Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις !!!


Υπάρχουν στιγμές που μας είναι πολύ εύκολο να ακούσουμε και να δεχθούμε απόψεις και πεποιθήσεις εντελώς διαφορετικές από τις δικές μας και να τις δεχθούμε με μεγάλη ευκολία, ενώ άλλες φορές μας είναι αδιανόητο και αντιδρούμε σε αυτές με πολύ έντονο τρόπο. Επίσης, παρατηρούμε γύρω μας ότι άλλοι άνθρωποι είναι δεκτικοί στις αλλαγές και άλλοι όχι.

Στην 2η κατηγορία ανήκουν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι όταν βρεθούν σε αυτή την θέση, δεν τους αρέσει. Αυτό που θα παρατηρήσουμε να συμβαίνει γύρω μας αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου από το ζώδιο του Ταύρου (2ο 40’), είναι γύρω μας να υπάρχει ένας διανοητικός φανατισμός, δηλαδή να εμμένουμε με φανατισμό στις απόψεις μας και να μην δεχόμαστε με ευκολία τις απόψεις των άλλων τις οποίες πολλές φορές μπορεί να θεωρήσουμε έως και απειλητικές, να υπάρξουν ξαφνικά και απότομα ξεσπάσματα ή καυγάδες και αυτό γιατί το πιθανότερο είναι να μιλήσουμε χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες των λόγων μας, να υπάρξουν προβλήματα ή βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο, αλλά και να δημιουργηθούν ξαφνικά προβλήματα στα ταξίδια εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων.

Βέβαια με αυτή την όψη δεν είναι όλα αρνητικά, αφού μια ουρανοκατέβατη ιδέα μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν, έστω και αν οι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα ή τη διάθεση να καταλάβουν την διαδρομή που ακολουθήσαμε.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Από τη φύση σας είστε ιδιαίτερα έντονες και εξωστρεφείς προσωπικότητες εσείς οι Κριοί, και όταν πιστεύετε κάτι το υπερασπίζεστε με ιδιαίτερη θέρμη. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να εκφράσετε τις πιο τολμηρές σας ιδέες στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον γιατί το πιθανότερο είναι να χαρακτηριστούν ως προκλητικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να έχετε ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας ή νευρικά ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας καθώς θα νιώσετε ότι οι άλλοι είτε δεν σας καταλαβαίνουν, είτε γιατί θα θεωρήσετε ότι σας αγνοούν επιδεικτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε πιεστικές καταστάσεις θα βρεθεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής και αυτό σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ένα ταξίδι γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα τα οποία θα σας εκνευρίσουν. Υπάρχουν όμως και θετικά, όπως μια ξαφνική και ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα η οποία θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, είναι πιθανό να αντιληφθείτε ότι ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ

Οι ευαίσθητοι τομείς της ζωής σας είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και η εικόνα σας.Γι’ αυτό προσπαθήστε, όσο περνάει από το χέρι σας, αυτές τις ημέρες να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις και παιχνίδια τρίτων προσώπων τα οποία είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν εκρήξεις θυμού οι οποίες μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σας ή να σας δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση ή μια συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που όσο και αν προσπαθείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας οι άλλοι δεν σας αφήνουν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας οι οποίες μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να ανακοινώσετε σε όλους τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Όμως μην απογοητευτείτε και μην χάσετε τον κέφι και την αυτοπεποίθηση σας αν οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας δεν μπορούν ή δεν έχουν την διάθεση να μοιραστούν τον ενθουσιασμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις για τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Το ζήτημα είναι πόσο εύκολα μπορείτε να δεχτείτε τις απόψεις των άλλων, μιας και όχι μόνο θα έχετε την τάση να επιμένετε στις δικές σας αλλά θα προσπαθήσετε και να τις επιβάλλετε χρησιμοποιώντας το δίκιο του ισχυρού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές μετακινήσεις θα είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτές τις ημέρες, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους εσείς οι Τοξότες. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις του μεταφορικού σας μέσου γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Το ίδιο ισχύει και για τον υπόλοιπο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (όπως κινητά, laptop, tablet).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από  τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η ψυχραιμία σας, η οποία θα δοκιμαστεί αρκετά αυτές τις ημέρες. Ιδιαίτερα, αν δείτε ότι στην προσπάθεια σας να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία έχετε κοπιάσει αρκετά, τα πράγματα δεν πάνε όπως εσείς τα θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που σίγουρα κάποιος δεν πιστεύει για εσάς τους διανοητικούς Υδροχόους είναι ότι είστε πεισματάρηδες και δεν αλλάζετε γνώμη. Κι όμως, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, θα υπερασπιστείτε με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις σας και πιθανό να είστε απότομοι και επιθετικοί, έστω και αν κατά βάθος ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

Εμπνευσμένες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Αυτό όμως που πρέπει να προσέχετε είναι τον τρόπο με τον οποίο θα τις εκφράσετε ώστε να είναι έξυπνος και πρωτότυπος.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u