Τετράγωνο Ήλιου-Δία, Τάση υπερβολής !!!


Η επιθυμία μας να γυρίσουμε σύντομα στην παλιά μας κανονικότητα και τα θετικά μηνύματα που μπορεί να παίρνουμε αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό είτε να ενισχύσουν την ανυπομονησία μας πυροδοτώντας την ανάγκη μας δούμε την κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία, είτε να μας οδηγήσουν σε ανεύθυνες συμπεριφορές. 

Ο συνήθης ύποπτος, ο οποίος έχει την ικανότητα να ευνοεί αλλά και να διογκώνει τις επιθυμίες μας είναι ο Δίας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει μαζί του ο Ήλιος από το παράτολμο ζώδιο του Κριού στις 15/04 (25ο 56’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα μεγεθυνθεί η επιθυμία αλλά και η ανάγκη μας να δούμε την κατάσταση γύρω μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε απείθαρχες και υπερβολικές συμπεριφορές, θα ψάχνουμε να βρούμε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα περιμένουμε τα πάντα από την καλή μας τύχη, ενώ είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε περιττές σπατάλες και διατροφικές υπερβολές.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η κατάσταση των τελευταίων ημερών πιθανό να σας έχει κουράσει. Γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες , κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε την τάση να αφήσετε για λίγο τα επαγγελματικά σας σχέδια στην τύχη τους. Και μπορεί η τύχη να βοηθά τους τολμηρούς, η συνέπεια όμως είναι απαραίτητη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σιγά- σιγά έχετε μπει στην διαδικασία να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Άλλωστε η υπομονή και η επιμονή είναι τα δυνατά σας όπλα, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε τα θετικά μηνύματα να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς σας είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει και να φέρετε σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, η στάση σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και στους συνεργάτες σας  θα χαρακτηριστεί μάλλον ανεύθυνη.

ΛΕΩΝ

Η κατάσταση που επικρατεί γύρω σας , σας έχει κουράσει αρκετά, γι’ αυτό και η επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ έντονη. Προσοχή όμως, γιατί οι τάσεις φυγής από την πραγματικότητα που μπορεί να εκδηλώσετε αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να επηρεάσουν την απόδοση σας στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ανάγκη σας για χαρά θα προσπαθήσετε να καλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.  Αυτό που πρέπει να θυμάστε όμως είναι ότι η λύση δεν βρίσκεται στις αγορές, ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου, γιατί μπορεί προσωρινά να σας δημιουργήσουν χαρά παράλληλα όμως θα δημιουργήσουν προβλήματα στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς οι σχέσεις παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνήθως εσείς οι Σκορπιοί είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους άλλους και αποφεύγετε να λέτε πράγματα που δεν πρέπει. Αυτές τις ημέρες όμως, είναι πιθανό να είστε πιο εκδηλωτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε για θέματα της δουλειάς σας με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις διατροφικές κραιπάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρένο στην επιθυμία σας να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας θα πρέπει να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διαδικτυακές αγορές και να τους πάρετε πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όλων όταν θέλουν να αναφερθούν σε εσάς τους Αιγόκερους είναι πειθαρχημένος. Αυτές τις ημέρες όμως που ο πλανήτης της επέκτασης Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπερβολικές δηλώσεις και υπερφίαλες συμπεριφορές, παρόλα αυτά δεν θα σας παρεξηγήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι, ωστόσο κατά τη διάρκεια τους είναι πιθανό να εκφράσετε τις σκέψεις σας χωρίς να τις φιλτράρετε με αποτέλεσμα είτε να πείτε πράγματα που δεν πρέπει, είτε να τα πείτε με λάθος τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Ο φιλικός σας κύκλος έχει διευρυνθεί με νέα πρόσωπα με τα οποία πιστεύετε ότι μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν τους γνωρίσετε καλά, να μην τους δώσετε μεγαλύτερο μερίδιο στην ζωή σας από ότι πραγματικά αξίζουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!