Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, Άσε πίσω ότι δεν χρειάζεσαι !!!


Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς, είχαν αρκετές αφορμές για να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους και να βάλουν νέες προτεραιότητες στη ζωή τους, αρκετοί το κάνανε άλλοι όμως όχι.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όμως η αναγκαστική παύση ή αλλαγή της καθημερινής μας ρουτίνας, δεν μας αφήνει να σκαρφιστούμε καμία δικαιολογία ώστε να μην έρθουμε αντιμέτωποι με τις αλήθειες της ψυχής μας.

Αυτή την φορά απέναντι στον εαυτό μας θα μας φέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 14/04 (24ο 57’).

Το βασικό αίτημα αυτής της όψης είναι να ρίξουμε οριστικά τους τίτλους του τέλους σε ότι μας κρατάει πίσω και να αναγεννηθούμε πιο δυνατοί απαλλαγμένοι από βαρίδια και πεποιθήσεις άλλων, επίσης μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε κρυμμένες αλήθειες, να διερευνήσουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα ή να προσπαθήσουμε να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα ανθρώπους που μας πλήγωσαν.

Σίγουρα όμως είναι μια όψη που κάτω από την επιρροή της μαθαίνουμε με έντονο τρόπο τι σημαίνει μηδενίζω, αλλά και ασκώ τον απόλυτο έλεγχο χωρίς να υπολογίζω το κόστος.

Η όψη τετραγώνου Ήλου – Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Για άλλη μια φορά αυτό που ζητάει από εσάς το Σύμπαν είναι να φανείτε δυνατοί. Αφήστε στην άκρη το πείσμα σας , και ρίξτε  τίτλους του τέλους σε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή μια συνεργασία που δεν προχωρά και ξεκινήστε από την αρχή πιο δυνατοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Οι αποκαλύψεις μπορεί αρχικά να σας προβληματίσουν, το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσουν να προφυλάξετε τα νότα σας και να ισχυροποιήσετε την θέση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις και κοινωνικές γνωριμίες θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να δείτε από απόσταση τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας  και να ανακαλύψετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δένονται πάρα πολύ τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας και δύσκολα τους αποχωρίζεστε. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα απαιτεί από εσάς να διώξετε από τη ζωή σας σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατάνε πίσω ή προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Νέους δρόμους θα πρέπει να χαράξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Αυτό άλλωστε που απαιτείται από εσάς είναι να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις σας, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε ριζικά και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Ψάχνοντας βαθιά μέσα σας θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες σας αλήθειες. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί και δημιουργικοί.

ΖΥΓΟΣ

Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στις σχέσεις σας απαιτεί από εσάς να αλλάξετε η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και αφήστε, αν χρειαστεί πίσω σας, σχέσεις που δεν σας πρόσφεραν ουσιαστικά κάτι και τις κρατούσατε από το φόβο της μοναξιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να ανακαλύπτετε κρυμμένα μυστικά και να ανακαλύπτετε την αλήθεια πίσω από τα χαμόγελα σας κάνει τον καλύτερο ψυχολόγο. Έτσι κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνα με τον Ήλιο, θα ανακαλύψετε τι ψιθυρίζετε πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες με τους αγαπημένους σας εσείς οι Τοξότες.Η στάση σας αυτή μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι αφού από την μια πλευρά θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους με τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο, από την άλλη πλευρά όμως θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από τα όρια και να νιώσουν ότι τους πνίγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από τις ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις που βιώσατε τα τελευταία χρόνια εσείς οι Αιγόκεροι έχετε βγει πιο δυνατοί. Για άλλη μια φορά θα αναγκαστείτε να συγκρουστείτε με τις πεποιθήσεις της οικογένειας σας, εάν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποστάσεις από τα ζητήματα που απασχολούν συνήθως την καθημερινότητα σας προσπαθείτε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Γι’ αυτό και η απόφαση σας να αποτραβηχτείτε μακριά από όλους μπορεί να προβληματίσει τους αγαπημένους σας, για εσάς όμως θα λειτουργήσει εποικοδομητικά.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που έχετε ανάγκη αυτές τις ημέρες είναι να νιώθετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας. Αυτή σας η ανάγκη μπορεί να σας ωθήσει να συγκρουστείτε με τα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαίτερα πιεσμένα από την τωρινή συγκυρία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!