Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Μοιραίες συναισθηματικές ιστορίες ..


Η αναγέννηση στην ζωή μας έρχεται μόνο όταν ολοκληρωθούν οι κύκλοι, μέσα από τους οποίους έχουμε πάρει τα μαθήματα μας, γι’ αυτό και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Το δύσκολο για όλους μας, πριν από κάθε νέο ξεκίνημα είναι να αποχωριστούμε τις συνήθειες μας.

Στις 12/04, λίγα λεπτά μετά την  την Νέα Σελήνη του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 45’). Κάτω από την επιρροή, μιας από τις πιο απαιτητικές σε διαχείριση όψεις, θα μας ωθήσει να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε προσωπικές σχέσεις που είναι τοξικές και κρατάμε από συνήθεια, θα μας ωθήσει σε παιχνίδια χειραγώγησης και εξουσίας στις ερωτικές μας σχέσεις, θα ενισχύσει την ένταση και το πάθος, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προκύψουν και μοιραίοι έρωτες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας θέλετε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω, και να μεταμορφωθείτε συναισθηματικά. Η ισχυρή σας θέληση θα σας βοηθήσει να βγείτε για άλλη μια φορά νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μυστικά θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να κινηθείτε υπόγεια ώστε να επηρεάσετε με πλάγιους τρόπους τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων, διαμορφώνοντας ουσιαστικά τις μελλοντικές εξελίξεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος, οι όποιες όμως θα μείνουν καλά προστατευμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοντά σε ανθρώπους εξουσίας έχετε έρθει αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο και θα σας γοητεύσει. Αυτό μπορεί να είναι η αφορμή μιας σειράς αρκετών συναισθηματικών συγκρούσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας και τις προσωπικής σας ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να φύγετε από μια συνεργασία ή μια σχέση που ουσιαστικά έχει λήξει από καιρό, και προσπαθείτε να κρατήσετε μάταια.

ΛΕΩΝ

Το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει όμως η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας θυμίζει ότι για να πετύχετε στο μέλλον θα πρέπει να αλλάξετε το παρόν, δηλαδή τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας και τις συνήθειες σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμέτωποι με τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την οπτική θέασης σας, και να αρχίσετε να απολαμβάνετε την ζωή. Για αρκετούς από εσάς, αφορμή μπορεί να είναι ένα μοιραίο πάθος το οποίο θα μπει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ

Μια δύσκολη εξίσωση θα καλείστε να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας με τον σύντροφο σας. Όσο και αν δεν σας αρέσει, ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας για να περάσετε τις απόψεις σας στους συναδέλφους σας, κάνοντας ιδιαίτερους ελιγμούς. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μεταμορφωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πηγή ζωής αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Τοξότες είναι ο έρωτας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας παρασύρει στα δίχτυα ενός έρωτα, ο οποίος θα σας μεταμορφώσει. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε χειριστικές ή κτητικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα σας προσπαθείτε να ελέγξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκήσετε τον έλεγχο των συγγενικών σας προσώπων, και να επηρεάσετε τις αποφάσεις τους. Μέσα όμως από αυτήν συμπεριφορά, ουσιαστικά προσπαθείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει συναισθηματικά και δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, από φόβο μην τα εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σχέσεις εξάρτισης έχετε την τάση να δημιουργείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει στην δημιουργία σχέσεων οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον από τα οποία θα δυσκολευτείτε να απελευθερωθείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!