Τετράγωνο Άρη-Δία, ανεξέλεγκτες καταστάσεις!!!


Στις 12/09 ο πλανήτης της δράσης  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου, με τον Δία από το  ζώδιο του Τοξότη (16ο 01’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Άρη – Δία κάνει το άτομο να υπερεκτιμά τις δυνατότητες του με αποτέλεσμα να αναλαμβάνει να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να ολοκληρώσει ή να προβλέψει τις συνέπειες των πράξεων του, ενώ μπορεί να συγκρουσθεί μετωπικά με όποιον προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο του ή να του αντισταθεί, αγνοώντας την αίσθηση του κινδύνου.
Επίσης αυτή η όψη δίνει και σεξουαλική υπερδιέγερση με αποτέλεσμα το άτομο να εξαντλείται γρήγορα ή να του δημιουργούνται σεξουαλικές διαταραχές. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Δία είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε αψυχολόγητες ενέργειες ή να πάρουμε αποφάσεις υψηλού ρίσκου για τις οποίες δεν είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε τις ευθύνες, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε το κλίμα είναι πιθανό να γίνει εκρηκτικό.
Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή ευθύνεται για μεγάλες πυρκαγιές , καταστροφές ή βίαια επεισόδια. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες αισθάνεστε ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι ηλεκτρισμένη. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε τον εαυτό σας και τα νεύρα σας ώστε να μην προχωρήσετε σε αψυχολόγητες αντιδράσεις που θα σας εκθέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι, Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με καζάνι που βράζει μοιάζουν αυτές οι μέρες για εσάς τους Διδύμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα παρορμητικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων  που θα έχετε τόσο στο χώρο της εργασίας σας , όσο και στις φιλικές σας συναναστροφές, να σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας αφιλτράριστες με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε γκάφες και να εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ

Πολλά έξοδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες με σκοπό να τραβήξετε την προσοχή και να εντυπωσιάσετε  τόσο τους φίλους σας όσο και το αντικείμενο του πόθους σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι οι υπερβολές έχουν πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έξω από τα νερά σαςΔία  νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον από το ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να σας κάνουν να συμπεριφερθείτε με απότομο και αρκετά επιθετικό τρόπο στους οικείους σας, γεγονός που δεν ταιριάζει ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με την καλλιέργεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει το εσωτερικό σας άγχος με αποτέλεσμα να ξεσπάτε την ένταση και τα νεύρα σας στους φίλους σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων ώστε να μην τινάξετε μια επαγγελματική συνεργασία στον αέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει στην προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών προσώπων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε μια φιλική σας σχέση ή μια συνεργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτών των ημερών είναι δικός σας . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να έρθετε σε δύσκολη θέση τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε, όσο είναι δυνατό, να λειτουργήσετε με μέτρο, ώστε να μην χαλάσατε την καλή σας εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ατενίζετε το μέλλον εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και να σχεδιάσετε πράγματα που δεν μπορείτε, είτε λόγο συνθηκών είτε λόγο δυνατοτήτων, να κάνετε πράξη. Στην προσπάθεια σας να τα υλοποιήσετε είναι πιθανό να χάσετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πόσο δυνατοί είστε θέλετε να αποδείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα μεγεθύνει ένα από τους μεγαλύτερους φόβους σας που προσπαθείτε με έξυπνους τρόπους να καλύψετε, και δεν είναι άλλος από το να νιώσετε απόρριψη από τους φίλους σας. Στην προσπάθεια σας να δείξετε ότι είστε δυνατοί και άτρωτοι είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε περίεργες συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Με τους φίλους και τους συνεργάτες σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας ωθήσει να συγκρουστείτε μετωπικά τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες τους οποίους θεωρείτε ότι στέκονται εμπόδια στην προώθηση της καριέρας σας. Η συμβουλή μας είναι να μην βιαστείτε να δράσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u