Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη – Πλούτωνα, Σαρωτικές αλλαγές !!!


Το Σύμπαν έχει ένα μαγικό τρόπο να μας δίνει τα μηνύματα του και να μας δείχνει το δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε για να εξελιχθούμε στην ζωή μας.

Άλλες φορές οι αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε είναι μόνο εξωτερικές, ενώ άλλες για να προχωρήσουμε μπροστά, οι αλλαγές στη ζωή μας πρέπει να είναι σαρωτικές.

Τα γεγονότα των επόμενων ημερών θα μας φέρουν απέναντι στην δεύτερη περίπτωση, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει,  για 2η φορά από τον Αύγουστο και θα επαναληφθεί για 3η και τελευταία φορά για φέτος, ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 30’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα θα αναγκαστούμε να σκάψουμε πολύ βαθιά μέσα μας και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας ανοίγοντας τα πιο σκοτεινά και κλειστά κουτάκια της ύπαρξης μας, θα σπάσουμε τις αλυσίδες με το παρελθόν και θα μεταμορφωθούμε, η μεταμόρφωση αυτή δεν γίνεται πάντα ανώδυνα αλλά με αρκετό ψυχικό πόνο.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας θα κινήσουμε τα νήματα από το παρασκήνιο ή θα έχουμε κρυφές βοήθειες, θα κρατήσουμε κρυφές τις προθέσεις μας ακόμα και από πολύ δικά μας πρόσωπα, θα μάθουμε τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη μας, θα πάρουμε την απόφαση να δώσουμε οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι τοξικές, ενώ είναι πιθανό να συμπεριφερθούμε με επιθετικό τρόπο ή να γίνουμε αποδέκτες επιθετικής συμπεριφοράς, καθώς και μανιοκαταθλιπτικών καταστάσεων.

Σε κοσμικό επίπεδο θα παρατηρήσουμε βίαιες συμπεριφορές και αντιδράσεις, έντονα γεωφυσικά φαινόμενα όπως σεισμούς ή πυρκαγιές, ενώ σε ότι αφορά την πανδημία του Κορονωϊου, είναι πιθανό να δούμε έξαρση των κρουσμάτων στις χώρες που αυτές τις ημέρες έχουν τα γενέθλια τους.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 21 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο οργανωμένες κινήσεις θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα και στην ζωή σας, προχωρώντας με πιο αργά βήματα. Απλά αυτή τη φορά, οι αντιδράσεις σας θα είναι δυναμικές αλλά όχι τόσο εκρηκτικές όσο στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίοδος σημαντικών αναθεωρήσεων είναι αυτή που διανύετε εσείς οι Ταύροι. Η απόφαση σας να αλλάξετε το μέλλον σας, είναι καθοριστική, ενώ για να πετύχετε τα σχέδια σας δεν θα διστάσετε να κινηθείτε μυστικά, ή, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καθοδηγούν από το παρασκήνιο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στη ζωή σας  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Την απόφαση για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, θα την πάρετε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα, η οποία θα σας ωθήσει να βγάλετε οριστικά φιλικά πρόσωπα από τη ζωή σας τα οποία σας εκμεταλλευόταν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφάσεις που δεν σας αρέσουν θα μπείτε στην διαδικασία να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες ήταν τοξικές για εσάς και την εξέλιξη σας, και να προχωρήσετε σε νέες. Η ανακοίνωση της απόφασης σας μπορεί να μην γίνει άμεσα, ωστόσο, όταν θα γίνει θα είναι τελεσίδικη.

ΛΕΩΝ

Με δυναμικό τρόπο προχωράτε μπροστά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, καλό θα ήταν σε πρώτο χρόνο να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας, και σε δεύτερο χρόνο να μην αποκαλύψετε τα νέα σχέδια σας σε συναδέλφους οι οποίοι το μόνο που θα κάνουν είναι να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν κάτι μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση αυτή τη χρονική περίοδο είναι οι φοβίες που έχετε γύρω από τα οικονομικά σας. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα τα οποία θα μεγεθύνουν ακόμα περισσότερο τις φοβίες σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί πολύ σύντομα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες θα έχουν ρυθμιστεί.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές εντάσεις και καυγάδες έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, όσο και αν το προσπαθείτε γίνεστε αποδέκτης επιθετικών συμπεριφορών τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από αγαπημένα πρόσωπα. Η κατάσταση αυτή , κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα, θα οδηγηθεί σε μια κορύφωση και εσείς θα πρέπει να πάρετε την απόφαση εάν θέλετε να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε αυτή την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει στην δουλειά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς  οι Σκορπιοί. Για να καταφέρετε  να είστε αποτελεσματικοί και να μην αγχώνεστε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, θα πρέπει να αλλάξετε, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας, ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη κτητικότητα  βγάζετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί με τους αγαπημένους σας, γεγονός που θα προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις τους. Στο παιχνίδι της κατάκτησης θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί μοιάζετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να ξεριζώσετε από μέσα σας, με βίαιο ψυχολογικά τρόπο, οικογενειακές αντιλήψεις και συναισθήματα και να δείξετε το πιο σκληρό σας πρόσωπο. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί, έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε συγγενικά σας πρόσωπα τα οποία θα εκφράσουν με πολύ έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λόγια και τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να μετράτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, να δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις οι οποίες θα σας εκθέσουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας και τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά έξοδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Στην προσπάθεια σας να  διαφυλάξετε το πορτοφόλι και τον προϋπολογισμό σας θα αναγκαστείτε να περιορίσετε τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτή σας η αλλαγή θα είναι η αφορμή, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δείτε ποιοι φίλοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι θέλουν μόνο να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Το αποτέλεσμα θα είναι να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και να κρατήσετε στην ζωή σας μόνο τα πρόσωπα που αξίζουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!