Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, Οι ξαφνικές ανατροπές μας αναστατώνουν


Τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές είναι κάτι που σίγουρα δεν μας αρέσει, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε τις σταθερές και τις συνήθειες μας. Όταν όμως αυτές οι ανατροπές συμβαίνουν λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, το άγχος και ο εκνευρισμός είναι ακόμα εντονότερα.

Συνήθης ύποπτος για αυτές τις ανατροπές είναι ο Ουρανός και οι συναντήσεις που έχει με τους γρήγορους πλανήτες.

Στις 04/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα αναγκαστούμε λόγο απρόσμενων γεγονότων ή εκτάκτων συνθηκών να αλλάξουμε την στάση μας αλλά και την συμπεριφορά μας απέναντι στα πράγματα, είναι πιθανό να αναγκαστούμε κατά τη διάρκεια των προσωπικών ή επαγγελματικών συζητήσεων να υπερασπιστούμε τις απόψεις μας με ιδιαίτερο ζήλο και φανατισμό με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε  ακραίες αντιδράσεις.

Επίσης,  είναι πιθανό να υπάρξουν βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στα δίχτυα επικοινωνίας. Ενώ σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα και βλάβες σε εναέρια μέσα, κάτι που απευχόμαστε.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι θετικές πλευρές αυτής της όψης αφού μας δίνει ιδιαίτερα έξυπνες και ανατρεπτικές ιδέες που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε σε όλους τους τομείς της ζωή μας.

Ωστόσο,  επειδή αυτές τις ημέρες  θα υπάρχει μια  ένταση διάχυτη στην ατμόσφαιρα, καλό θα ήταν πριν μιλήσουμε να προσπαθούμε να σκεφτούμε πολύ προσεχτικά  αυτά που θέλουμε να πούμε, ώστε να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+ .

ΚΡΙΟΣ

Έξυπνες και δημιουργικές ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει τον  ενθουσιασμό, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τις προσωπικές σας σχέσεις. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί η υπερβολή μπορεί να σας παρασύρει σε αντιδράσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Σε προσωπικό επίπεδο, η ξαφνική είσοδος ενός ατόμου στην ζωή σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά τις ισορροπίες στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ξαφνικές αλλαγές σας τρομάζουν και αυτό είναι κάτι που δεν σας αρέσει εσάς τους Ταύρους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει αυτές τις ημέρες ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό  από το ζώδιο σας , θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στο σπίτι σας και στη σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα ορισμένους από εσάς να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε στους δικούς σας ανθρώπους με απότομο τρόπο, ενώ σε άλλους, να σας ωθήσει να αλλάξετε την γνώμη που είχατε για αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία θα αντιμετωπίσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σας απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας καθώς θα είναι αρκετά δύσκολο για αυτούς να κατανοήσουν τις ιδέες σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Θα πρέπει όμως να είστε αρκετά προσεχτικοί, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να νιώσετε ότι ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, με αποτέλεσμα να αλλάξετε την στάση σας απέναντι τους.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά τα επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, εάν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει  αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους  Παρθένους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από εσάς στο χώρο της δουλειά σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να αλλάξετε αρκετά από τα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν να σας αναστατώσει .

ΖΥΓΟΣ

Από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει αυτές τις ημέρες η διάθεση σας. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τα  φιλικά σας πρόσωπα,  καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι ενισχύουν τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες στην προσπάθεια τους να σας γίνουν απαραίτητοι, ή για να κερδίσουν οικονομικά οφέλη από εσάς και τις γνωριμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον εαυτό σας και την εικόνα σας θα πρέπει να προστατεύσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει ξαφνικά τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες σας, εξαιτίας της διαφορετικής στάσης σας απέναντι στα πράγματα. Η συμβουλή μας είναι να μην αφήσετε την κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον κάνετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Θα πρέπει όμως στο συρτάρι σας να έχετε έτοιμα και κάποια εναλλακτικά, καθώς εξαιτίας της   όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό κάποια εξωτερικά εμπόδια να σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ή να καθυστερήσετε την υλοποίηση τους. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πάτε ολιγοήμερες διακοπές

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει μια νέα απρόσμενη πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό μια οικονομική συνεργασία να σταματήσει εντελώς ξαφνικά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση σας θα προβληματίσουν το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει ξαφνικά τους τόνους τόσο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα η κατάσταση αρκετές φορές να φτάσει στα άκρα. Βασική αιτία είναι του εκνευρισμού σας είναι ότι νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ άγχος στην δουλειά σας θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό εξαιτίας του άγχους σας να σας ωθήσει σε ακραίες  συμπεριφορές και νευρικά ξεσπάσματα  απέναντι στους συναδέλφους σας, όταν διαπιστώσετε ότι οι απόψεις σας δεν συμπίπτουν με τις δικές τους. Επίσης, ένα τεχνικό πρόβλημα στον  τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή μια ξαφνική βλάβη στο μεταφορικό σας μέσο μπορεί να είναι η αιτία η διάθεση σας να χαλάσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!