Τρίγωνο Άρη – Ανάδρομου Ουρανού, Ανατρέπω τα δεδομένα !!


Μια από τις αγαπημένες φράσεις τον πετυχημένων ανθρώπων, είναι ότι η ζωή αγαπάει αυτούς που ρισκάρουν.

Το ρίσκο και η δράση είναι δουλειά του Άρη ο οποίος στις 22/08  από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με  τον πλανήτη της ανατροπής Ουρανό (14ο 47’), ο οποίος λίγες ώρες πριν έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου.

Κάτω από την επιρροή της  όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς και την αναβλητικότητα μας και θα τολμήσουμε να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας,  είτε σπάζοντας τα δεσμά από ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, είτε παίρνοντας αποφάσεις υψηλού ρίσκου, άλλωστε η τύχη αγαπάει τους τολμηρούς.

Επίσης αυτές τις ημέρες, θα έχουμε  μεγάλα αποθέματα ενέργειας τα οποία είναι  πολύ σημαντικό να βρούμε τρόπους να τα διοχετεύσουμε δημιουργικά.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα επαγγελματική συμφωνία που στα μάτια των άλλων φαινόταν αδύνατη. Η τόλμη σας και η άγνοια κινδύνου που δείξατε, είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μότο σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι, η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό, ο οποίος λίγες ώρες πριν ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ιδιαίτερα τολμηρές κινήσεις και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης μια πρωτότυπη ιδέα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί και διεκδικητικοί στον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμεσες λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απελευθερωθείτε από διάφορες οικογενειακές προκαταλήψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται μια ξαφνική γνωριμία μέσα από την παρέα των φίλων σας, η οποία θα φέρει ευχάριστες ανατροπές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Δυναμικές αποφάσεις θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία θα αλλάξει ριζικά την επαγγελματική σας εικόνα,  αψηφώντας όλα τα αρνητικά σενάρια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα πιο τολμηρά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ξαφνική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για ένα ταξίδι θα γίνει αποδεκτή με μεγάλη χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Κινήσεις στο παρασκήνιο κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα και τα επαγγελματικά σας σχέδια, και να αιφνιδιάσετε τους ανταγωνιστές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, τις οποίες δεν πρέπει να αρνηθείτε, γιατί θα προκύψουν απρόσμενες επαγγελματικές προτάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε με άλλα μάτια ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμικές κινήσεις τα επαγγελματικά σας είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε κινήσεις αιφνιδιασμού, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προωθήσετε την καριέρα σας. Μην διστάσετε αυτές τις ημέρες να αποδεχτείτε μια τολμηρή επαγγελματική πρόταση, η οποία θα βάλει την καριέρα σας σε νέα τροχιά και θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι, γι’ αυτό και πρέπει να τολμήσετε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα πιο τολμηρά μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα το ερωτικό σας ταίρι με τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ξαναβρείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ο οποίος λίγες ώρες πριν ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας που σας ταλαιπωρούν καιρό, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ανατροπές στην σεξουαλική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες ανατροπές στις σχέσεις σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία ξεπερνώντας με έξυπνους τρόπους τα εμπόδια της τελευταίας στιγμής. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε με αριστουργηματικό τρόπο τις αποφάσεις του συντρόφου σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!