Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …


Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές αλλά και παρανοήσεις, με αποτέλεσμα όλη αυτή η κατάσταση να δημιουργεί στο τέλος ένα τηλεπικοινωνιακό αλαλούμ το οποίο  σε κάποιους μπορεί να θυμίζει καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που ζούμε όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή.

Υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση θα είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 22/05 ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης δεν θα λείψουν οι παρανοήσεις τα ψέματα και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε είναι πιθανό είτε να δώσουμε υποσχέσεις που ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε γιατί δεν θέλουμε εκείνη την στιγμή να στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας με αποτέλεσμα στο τέλος να φανούμε ασυνεπείς, ή να δώσουμε υποσχέσεις με σκοπό να εξαπατήσουμε, από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές στα ραντεβού μας ή εξαιτίας της έλλειψης προσοχής να χάσουμε προσωπικά μας αντικείμενα και να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί αν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Και αυτό γιατί στην προσπάθεια σας να γίνετε αρεστοί είναι πιθανό να πείτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν και στο τέλος να φανείτε ασυνεπείς. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήσετε, όσο είναι δυνατόν αυτές τις ημέρες, να αποφύγετε να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες εσείς οι Ταύροι όσο δελεαστικές και αν φαίνονται. Και αυτό γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, οι φίλοι που θα σας τις προτείνουν θα έχουν ως σκοπό να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, και αυτό γιατί, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τους συνομιλητές στο χώρο της εργασίας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές και να δεσμευτείτε για πράγματα που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψεύτικες υποσχέσεις που σας δίνουν οι συνεργάτες σας θα πιστέψετε εσείς οι Καρκίνοι. Και επειδή το τοπίο στο χώρο της δουλειάς σας είναι θολό, καλό θα ήτανε είτε να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να μην ανακοινώσετε τα επόμενα σας βήματα, είτε να αναβάλετε για λίγες ημέρες τις αποφάσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις στον ερωτικό/ή σας σύντροφο τις οποίες ξέρετε ότι δεν θα τηρήσετε.

ΛΕΩΝ

Επιρρεπείς στα καλά λόγια και στις μεγάλες υποσχέσεις από φιλικά σας πρόσωπα θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φανείτε στα μάτια όσων θέλουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά ως τα ιδανικά θύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, είναι πιθανό να μεγεθύνετε τις ικανότητες και τις επιτυχίες σας και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Πριν το κάνετε, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι σε μια απαιτητική στιγμή θα καταφέρετε να αναλάβετε την ευθύνη. Ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, καλό θα ήταν να είστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς εξαιτίας του ενθουσιασμού σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λάθη και παραλείψεις. Επίσης, όσοι ταξιδεύετε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα αντικείμενα σας γιατί είναι πιθανό εξαιτίας της έλλειψης προσοχής να χάσετε ένα αγαπημένο αντικείμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία σας να βάλετε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να μην δείτε ότι τα οικονομικά οφέλη δεν είναι τόσα όσα εσείς θέλετε ή όσα σας έχουν υποσχεθεί. Εξαιτίας αυτής της παρανόησης είναι πιθανό στο τέλος να απογοητευτείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μέσα σε μια ερωτική φαντασίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με σπασμένο τηλέφωνο μοιάζει αυτές τις ημέρες η επικοινωνία τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να υπάρχουν κενά στην επικοινωνία, είτε να μην καταλαβαίνουν αυτά που θέλετε να τους μεταφέρετε και στο τέλος να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Αιγόκεροι, στην προσπάθεια σας να πάρετε λίγο χρόνο ή για να μην δυσαρεστήσετε τους προϊσταμένους σας, έστω και αν δεν σας αρέσει, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να πείτε μερικά μικρά ή κατά συνθήκη ψεματάκια.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με χρυσόσκονη είστε έτοιμοι να πασπαλίσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή ένα πρόσωπο που τώρα γνωρίσατε και να του δώσετε μεγαλύτερη αξία από ότι πραγματικά έχει. Όλη αυτή η κατάσταση  μπορεί αυτή τη στιγμή να φαίνεται πολύ όμορφη για να είναι αληθινή, ωστόσο, όταν φύγει όλη αυτή η χρυσόσκονη που έχετε ρίξει και την δείτε στην πραγματική της διάσταση μπορεί να σας απογοητεύσει.

ΙΧΘΥΣ

Ως παιδιά του Ποσειδώνα το μυαλό σας συνήθως ταξιδεύει. Αυτές τις ημέρες όμως, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και αυτό γιατί θα φανείτε ασυνεπείς απέναντι στις υποσχέσεις που τους έχετε δώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u