Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Ημέρες συναισθηματικής ανασφάλειας ..


Μέρες περισυλλογής, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτές που βιώνουμε, και αυτό γιατί, εξαιτίας της αναγκαστικής απομόνωσης και απομάκρυνσης που έχουμε από τους δικούς μας ανθρώπους, έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τις σχέσεις μας και να τις δούμε με ψύχραιμη ματιά.

Η κατάσταση αυτή κορυφώνεται στις 19/11 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα συναντηθεί  για τελευταία φορά σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 26’). Κάτω από την τελευταία επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών μας σχέσεων και των επαγγελματικών μας συνεργασιών ακολουθώντας την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να νιώσουμε ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν μας καλύπτουν συναισθηματικά.

Θα αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στις πράξεις και όχι στα λόγια των αγαπημένων μας προσώπων, θα υπάρξουν στιγμές που το αίσθημα της συναισθηματικής μας ανασφάλειας θα μεγεθυνθεί, είναι πιθανό οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική περίοδο να είναι σχέσεις ανισότητας ή μεγάλης ηλικιακής διαφορά.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας είναι πιθανό να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες ώστε να χάσουμε βάρος ή να προχωρήσουμε σε μια επέμβαση που θα μας δώσει μόνιμα αποτελέσματα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου και δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσεις με ωριμότητα, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην συνολική εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να περνάτε μια περίοδο συναισθηματικής ψυχρότητας με το ερωτικό σας ταίρι

ΤΑΥΡΟΣ

Με σταθερά βήματα προχωράτε μπροστά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της δουλειάς σας με αποτέλεσμα ο προσωπικός σας χρόνος να περιοριστεί αρκετά. Επίσης,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την εμφάνιση σας και να ξεκινήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής στο οποίο θα πρέπει να μείνετε συνεπείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που πραγματικά επιθυμεί η ψυχή σας είναι να ερωτευτείτε και να περάσετε όμορφα. Η επιθυμία σας όμως, εξαιτίας  της  όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, νιώθετε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από την στιγμή που δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία θα περάσετε όμορφα, ενώ, από την άλλη πλευρά, η στάση του ερωτικού σας συντρόφου είναι πιθανό να σας γεμίζει με ανασφάλεια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι νιώθετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειας σας, χρησιμοποιώντας την λογική και όχι το συναίσθημα , ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, και από συνεργάτες σας οι οποίοι σας κρατάνε πίσω.

ΛΕΩΝ

Τα λόγια σας θα προσέχετε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες εσείς οι  Λέοντες.  Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε πιο συντηρητικοί στις εκφράσεις και στα σχόλια σας, ενώ θα είστε και επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους σας.. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κεκτημένα σας προσπαθείτε να διατηρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα καταπιεστικούς με τους αγαπημένους σας, και αυτό οφείλεται κυρίως στην  ανασφάλειας σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρεθείτε σε σχέσεις ερωτικής ανισότητας.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματα σας προσπαθείτε να διαχειριστείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το  ζώδιο σας για τελευταία φορά με τον  Κρόνο από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε την προσοχή και την αποδοχή των αγαπημένων σας προσώπων. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κατηγορήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι είναι απόμακρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την προσωπική σας ζωή καλά κρυμμένη κρατάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω,  σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε οικονομικές συζητήσεις, οι οποίες μέχρι να υλοποιηθούν, θα μείνουν ως επτασφράγιστα μυστικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, την οποία θα κρατήσετε κρυφή, και στην οποία θα φροντίσετε όσο γίνεται να μην μπλεχτείτε συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά περιορισμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζωδίου του Ζυγού  με τον Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω, έχει ανατρέψει αρκετά από τα σχέδια σας, ενώ έχει περιορίσει και την κοινωνική σας ζωή. Εσείς όμως δεν πρέπει να ανησυχείτε, καθώς πολύ σύντομα θα επανέρθετε δριμύτεροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εικόνα σας προσπαθείτε να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει κρίνεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους συναδέλφους σας, και να γίνεται ακόμα πιο πιεστικοί και απαιτητικοί μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απογοητευμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να αναβάλετε αρκετά από τα σχέδια σας, έστω και για λίγο, με αποτέλεσμα εκτός από απογοήτευση να έχετε και έντονο άγχος.

ΙΧΘΕΙΣ

Τις ανασφάλειες σας προσπαθείτε να πολεμήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με ισχυρά πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον, με τα οποία νιώθετε ότι μπορούν να σας προστατεύσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!