Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος


Καρκίνοι μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι η χρονιά σας να είναι τόσο καλή όσο κι ο μήνας των γενεθλίων σας.

Η γενεθλιακή σας χρονιά θα ξεκινήσει με τον Δία να βρίσκεται στον Ταύρο που θα σας υποστηρίζει στους στόχους σας ή μέσα από κάποια ομάδα ή φιλικά σας πρόσωπα ενώ το εξάγωνο του με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε σχέσεις ,συνεργασίες αλλά και κάποια σχέδιά σας.

Ο Ουρανός  από τον Ταύρο επίσης θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει  ενώ και ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται σε θετική θέση για εσάς  και να σας φέρνει εύνοια στα ερωτικά σας,σε θέματα παιδιών αλλά και κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα .

Τέλος ο Πλούτωνας που έχει κάνει την πρώτη του είσοδο στον Υδροχόο θα έχει γυρίσει ανάδρομος από τις 11.06 στον Αιγόκερω τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα  παραμείνει μέχρι τις 20.01.24 και των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε τελικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά τα διαστήματα που θα είναι θετικά για εσάς θα είναι από τις 10.07-29.08 με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και  παρόλο που θα είναι ένα διάστημα διακοπών εσείς θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά θέματα .Επίσης ο Άρης στον Σκορπιό από τις 12.10 -23.11 θα ευνοήσει τη δημιουργικότητά σας.Επίσης ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 05.01-12.02 .24 θα σας φέρει νέες γνωριμίες και προτάσεις ωστόσο ίσως να υπάρξει και κάποια μικρή επιθετικότητα από συνεργάτες που θα πρέπει να αγνοήσετε.

Ο Άρης στους Ιχθύς επίσης από 23.03-30.04 θα σας φέρει επαγγελματικά ανοίγματα και κάποιοι ίσως να κάνετε και συνεργασίες με το εξωτερικό ενώ και ο Άρης στον Ταύρο από τις 09.06.24-20.07.24 θα σας βοηθήσει να καταφέρετε επαγγελματικούς στόχους παρόλο που ίσως να πρέπει να κουραστείτε.

Οικονομικά καταρχήν θα είναι αρκετά βοηθητικό το εξάγωνο Δία-Κρόνου που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια μόνιμα έσοδα μέσα από κάποια συνεργασία ή κάποια ομάδα που θα συμμετέχετε τον Ιούλιο αλλά και τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2024 αλλά και η σύνοδος Ουρανού-Δία τον Απρίλιο του 2024 ίσως να σας φέρει ξαφνικά έσοδα από εκεί που δεν τα περιμένετε.

Επίσης η Αφροδίτη στον Λέοντα που έχει περάσει στον Λέοντα από τις 06.06 και θα παραμείνει μέχρι τις 11.10.θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ενώ η αναδρομή της από τις 23.07 -03.09 ίσως να σας φέρει έσοδα που σας χρωστούσαν ή έσοδα από την οικογένεια σας που ήταν να πάρετε.

Επίσης ευνοϊκή θα είναι στη συνέχεια η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 07.11 ενώ και η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.12-29.12 θα είναι αρκετά ευνοϊκή.Τέλος η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 12.03-04.04 και η Αφροδίτη στον Ταύρο από 29.04-23.05 θα σας ευνοήσει και θα φέρει έσοδα.

Επίσης οι παραπάνω θέσεις της Αφροδίτης θα ευνοήσουν και τα ερωτικά σας  ενώ η αναδρομή της Αφροδίτης ίσως να σας φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν.Το εξάγωνο Δία-Κρόνου επίσης θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να σταθεροποιήσετε ή να επισημοποιήσετε μια σχέση ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιον απόγονο.

Και η σύνοδος Δία-Ουρανού τον Απρίλιο ίσως να  φέρει σε κάποιους από εσάς μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον σχεδόν ουρανοκατέβατη.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με μια πολύ θετική Πανσέληνο στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Κρόνο που ίσως να φέρει μια σημαντική και μόνιμη συνεργασία για κάποιους από εσάς αλλά και έναν πολύ καλό γάμο στις 03.07.Επίσης το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ίσως να έρθει να αποκαταστήσει έξοδα και παρεξηγήσεις ενώ και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.07 ίσως να σας φέρει ευχάριστες στιγμές με φίλους,ένα ταξίδι αλλά και διακοπές για κάποιους από εσάς.Από τις 10.07 ο Άρης στην Παρθένο ίσως να σας φέρει αρκετές διαδρομές και επαφές για επαγγελματικά θέματα ενώ και ο Ερμής στον Λέοντα από τις 11.07 θα σας φέρει σε επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε,ίσως να σας φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Στις 15.07 το εξάγωνο Ηλίου-Ουρανού επίσης ίσως να σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες ή κάποιες προσκλήσεις από φίλους ή κάποια ξαφνική οικονομική ευκαιρία ή έσοδα.Η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σας στις 17.07 σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα επίσης θα είναι θετική για κάποιο νέο προσωπικό σας ξεκίνημα αλλά και για το ξεκίνημα των διακοπών σας.

Προσέχετε ωστόσο στις 20.07 την αντίθεση Άρη-Κρόνου παρόλο που θα είναι θετική προς το ζώδιό σας παρεξηγήσεις, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,κάποια εμπόδια που ίσως να έχετε στις μετακινήσεις σας αλλά και κάποια προβλήματα στο μεταφορικό σας όχημα.Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη από τις 23.07 και κάποιοι ίσως να δείτε διαφορετικά κάποια θέματα οικογενειακά ,ίσως να έχετε έσοδα από την οικογένειά σας ή κάποιο ακίνητο αλλά ίσως να δείτε και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το τετράγωνο ωστόσο Ερμή-Ουρανού ίσως να σας φέρει έξοδα για κάποια φιλικά σας πρόσωπα αλλά και κάποιες ανατροπές ωστόσο το τρίγωνο Άρη-Δία στο τέλος του μήνα θα ευνοήσει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας να έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία ή βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σε κάποια συμφωνία αλλά και έσοδα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Δία που ίσως να σας βάλει σε κάποια παραπάνω έξοδα ωστόσο προσέχετε να μην υπερβάλλετε ωστόσο το τρίγωνο Άρη-Δία ίσως να σας βοηθήσει να καταφέρετε κάποιους στόχους σας αλλά και να ταξιδέψετε.

Στις 09.08 το τρίγωνο Ερμή-Δία επίσης θα φέρει σε κάποιους ευχάριστες συναναστροφές με φίλους αλλά και επιτυχία σε στόχους ωστόσο κάποιοι από εσάς με το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης-Ουρανού στις 09.08 και 10.08 ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικά που δεν είχατε τακτοποιήσει αλλά να δείτε και πρόσωπα από το παρελθόν μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον που μάλλον θα είναι ανεπιθύμητα.

Η Νέα Σελήνη στις 16.08 επίσης θα σας φέρει παρεξηγήσεις ή κάποια έξοδα αλλά θα έχετε στήριξη και θα τα καταφέρετε.Αποφύγετε υπερβολές οικονομικές και συναισθηματικές από 19-22.08 .Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 24.08 και κάποιοι ίσως να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας για θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας  ωστόσο το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα φέρει κάποια σημαντική επαγγελματική ή προσωπική επιτυχία.

Στις 26.08 ίσως να έχετε κάποια εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας .Στις 27.08 ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και προσέχετε κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας ή αλλαγές που ίσως να θελήσετε να κάνετε που θα σας κουράσουν αρκετά  ενώ στις 30.08 η Πανσέληνος στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας αλλά κάποιοι να πάρετε αποφάσεις για θέματα των παιδιών σας παρόλο που ίσως να πιεστείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά ίσως και αναθωρήσεις σε κάποιες αποφάσεις σας .Ωστόσο η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη στις 05.09 και θέματα οικονομικά που καθυστερούσαν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία την ίδια ημέρα ίσως να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που είχατε να επικοινωνήσετε αρκετό καιρό.

Στις 08.09 το τρίγωνο Ηλίου-Δία επίσης θα ευνοήσει επαφές και πραγματοποίηση κάποιων στόχων σας αλλά και ευχάριστες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ενώ ίσως να ξεκινήσετε να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15.09 σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή συμφωνία,να κάνετε μια αγορά σε μεταφορικό μέσο,να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο .Στις 17.09 ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος και θα πάρετε τελικές αποφάσεις ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ίσως να σας φέρει κάποια έξοδα για να περάσετε όμορφα αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Στις 20.09 το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα ίσως να σας φέρει σημαντική υποστήριξη και μια πολύ δυνατή συμφωνία ενώ και το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 25.09 θα φέρει την τελική έκβαση σε συζητήσεις για συμφωνίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29.09 ωστόσο ίσως να σας φέρει κάποια οικονομικά ή ερωτικά προβλήματα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό από τις αρχές του μήνα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ,το σπίτι και την οικογένειά σας ενώ στις 03.10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως να σας φέρει μια ουσιαστική επαφή ,σημαντική στήριξη από τα αδέλφια σας αλλά και μια γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σας.Στις 08.10 προσέχετε εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα.

Στις 09.10 η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και η αντίθεσή της με τον Κρόνο ίσως να σας φέρει κάποια δυσκολία σε κάποια μετακίνησή σας ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και μια συμφωνία ή επικοινωνία από μακριά.

Στις 12.10 ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό και κάποιοι ίσως να κάνετε μια πολύ ερωτική γνωριμία αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και θετικά αποτελέσματα σε κάποια χόμπι σας ή αθλητικές σας δραστηριότητες.Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14.10 σε σύνοδο με τον Ερμή ίσως να σας φέρει επισκέψεις ,επαφές με τα αδέλφια σας αλλά και κάποια φιλοξενία.

Στις 22.10 θα περάσει και ο Ερμής στον Σκορπιό και κάποιοι ίσως να έχετε νέα από τα παιδιά σας αλλά και μια εγκυμοσύνη.Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 28.10 και Σεληνιακή έκλειψη ίσως να φέρει ολοκλήρωση σε κάποια σχέδιά σας ,σε ένα ταξίδι αλλά και σε γραφειοκρατικά θέματα που ίσως να αφορούν κληρονομικά με τα αδέλφια σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο,τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται στον Σκορπιό και αυτές οι ευνοϊκές θέσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ικανοποιούν,να διασκεδάσετε,να φλερτάρετε αλλά να βρείτε χρόνο και για τα παιδιά σας.Κάποιοι ίσως να έχετε και το ξεκίνημα μιας εγκυμοσύνης .Η Αφροδίτη επίσης στην Παρθένο θα σας ευνοήσει αρκετά αφού θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε επαφές και επικοινωνία με το περιβάλλον σας  ή να έχετε εύνοια στα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ουρανού την 01.11 ίσως να σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία,γνωριμία έσοδα ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Στις 07.11 επίσης το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα βοηθήσει σχέσεις και συνεργασίες και κάποιοι ίσως να νιώσετε έναν έντονο και βαθύ έρωτα για κάποιον.Στις 09.11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας,ίσως φιλοξενήσετε ένα φιλικό πρόσωπο ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως να φέρει κάποια συγκατοίκηση για κάποιους από εσάς.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ωστόσο ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές και συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα,ομάδες ή τα παιδιά σας .Στις 23.11 ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη και στις 25.11 ο Άρης και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και την καθημερινότητά σας ενώ κάποιοι ίσως να βρείτε και μια νέα εργασία.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας πιέσει αρκετά ψυχολογικά,σε θέματα της εργασίας σας αλλά και τα παιδιά σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Από την  αρχή του μήνα ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και θα έχετε επαγγελματικές επαφές και νέες γνωριμίες ή προτάσεις ενώ στις 05.12 η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και θα ευνοηθεί η ερωτική σας ζωή και οι ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 08.12 ίσως να σας φέρει μια σχέση,μια συνεργασία  αλλά και τυχερές επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ενώ ίσως να έχετε και εύνοια στα οικονομικά σας μέσα από κάποιες συνεργασίες που θα κάνετε.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13.12  ίσως να σας φέρει νέα ξεκινήματα στην εργασία και την καθημερινότητα ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην ενθουσιαστείτε και να είστε προσγειωμένοι.Στις 15.12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να επανεξετάσετε σχέσεις ή συνεργασίες ενώ ίσως να έχετε και προτάσεις από παλιούς συνεργάτες.

Στις 22.12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω επίσης θα φωτίσει σχέσεις και συνεργασίες ενώ το εξάγωνο του με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα φέρει σε κάποιους από εσάς μια μόνιμη σχέση ή συνεργασία.

Ο μήνας θα κλείσει με όμορφες όψεις στις 27.12 το τρίγωνο Ηλίου-Δία ,στις 29.12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα είναι ανάλογη των ημερών και θα ευνοηθεί το συναίσθημα και οι σχέσεις .

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Δία-Κρόνου που θα σας φέρει εύνοια και υποστήριξη στα σχέδιά σας ,πραγματοποίηση των στόχων σας .Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σας φέρει κάποιες εντάσεις σε θέματα επαγγελματικά ή κάποιες εντάσεις με τις σχέσεις σας ωστόσο ίσως να σας φέρει και προτάσεις συνεργασίας ενώ το τρίγωνο Ηλίου-Ουρανού στις 10.01 θα σας φέρει κάποιες γνωριμίες εύνοια στα οικονομικά σας από κάποιες προτάσεις που θα έχετε .

Η Νέα Σελήνη επίσης στον Αιγόκερω και το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα είναι αρκετά θετική σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που θα ευνοήσει και θα πραγματοποιήσει ίσως όσα είχατε σχεδιάσει και πολλοί ίσως να νιώσετε πλήρεις από μια σχέση.Το εξάγωνο Άρη-Δία επίσης θα σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία αλλά και έναν αρραβώνα ή δέσμευση.Επίσης και το τέλος του Ιανουαρίου θα είναι γεμάτο ευκαιρίες για το ζώδιό σας θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες ,νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και ξαφνικές προτάσεις ή εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα συνεχίσει να ισχύει και να σας δίνει υποστήριξη και μαζί με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02.02 θα σας φέρει και πάλι ικανοποίηση και πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας αλλά ίσως και ενός ταξιδιού.

Επίσης το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανό ίσως να σας φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και νέες γνωριμίες ή προτάσεις ωστόσο ίσως να υπάρξουν και κάποια έξοδα  που ίσως να κάνετε για να περάσετε όμορφα.Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει κάποια έξοδα,κάποιες ανατροπές αλλά και δυσκολίες ίσως με φιλικά σας πρόσωπα .

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στις 17.02 ίσως να σας φέρει κάποιες εντάσεις επίσης με συνεργάτες αλλά και οικονομικά θέματα αλλά και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού ίσως να σας φέρει έξοδα και κάποια σύγχυση με καταστάσεις ,πρόσωπα αλλά και εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά ίσως και κάποιες διαφωνίες με τα αδέλφια σας για θέματα κληρονομικά.

Ο Ήλιος στους Ιχθύς από τις 19.02 θα ηρεμήσει κάπως τα πράγματα να ηρεμήσουν ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22.02  μπορεί να σας φέρει μια γνωριμία ή ερωτική συνεύρεση.Η Πανσέληνος στην Παρθένο  στις 25.02 θα είναι επίσης ευνοϊκή στην τακτοποίηση κάποιων στόχων σας και ίσως μια μόνιμη συνεργασία ή ένα ταξίδι.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Ήλιος,ο Ερμής και ο Κρόνος στους Ιχθύς θα ευνοήσουν ταξίδια,τα σχέδιά σας αλλά και νέες γνωριμίες ενώ και ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και κάποια βοήθεια από αυτά.Ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει έξοδα αλλά και κάποιες διαφωνίες με φιλικά σας πρόσωπα ενώ και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα εκτός κι αν προκύψουν ερωτικές ξαφνικές περιπέτειες.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10.03 θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε κάποια σχέδιά σας,σπουδές αλλά και ένα ταξίδι ενώ και η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα βοηθήσει να έχετε ευχάριστες επαφές  ,μια ερωτική γνωριμία αλλά και καλύτερη διάθεση.Ο Ερμής στον Κριό επίσης θα φέρει επαφές στην καριέρα σας .Ο μήνας θα τελειώσει με πραγματοποίηση στόχων και μόνιμες συνεργασίες ενώ με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε μια συγκατοίκηση.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ίσως να σας φέρει μια ρομαντική γνωριμία,έναν ρομαντικό έρωτα αλλά και το ταξίδι των ονείρων σας.Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό και ίσως να έχετε κάποιες αναθεωρήσεις ή καθυστερήσεις στην καριέρα σας ωστόσο η Αφροδίτη από τις 05.04 θα φέρει εύνοια και σε επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες προσκλήσεις για εξόδους αλλά και κάποια προβολή που ίσως να έχετε.

Η Νέα Σελήνη επίσης στον Κριό θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας στις 08.04 ενώ η σύνοδο Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς στις 10.04 και 11.04 μέσα από έντονη προσπάθεια θα σας φέρει κάποια επιτυχία αλλά ίσως και ένα επαγγελματικό ταξίδι.Στις 21.04 επίσης θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Δία-Ουρανού που θα φέρει μια θετικές και αναπάντεχες εξελίξεις και σε θετική όψη με τον Άρη μόνο καλά θα πρέπει να περιμένετε ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και ξαφνικά κέρδη..Επίσης η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα ευνοήσει θέματα ερωτικά και θέματα με τα παιδιά σας  παρόλο που ο Πλούτωνας από τετράγωνο ίσως να φέρει ζήλειες ή κάποιο προβληματισμό.

ΜΑΪΟΣ

Από την αρχή του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα έχετε όμορφες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ενώ θα καταφέρετε πιο εύκολα κάποιους στόχους σας  ενώ και ο Δίας με τον Ουρανό θα συνεχίσουν να σας ευνοούν και να έχετε ευκαιρίες.Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08.05 θα είναι πολύ θετική και θα σας φέρει νέες γνωριμίες ,νέα ξεκινήματα αλλά και αύξηση στα έσοδά σας εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ κάποιοι ίσως να μπείτε και σε νέες ομάδες.

Επίσης το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια ημέρα θα σας φέρει σταθερότητα σε συνεργασίες.έσοδα αλλά και μια σχέση.Στις 16.05 θα περάσει και ο Ερμής στον Ταύρο και η κοινωνικοποίησή σας θα είναι ακόμη πιο έντονη ενώ η σύνοδος Ηλίου-Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα επίσης θα εκπληρώσει στόχους αλλά και κάποια όνειρα σας  ενώ κάποιοι ίσως να έχετε θετικές εξελίξεις και στα ερωτικά σας.

Στις 23.05 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει κάποια οικονομικά υποστήριξη αλλά και μια μυστική επικοινωνία ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα φέρει και πάλι εύνοια στην ερωτική σας ζωή και στα οικονομικά σας.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε μια μυστική σχέση ενώ και ο Δίας στους Διδύμους από τις 26.05 θα σας προσφέρει συναισθηματική στήριξη αλλά και μια εσωτερική πληρότητα για ερωτικές σχέσεις ή όμορφα πράγματα που ίσως να συμβαίνουν αλλά ίσως να μην θελήσετε ακόμη να τα κοινοποιήσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Ηλίου-Αφροδίτης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό που ίσως να σας φέρει εσωτερική αρμονία αλλά και συναισθηματική πληρότητα ή έσοδα από κάποια εξέλιξη που ίσως να έχετε στην καριέρα σας .Η σύνοδος επίσης Ηλίου –Αφροδίτη θα υφίσταται από τις 04.06-07.06 και θα συνεχίσετε να έχετε αυτή την όμορφη αίσθηση ενώ ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα συναντήσει τον Δία και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει έντονες ερωτικές επαφές αλλά και κάποια έσοδα ή χρήματα που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά.

Ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας πιέσει με κάποια ερωτική σχέση λόγω απόστασης ενώ το διάστημα μέχρι και τις 16.06 θα είναι κάπως δύσκολο αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και απομάκρυνση ή ακυρώσεις.

Από τις 17.06 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και σχεδόν ταυτόχρονα θα περάσει και ο Ερμής και θα μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα ενώ θέματα που σας προβλημάτισαν τώρα με το εξάγωνο του Κρόνου θα επιλυθούν ή θα τακτοποιηθούν.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22.06 θα είναι πολύ θετική για ολοκλήρωση σχέσεων ,συνεργασιών και στόχων ενώ και το τέλος του μήνα θα σας αποζημιώσει για κάποια συναισθηματική πίεση που ίσως να περάσατε το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.

Καλή γενεθλιακή χρονιά σε όλους…

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!