αμφισβήτησης.  Ενώ το τετράγωνο που κάνει με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 21’ του Κριού, βγάζει συμπλεγματικές συμπεριφορές.

-Η Αφροδίτη από την 5η μοίρα και 46’ των Διδύμων, κάνει εξάγωνο με τον Άρη  από την 1η μοίρα και 14’ του Κριού, δίνει φλογερό ταμπεραμέντο και οι ερωτικές επιθυμίες εκφράζονται με ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε τριγωνική όψη με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από τη μηδενική μοίρα και 07΄του Υδροχόου, μια όψη που γεννά προσδοκίες για πίστη και σταθερότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις, το αίσθημα της υπευθυνότητας αλλά και προσπάθεια αυτοέλεγχου. Ενώ κάνει και ένα εξάγωνο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 21’ του Κριού, όπου καταπιεσμένα απωθημένα του παρελθόντος, ζητούν εκτόνωση.

Άρης  από την 1η μοίρα και 14’ του Κριού, εκτός από το εξάγωνο που κάνει με την Αφροδίτη, βρίσκεται σε όψη εξαγώνου και με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από τη μηδενική μοίρα και 07΄του Υδροχόου και όψη τετραγώνου με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, από την 29η μοίρα και 05’ στους Διδύμους. Το μείγμα των παραπάνω όψεων του Άρη δείχνει ότι τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, μπορούν να βαδίσουν στο μονοπάτι της επιτυχίας, με πολύ προσπάθεια, αρκετή δουλειά, χρόνο αλλά και πίστη. Ενώ είναι μια όψη που δίνει ανθεκτικότητα.

-Ο Δίας τώρα από τις 24 μοίρες και 07′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 06′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 07′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη. Το εξάγωνο που κάνει με τον Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 57’ των Ιχθύων, δίνει καλλιτεχνικές ικανότητες, αμετροέπεια στη φαντασία λανθάνουσες εξιδανικεύσεις, ουτοπικές σκέψεις.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 05′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Τέλος η παρατεταμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 56′ στους Ιχθύες, με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 06′ στον Αιγόκερω, δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενίσχυση των ανθρωπιστικών αισθημάτων.

*Ακούστε τη φωνή της διαίσθησής σας και ξεχωρίστε το πραγματικό από το κίβδηλο σε ότι ακούτε,  όσοι είστε γεννημένοι κοντά στην 20η και 24η μοίρα των Παρθένων Ιχθύων Καρκίνων και Αιγόκερων και όσοι έχετε Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη σας σε αυτές τις μοίρες.

*Τυχεροί στον έρωτα και στο χρήμα θα είστε, όσοι ανήκετε στους Δίδυμους και Τοξότες της 5ης μοίρας και Κριοί Ζυγού της 1ης και 2ης μοίρας και όσοι έχετε Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη σας στις μοίρες αυτές.

*Ας προσέξουν τον τρόπο που θα εκφράζουν τα «θέλω» και τις επιθυμίες τους σήμερα οι Ταύροι Σκορπιοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι κοντά στην 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων και όσοι έχετε Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη σας στις μοίρες αυτές.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!