Τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, Η δύναμη του ισχυρού !!!


Αυτό που δεν γνωρίζουν, οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι ότι κρύβουν τεράστια δύναμη μέσα τους, δύναμη που όταν ενεργοποιηθεί τους επιτρέπει να υπερνικήσουν κάθε δυσκολία και να πετύχουν τους πιο απίθανους στόχους.

Στις 24/02 ο πλανήτης της δράσης Άρης λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθηση μας καθώς νιώθουμε ότι έχουμε μέσα μας ανεξάντλητα αποθέματα δύναμης ώστε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε την δυνατότητα να  ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί να έχουν γίνει πίσω από την πλάτη μας , ενισχύει την σεξουαλικότητα μας και μας βοηθάει να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή .

Η όψη τριγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα θα είναι ιδιαίτερα θετική για  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 9ημέρες. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών  πλανητών θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 06/06.

ΚΡΙΟΣ

Στο παρελθόν έχετε αποδείξει πάρα πολλές φορές πόσο δυνατοί είστε. Και αυτές τις ημέρες η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης  από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.  Ενώ παράλληλα, ξεκινήσει μια καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μέρος σε παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με σταθερά βήματα μπροστά προχωράτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τους δισταγμούς και να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία θα αλλάξουν σημαντικά την καριέρα σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα ζήσετε έντονες ερωτικέ εμπειρίες με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο κινήστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές δράσεις, βάζοντας της βάσεις τις μελλοντικής σας επιτυχίας, παράλληλα όμως είναι πιθανό να ανακαλύψετε και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ισχυρούς συμμάχους έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για εσάς και τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα φέρει δίπλα σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι παίρνετε πάλι τα ηνία στη σχέση σας, απλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την τόλμη, την δύναμη και την αποφασιστικότητα σας. Άλλωστε είστε γεννημένοι νικητές και το ξέρετε, ήρθε η στιγμή να το μάθουν και οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς περνάτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με ιδιαίτερη ευκολία όλα τα εμπόδια, και  να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Την αυτοκυριαρχία σας θα βρείτε και πάλι εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, και να δώσετε τέλος σε μια περίοδο άγχους και ανασφάλειας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα τονισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πατήματα σας αρχίζετε να ξαναβρίσκεται και πάλι εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να εκφράσετε, αλλά κυρίως να πείσετε τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας για τις προθέσεις και τα συναισθήματα σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να μεταμορφώσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα δείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να δείξετε στους συναδέλφους σας πως όταν θέλετε, είστε μαχητικοί, διεκδικητικοί και ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα μεταμορφώσουν ριζικά την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο αλλά είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ποιος είναι ο ισχυρός, όχι μόνο στην δουλειά αλλά και στις σχέσεις σας. Ένα τολμηρό σχέδιο, καθώς και ένας νέος έρωτας θα βάλει την ζωή σας σε νέα μονοπάτια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σημαντικές αποκαλύψεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αποκαλύψεις, για πράγματα που είχαν γίνει στο παρελθόν πίσω από την πλάτη σας.  Αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε και πάλι αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει  να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, αλλά και που προβάλλεται τον εαυτό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να βγάλετε από την ζωή σας ανθρώπους που ήταν τοξικοί και να μεταμορφώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/3 – 14/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Διέξοδο στους περιορισμούς και στην ρουτίνα της καθημερινότητας, θα προσπαθήσουμ ...

Πως θα μας επηρεάσει η 3η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, εξαιτίας των πολλών περιορισμών που υπάρχουν για λίγ ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πανδημία του covid , έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούμε στην ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη με το ξύπνημα της φύσης, την αναγέννηση, και φυσικά την ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/2 – 7/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, νέα εποχή… την αφετηρία μιας νέας περιόδου εγκαινιάζει η ...

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, θα αποχαιρετήσουμε, τον τελευτ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u