Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή – Ανάδρομου Δία, Εκμεταλλεύομαι με σωστό τρόπο τις ευκαιρίες ..


Μια από τις πιο σοφές ρήσεις είναι ότι, η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό πριν βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες και τα σχέδια μας, να έχουμε την δυνατότητα να τα ξαναδούμε.

Την ευκαιρία αυτή τη χρονική περίοδο μας την δίνει ο Ερμής, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Έτσι  στις 04/10 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει για 2η φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, όψη  τριγώνου με τον Δία που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (22ο 40΄).

Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία, θα βρούμε χρόνο, έστω και αν υπάρξουν κάποιες μικρό καθυστερήσεις, θα συναντηθούμε με φίλους που εξαιτίας των υποχρεώσεων μας έχουμε να δούμε καιρό, θα συναντήσουμε μέσα από το  φιλικό μας κύκλο άτομα με τα οποία είχαμε ξεκινήσει στο παρελθόν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, θα επανεξετάσουμε τα σημαντικά μας σχέδια πριν τα βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης, ώστε να εντοπίσουμε λάθη και παραλείψεις,  και θα εκφράσουμε με ενθουσιασμό αλλά και σοβαρότητα τις σκέψεις.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα ξαναδούμε τους όρους μιας νέας  συνεργασίας την οποία προετοιμάζαμε  εδώ και καιρό και θα έχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε σύντομα, ενώ από την άλλη πλευρά,  θα πάρουμε μια μικρή παράταση για να κλείσουμε τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις.

Επίσης, οι μικρές αναβολές που μπορεί να υπάρχουν αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να μας τρομάζουν, αντίθετα, μας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το χρόνο εποικοδομητικά.

Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Επίσης, αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί ξανά για 3η φορά την  01/11.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό τους περιβάλλον, με τα οποία είχαν συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσουν όμορφα σε φιλικά καλέσματα στα οποία θα κάνουν ενδιαφέρουσες, για την προσωπική τους ζωή, γνωριμίες.

Στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) η όψη τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα τους  βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ταυτόχρονα όμως, θα έχουν την εξυπνάδα να κάνουν μερικά βήματα πίσω εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε προσωπικό επίπεδο, τα λόγια τους θα στοχεύσουν στην καρδιά του συντρόφου τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία τους φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα τους, τις οποίες και όμως θα πρέπει να εξετάσουν με προσοχή μετά τον αρχικό ενθουσιασμό τους, ενώ θα έχουν δίπλα τους άτομα που είναι πρόθυμα να τους βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο θα περάσουν  όμορφες στιγμές  με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πολύ κοντά και με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία θα τους  βοηθήσει να ξαναδούν με προσοχή τους όρους μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, η οποία θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσουν να εκφράσουν όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!