Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, επιβράβευση των προσπαθειών μας !!!


Συνάντηση κυβερνητών θα  έχουμε στις 05/09, καθώς  ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του Αιγόκερω  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά (14ο 03’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο μας δίνει ένα άτομο το οποίο μπορεί να βάλει σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες του, να επικεντρωθεί στην ουσία των πραγμάτων που τον απασχολούν χωρίς να αναλώνεται σε περιττές λεπτομέρειες, να ασχολείται με απαιτητικές έρευνες, ο λόγος του είναι περιεκτικός και δομημένος, ενώ είναι εξαιρετικός στις εμπορικές του συναλλαγές.
Η όψη τριγώνου Ερμή- ανάδρομου Κρόνου θα μας βοηθήσει τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν, να κλείσουμε εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως, να δούμε με ρεαλισμό τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες μας μετά από σκληρή δουλειά, ενώ μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση ενός παλιού αντικειμένου, στο οποίο θα δώσουμε νέα χρήση. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η επιτυχία σας χτυπάει την πόρτα σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο  από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει μετά από κοπιαστική δουλειά να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία θα σας δώσει την επιβράβευση και την αποδοχή όχι μόνο των προϊσταμένων αλλά και των συναδέλφων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνου από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείτε πια από τα σχέδια σας μπορούν  να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή και τι αξίζει για την επιτυχία τους να δουλέψετε σκληρά και ποια όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές λύσεις ψάχνετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία δεν έχει υψηλό ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου  και η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει, στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συζητήσεις, να εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των πραγμάτων, και να μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας σε περιττές συζητήσεις και λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Οι προσπάθειες σας αρχίζουν να επιβραβεύονται. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία κοπιάσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθείτε σε να δώσετε στους αγαπημένους σας να καταλάβουν ότι θα είστε δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακούραστοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον/ στην σύντροφο σας ότι είστε συνεπείς στις υποσχέσεις που τους δίνετε .

ΖΥΓΟΣ

Έξυπνες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους  και πάνω από όλα πρακτικούς τρόπους για να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με τις ιδέες και την σοβαρότητα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη ισχυρών προσώπων με τους οποίους θα συνεργαστείτε στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για την καριέρα σας. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποδείξετε την αξία σας στη δουλειά σας, Η υπομονή, η επιμονή και η αφοσίωση σας στους στόχους σας είναι τα δυνατά σας όπλα, μαζί με την εύνοια της τύχης που σας προσφέρει και ο κυβερνήτης σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τα μελλοντικά σας σχέδια συζητάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι με σοβαρότητα και συνέπεια μπορείτε να κάνετε πράξη τα πιο τρελά και φιλόδοξα όνειρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοούν τις συζητήσεις που αφορούν τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον οργανώνετε με προσοχή και μυστικότητα τα βήματα σας.

ΙΧΘΥΣ

Την στήριξη ισχυρών προσώπων έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα ανοίξει το δρόμο και για νέες οικονομικές δραστηριότητες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u