Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Μαθαίνω να ζω με κανόνες !!!


Οι λέξεις υποχρεώσεις , περιορισμός, συνέπεια και πειθαρχία είναι σίγουρο ότι δεν είναι οι πιο αγαπημένες μας, αφού μας αναγκάζουν, τις περισσότερες φορές να λειτουργούμε και να κινούμαστε μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Όπως όμως έχουμε διαπιστώσει όλοι μας πολλές φορές οι κανόνες και οι περιορισμοί μπορεί να είναι πραγματικά σωτήριοι για την ασφάλεια μας.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο θα κινηθούμε και τις επόμενες ημέρες, αφού στις 21/04 η πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (1ο 38’) σε όψη τετραγώνου.

Έτσι κάτω από την επιρροή της όψης θα αναγκαστούμε να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, να ακολουθήσουμε αυστηρούς κανόνες, να βάλουμε νέα όρια και κανόνες στη ζωή μας, να αναλάβουμε νέες ευθύνες αλλά το κόστος των επιλογών μας, θα χρειαστεί να αποδείξουμε ότι είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι θα χρειαστεί για λίγο καιρό ακόμα να ζούμε με κανόνες και περιορισμούς, όσο και αν δεν ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση μας.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 2 πρώτων ημερών  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την εύνοια των πιο ισχυρών προσώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον θέλετε να κερδίσετε εσείς οι Κριοί. Αυτό θα το καταφέρετε μόνο αν με τη στάση σας δείξετε ότι είστε υπεύθυνοι και δεν φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν σε βάρος του διαθέσιμου χρόνου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιεσμένοι και περιορισμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας αναγκάσει να μάθετε να λειτουργείτε στη δουλειά σας με νέους κανόνες και πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις τελευταίες ημέρες η διάθεση σας περνάει από αρκετά σκαμπανεβάσματα, και αυτό γιατί η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ταξιδέψετε έρχεται σε κόντρα με τους περιορισμούς που υπάρχουν γύρω μας αυτή τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αυτοπεποίθηση σας θα παίξει αυτές τις ημέρες η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, και αυτό γιατί αισθάνεστε ότι τα σημαντικά πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος δεν σας θεωρούν αρκετά καλούς.

ΛΕΩΝ

Οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε το επόμενο χρονικό διάστημα στο χώρο της εργασίας σας δεν έρχονται μόνες τους, αφού εκτός από την επιβράβευση της μέχρι τώρα καλής δουλειάς σας, θα σας αναγκάσουν να περιορίσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο και την ηρεμία σας εάν θέλετε να είστε συνεπείς με τα χρονοδιαγράμματα που θα σας δοθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βλέμμα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένο στο μέλλον. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, θα σας θυμίσει ότι για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα πρέπει να είστε υγιείς, γι’ αυτό μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε εκείνο το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που τόσο καιρό αναβάλατε;

ΖΥΓΟΣ

Σε γερές βάσεις προσπαθείτε να βάλετε τα φιλόδοξα σχέδια σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Υπάρχουν όμως στιγμές, και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, που νιώθετε το άγχος και η ανασφάλεια να σας φρενάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όρια στους αγαπημένους σας θα αναγκαστείτε να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό θα το κάνετε όχι γιατί δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε αλλά θέλετε με αυτό τον τρόπο να τους κάνετε να μάθουν ότι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας από τους χαρακτηρισμούς που σας ταιριάζει είναι πληθωρικός. Γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα αναγκαστείτε να αποδείξετε στην δουλειά σας ότι υπάρχει συνέπεια ανάμεσα στα λόγια και στις πράξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρένο στα έξοδα σας θα πρέπει να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Μπορεί να αισθάνεστε χαρούμενοι όταν ικανοποιείτε τις επιθυμίες των αγαπημένων σας, αυτό όμως θα πρέπει να γίνεται με μέτρο, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στον προϋπολογισμό σας, γι’ αυτό προσοχή στις αγορές μέσω διαδικτύου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά ξέγνοιαστες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Υδροχόους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έκανε ο Κρόνος την είσοδο του στο ζώδιο σας. Γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο σας είναι πιθανό να γίνετε πιο απόμακροι και αυστηροί όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας έχει περιορίσει αρκετά τον αυθορμητισμό σας, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φιλτράρετε δύο και τρεις φορές αυτά που θέλετε να πείτε, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να αναβάλετε για λίγο καιρό την υλοποίηση ενός σχεδίου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!