Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Αποφύγετε τις εντάσεις !!


Ο Ερμής ,ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης θα συναντήσει στις 14 και 15.06  με όψη τετραγώνου τον Κρόνο που ίσως να περιορίσει τις δυνατότητες και τις θετικά χαρακτηριστικά του Ερμή από μια θέση που είναι αρκετά ευνοϊκή για εκείνον.

Σαν συνέπεια ίσως να υπάρχει περιορισμός στις μετακινήσεις και την επικοινωνία,παρεξηγήσεις,αποξένωση ,απαισιοδοξία,έλλειψη αυτοπεποίθησης ,κάποια ατυχήματα ,αδυναμία να υπερασπιστούμε τις απόψεις μας  αλλά ίσως συντηρητική στάση ή ισχυρογνωμοσύνη.

Με αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να υπάρξει κάποια προετοιμασία  ενδυνάμωσης του Ερμή και ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πίεση που ίσως να μας προκύψει από τον αυστηρό δάσκαλο που δεν χαρίζεται και είναι απαιτητικός.

Θα χρειαστεί λοιπόν να τον αντιμετωπίσουμε με τα δικά του χαρακτηριστικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι,συνεπείς ,νομότυποι στις μετακινήσεις μας ,να αποφύγουμε την πολυλογία σε αυτές τις ημέρες και να προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες νοητικά σε αυτά που θα εκφράσουμε.

Δεν είναι καλή περίοδος για να αναφέρουμε  κάποια αιτήματά μας  ή τις απόψεις μας αφού ίσως να βρούμε μπροστά μας έναν τοίχο και καλό θα είναι να περιμένουμε για κάποια καλύτερη συγκυρία.Επίσης καλό θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις να μην αντιδράσουμε και να μην μιλήσουμε αλλά να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα που θα δώσει υποστήριξη σε όποιο προβληματισμό.

Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι-Τοξότες,Παρθένοι-Ιχθύς)  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλοι που ίσως να έχουν πλανήτες μέσα στον χάρτη τους σε αυτές τις θέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί θα πρέπει να προσέχετε παρεξηγήσεις με γείτονες και αδέλφια ,θέματα μέσα στην εργασία σας ή κάποια διακοπή εργασίας ,κάποιο πρόβλημα ίσως με το μεταφορικό σας μέσον αλλά ίσως και κάποια ατυχηματάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα  θέματά σας θα είναι περισσότερο οικονομικά και ίσως να περιοριστείτε σε κάποια δημιουργική δραστηριότητα λόγω οικονομικών ενώ κάποιοι ίσως να προβληματιστείτε για έξοδα των παιδιών σας ή να πάρετε κάποια απογοήτευση από εκείνα.Επίσης κάποιοι ίσως να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε μα κάποια ερωτική γνωριμία ή να νιώσετε ανασφάλεια με κάποια σχέση που ίσως να σας απομακρύνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο προβληματισμός ίσως να είναι περισσότερο με την οικογένειά σας και την επικοινωνία σας ωστόσο κάποιοι ίσως να δυσκολευτείτε ή να έχετε κάποια επίπληξη από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην καριέρα σας.Επίσης και οικονομικά θέματα ,δάνεια ή οφειλές ίσως να σας πιέσουν και να δυσκολέψουν την ισορροπία που ίσως να θελήσετε να κρατήσετε σε οικονομικά του σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ίσως με τον Ερμή στον 12ο σας οίκο ίσως να λειτουργείτε ή να σκέφτεστε κάπως παρασκηνιακά ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και πρόσωπα από το στενό σας περιβάλλον,αδέλφια ή γείτονες που ίσως να παρακολουθούν κάπως τις κινήσεις σας.Θα πιεστείτε από συνεργάτες ,ίσως να αναγκαστείτε να προσγειωθείτε και να περιορίσετε κάποια σχέδιά σας αλλά κάποιοι ίσως να συναντήσετε δυσκολίες σε γραφειοκρατικά θέματα ή τις μετακινήσεις σας.Πρόσωπα επίσης από το παρελθόν ίσως να σας πιέσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως να σας περιορίσει σε θέματα φίλων ή επαφών που ίσως να θέλετε να έχετε ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια δυσκολία ή εμπόδια σε κάποιους στόχους σας.Θέματα οικονομικά επίσης θα σας πιέσουν αλλά ίσως και κάποιος προβληματισμός με κάποιο φιλικό πρόσωπο που ίσως να σας ζητήσει δανεικά ή θα σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολία για εσάς τους Παρθένους θα υπάρξει με κάποια συνεργασία σας και καλό θα είναι να μην πάρετε γρήγορες αποφάσεις ,να κάνετε υπομονή ώστε να μην διακόψετε κάποια συνεργασία και να περιμένετε κάποιες μέρες.Επίσης θέματα με το ταίρι σας ή και τα παιδιά σας μπορεί να σας πιέσουν ωστόσο αποφύγετε συζητήσεις και διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Εκκρεμότητες που ίσως να έχετε αφήσει ίσως να σας πιέσουν μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και κάποιος σας γονιός .Επίσης θέματα σπουδών αλλά και κάποια σχέδια σας ίσως να σας προβληματίσουν ενώ καλό θα είναι πολλοί από εσάς να προσέξετε και την υγεία σας ψυχολογική σωματική αφού έχει ξεκινήσει ένα κουραστικό διάστημα για κάποιους από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ίσως να έχετε πιέσεις για κάποια οικονομικά θέματα ,γραφειοκρατικά,οφειλές,κληρονομικά ενώ κάποιοι ίσως να πιεστείτε στην επικοινωνία που ίσως να έχετε για αυτά τα θέματα με τα αδέλφια σας .Έξοδα επίσης για τα παιδιά σας ίσως να προκύψουν καθώς και κάποια δυσκολία στην επικοινωνία σας ενώ κάποιοι ίσως να νιώσετε και ερωτική μοναξιά.Σε κάθε περίπτωση μην  αντιδράσετε και κάνετε υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα έχετε κάποια πίεση από συνεργάτες αλλά και τις σχέσεις σας ενώ κάποιοι ίσως να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας για θέματα οικονομικά του σπιτιού αλλά και για κάποιο πρόγραμμα που ίσως να θέλετε να βάλετε στα οικονομικά σας.Επίσης κάποιο θέμα με κάποιο σας γονιό ίσως να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις.Καλό θα είναι να μην δώσετε συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ίσως να έχετε κάποιες δυσκολία στην επικοινωνία με τα παιδιά σας ή κάποια σχέδιά τους ενώ καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με συναδέλφους ή άτομα που έχετε επικοινωνία μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και κάποια ατυχήματα ή να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.Θέματα νομικά επίσης ίσως να σας πιέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα οικονομικά και εκκρεμότητες ίσως να σας πιέσουν ενώ και θέματα επικοινωνίας με τα παιδιά σας ίσως να σας προβληματίσουν αρκετά.Επίσης κάποιοι ίσως να έχετε δυσκολίες με μια ερωτική γνωριμία που έχετε κάνει και να πιεστείτε ψυχολογικά ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε και να μην αντιδράσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Θέματα οικογενειακά ίσως να σας πιέσουν και να σας προβληματίσουν αλλά και κάποιο πρόβλημα που ίσως να αντιμετωπίσει κάποιος σας γονιός.Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα είναι στο προσκήνιο ενώ ίσως να αντιληφθείτε ότι οι επιλογές που έχετε κάνει δεν σας καλύπτουν απόλυτα.Μην πάρετε αποφάσεις και μην δώσετε βάση σε πιέσεις και περιμένετε κάποιες ημέρες.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!