Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανωμένες κινήσεις !!


Τα νέα ξεκινήματα για να είναι επιτυχημένα, εκτός από έξυπνες ιδέες, ενθουσιασμό, χρειάζονται και σωστή οργάνωση και μεθοδικές κινήσεις. Όλα αυτά μπορούν αυτές τις ημέρες να συνδυαστούν με μεγάλη ευκολία και να μας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στις 10/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (12ο 04’). Η συνάντηση αυτή στα δύο ζώδια που συνδυάζουν την ορμή και την επιθυμία για νέα ξεκινήματα με την πρωτοπορία και την διαφορετικότητα, μπορούν, εάν κινηθούμε μεθοδικά, να μας βοηθήσουν να λύσουμε με τον πιο έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο τις υποθέσεις που μας απασχολούν οριστικά, να βάλουμε μια τολμηρή ιδέα πάνω σε πολύ γερές βάσεις, να οργανώσουμε την δουλειά μας με το πιο αποτελεσματικό τρόπο υιοθετώντας πρωτότυπες και αρκετά τολμηρές ιδέες, να δουλέψουμε με ενθουσιασμό, να έχουμε δίπλα ισχυρή υποστήριξη, να τακτοποιήσουμε τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, ενώ παράλληλα μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγοραπωλησία ενός παλιού μεταφορικού μέσου.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 2ου δεκαημέρους, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ ευνοϊκές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους  Κριούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην πρακτική εφαρμογή μιας ιδέας που δουλεύατε καιρό. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι όχι μόνο, θα βάλετε τα σχέδια σας σε σταθερές βάσεις αλλά θα έχετε δίπλα σας και σημαντικούς ανθρώπους από το φιλικό σας περιβάλλον οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας οργανώνεται αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια μυστική επαγγελματική συνάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια γραφειοκρατική υπόθεση, η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία για την καριέρα σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς  είναι,  ότι θα δείτε τους κόπους σας να επιβραβεύονται και να προβάλετε επιτέλους η πραγματική σας εικόνα.

ΛΕΩΝ

Σε γερά θεμέλια θέλετε να χτίσετε το μέλλον σας  εσείς οι Λέοντες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Πολύ σημαντική για την επιτυχία σας όμως, θα είναι η στήριξη του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το  ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία κ.λ.π.) οι οποίες θα σας δώσουν σημαντική οικονομική ανακούφιση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν διστάσετε να βάλετε όρια στους συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Ζυγούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας δώσει άμεσα θετικά δείγματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Σκορπιοί. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ, η αυστηρότητα και τα όρια που θα βάλετε στους συναδέλφους σας θα γίνουν αποδεκτά με ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ικανότητα σας να υλοποιείται τα σχέδια σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο τις σοβαρές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις στα θέματα του σπιτιού σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση οριστικά, προστατεύοντας τα κεκτημένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι.  Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, με την ακρίβεια και τις εύστοχες παρατηρήσεις σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και στην εκμετάλλευση ενός παλιού μεταφορικού σας μέσου.

ΙΧΘΕΙΣ

Δημιουργικό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συμφωνία, για την οποία έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια. Η επιτυχία σας, θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στην επαγγελματική σας καταξίωση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!